آمادگی مشهد برای اسکان ۸۰۰ هزار زائر حرم امام‌رضا(ع) در هر شب، طی روزهای آخر صفر ۱۴۰۴ استاندار خراسان رضوی: کارگروه احداث شهرک سلامت در مشهد تشکیل می‌شود مجموعه‌های مردمی در تدارک پذیرایی از زائران دهه آخر صفر ۱۴۰۴ در مشهد + فیلم عکس‌هایی از تمرین ارکستر سمفونیک تهران رونمایی از کتاب «در سایه‌سار خورشید» با موضوع فرهنگ میزبانی توسط شهرداری مشهد پیش‌بینی ۲۵۰ دستگاه اتوبوس در مشهد برای تقویت مسیر‌های عبوری و منتهی به حرم مطهر در روز‌های پایانی صفر خراسان رضوی، قطب صنایع دستی کشور؛ ۲۳ هزار هنرمند و ۷۰۰ فروشگاه فعال ابراز نگرانی معاون استاندار خراسان‌رضوی از شدت آلودگی هوای مشهد تجهیز ۸۰ چراغ راهنمایی در مشهد به برق اضطراری شهردار منطقه ۳ مشهد مطرح کرد: خدمت‌رسانی شبانه‌روزی به زائران با ۴۰ پاکبان و تجهیزات کامل در دهه آخر ماه صفر استقرار جایگاه‌های ویژه عرضه کالا و نان در مشهد برای خدمت‌رسانی به زائران در دهه آخر ماه صفر خدمات ویژه اتوبوسرانی مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قائم‌مقام ستاد دهه پایانی صفر شهرداری مشهد: مدیریت شهری ۲۴ساعته برای خدمت به زائران تلاش می‌کند | پیش‌بینی ۵۱ مرکز اسکان موقت و اضطراری در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ + فیلم شهرداری منطقه ثامن مشهد آماده میزبانی از زائران دهه آخر صفر پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۶ مرداد ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما از سه‌شنبه خدمت‌رسانی شهرداری مشهدمقدس به زائران اربعین و آماده‌باش کامل برای دهه پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ مسدودی سه‌روزه جاده قدیم مشهد از ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی برای خدمت‌رسانی در دهه پایانی ماه صفر| خدمت‌رسانی صلواتی تعدادی از ناوگان در شب شهادت امام رضا(ع) در معابر منتهی به حرم بهره‌برداری از ۵ پارکینگ موقت در هسته مرکزی مشهد در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ کیفیت هوای کلانشهر مشهد قابل‌قبول شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انتظار ۳۵ ساله اهالی جاده میامی به نتیجه رسید؛ بهره‌برداری از پروژه ۷۵ متری رضوی در ابتدای شهریور

  • کد خبر: ۲۸۶۳۳
  • ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۶
انتظار ۳۵ ساله اهالی جاده میامی به نتیجه رسید؛ بهره‌برداری از پروژه ۷۵ متری رضوی در ابتدای شهریور
انتظار ۳۵ ساله اهالی جاده میامی با بهسازی و ۲ بانده‌شدن جاده مهدی‌آباد به شهرک رضویه به پایان می‌رسد
علیرضا ظهیری/شهرآرانیوز - ۷۵ متری رضوی از مهم‌ترین پروژه‌های در دست اجرای مدیریت شهری است که با احداث آن شاهد اتفاقات بسیار خوبی در تسهیل حمل‌ونقل خواهیم بود. پروژه‌ای که در یکی از مناطق کم‌برخوردار مشهد قرار گرفته و نقطه اتصال آزادراه کنارگذر شمالی شهر از سمت شهرک رضویه به مشهد است.

همین اتصال، سال‌هاست که حجم تردد این محور به‌ویژه تردد خودرو‌های سنگین را در مسیر بسیار بالا برده و این تردد‌ها سبب بروز حوادث بسیاری در این محور شده است. از همین رو مدیران شهری آرزوی ۳۵ ساله شهروندان ساکن در جاده میامی را محقق کردند و از مردادماه سال ۹۸ کلنگ احداث این مسیر را به زمین زدند. حالا هم فقط حدود ۳ ماه باقی مانده تا این محور ۲ بانده در اختیار مردم قرار گیرد.
 
معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهردار مشهد نیز در گفتگو با شهرآرا با بیان اینکه سابقه پروژه بهسازی و ۲ بانده‌شدن مسیر مهدی‌آباد به شهرک رضوی به ۳۵ سال پیش بر‌می‌گردد که هیچ‌گاه محقق نشده بود، اظهار کرد: باتوجه‌به این سابقه و از طرفی مطالبه مردمی، مدیریت شهری پروژه بهسازی باند اول و احداث باند دوم بولوار ۷۵ متری رضوی از مهدی‌آباد به شهرک رضوی را در دستورکار خود قرار داد. خلیل‌ا... کاظمی افزود: مردادماه پارسال کلنگ بهسازی باند اول این پروژه مهم و کاربردی به طول ۵/۳ کیلومتر و احداث باند دوم به طول ۵/۹ کیلومتر به زمین زده شد و تا امروز این پروژه از پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی برخوردار است.
 
وی تأکید کرد: براساس برنامه زمان‌بندی، این پروژه تا ابتدای شهریورماه امسال آماده بهره‌برداری خواهد شد.
کاظمی با بیان اینکه حجم آسفالتی که برای این پروژه استفاده می‌شود ۵۰ هزار تن است، ادامه داد: همچنین در طول این مسیر یک پل ۴ دهانه ۲۰ متری به طول ۸۰ متر و عرض ۱۳ متر نیز ایجاد می‌شود تا در نهایت یک جاده استاندارد و با ایمنی کامل در اختیار مردم قرار گیرد.

پیش از این و در زمان کلنگ‌زنی این پروژه کاظمی اعلام کرده بود که پیش‌بینی اعتبار در نظر گرفته شده برای این پروژه ۳۴ میلیارد تومان است.

پارکینگ آزادی با سرعت در حال تکمیل است
همچنین معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهردار مشهد با اشاره به انتشار برخی از اخبار مبنی‌بر تعطیلی عملیات اجرایی پروژه پارکینگ بزرگ آزادی و تأخیر در بهره‌برداری از آن، گفت: عملیات اجرایی پارکینگ و پایانه بزرگ آزادی ۱۷ خرداد ۹۸، باتوجه‌به درخواست‌های شهروندان برای استفاده از بوستان ملت و کمبود پارکینگ و همچنین مشکلات پایانه اتوبوس‌رانی مجاور این بوستان آغاز شد.

وی با بیان اینکه برنامه زمان‌بندی برای بهره‌برداری از این پروژه ۵۰۰ روز بود، افزود: متأسفانه در ابتدای کار، پروژه با معارضات زیادی از جمله خط لوله گاز و تأسیسات برخی شرکت‌های خدماتی روبه‌رو شد که همین امر روند زمان‌بندی پروژه را با تأخیر چند ماهه روبه‌رو کرد.

کاظمی بیان کرد: خوشبختانه با پیگیری‌های انجام شده، معارضات رفع و بخشی از تأخیر پیش آمده جبران خواهد شد و عملیات احداث این پارکینگ بزرگ با سرعت درحال انجام است.
معاون شهردار مشهد با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصدی پارکینگ و پایانه بزرگ آزادی گفت: باتوجه‌به سرعت پروژه و فعال‌بودن عملیات اجرایی به‌صورت ۳ نوبت، این پروژه درنهایت آذرماه امسال آماده بهره‌برداری می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->