رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد تمرکز بر حداکثر بهره‌وری منابع آبی موجود برای فضای سبز مشهد در سال ۱۴۰۴ تور مجازی فاز اول خط سه مترو مشهد | با ابر پروژه خط ۳ قطارشهری مشهد بیشتر آشنا شوید
سرخط خبرها

توزیع ۱۰۰۰ بسته بهداشتی و معیشتی برای بیماران خاص و آسیب‌دیده از کرونا در استان

  • کد خبر: ۲۸۸۴۶
  • ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۲
توزیع ۱۰۰۰ بسته بهداشتی و معیشتی برای بیماران خاص و آسیب‌دیده از کرونا در استان
۱۰۰۰ بسته بهداشتی و معیشتی به ارزش ۳ میلیون ریال برای بیماران خاص و بیماران آسیب‌دیده از کرونا از سوی جمعیت هلال احمر استان آماده‌سازی و توزیع شد.
طنین همتی/ به گزارش شهرآرانیوز، مدیرعامل هلال احمر استان خراسان‌رضوی در حاشیه مراسم اجرای طرح رزمایش مساوات و کمک مؤمنانه که امروز در پایگاه پشتیبانی عملیات امداد و نجات جمعیت هلال احمر برگزار شد، گفت: تا این لحظه ۴۳۲۸ بسته معیشتی و غذایی از سوی مردم و داوطلبان جمعیت هلال احمر در سراسر استان و در ۲۴ نمایندگی جمع‌آوری و توزیع شده است.
مجتبی احمدی افزود: در این مرحله در حال توزیع ۱۰۰۰ بسته معیشتی با همکاری ستاد و کمک‌های مردمی هستیم که از طریق *۱۱۲# به حساب هلال احمر واریز شده بود.

وی ادامه داد: همچنین ۳۵ هزار بسته بهداشتی برای بیماران خاصی که در سراسر استان طبق نظر دانشجویان علوم پزشکی شش‌گانه و انجمن‌های تخصصی بیماران دیابتی، سرطانی و کلیوی و... شناسایی و معرفی شدند، توزیع شد.
احمدی افزود: کمک‌های هلال احمر به بیماران بستری در بیمارستان که مبتلا به کرونا هستند، با تأیید مددکاران بیمارستانی برای هر فرد ۳ تا ۵ میلیون ریال است و به حساب شخصی آن‌ها واریز خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال جمع کمک‌های مردمی و بسته‌های خریداری شده است، گفت: تا این لحظه دانشگاه علوم پزشکی با خدمات مددکاری اسامی ۳۴۱ نفر را اعلام کردند که به‌زودی مبالغ کمک‌های معیشتی به حساب آن‌ها واریز خواهد شد.
وی تأکید کرد: هرچه کمک‌های مردمی بیشتر واریز شود، در مراحل بعدی هم این بسته‌ها برای کمک تهیه خواهد شد.
مدیرعامل هلال احمر استان خراسان‌رضوی تصریح کرد: باتوجه‌به شیوع بیماری کرونا، غربالگری از سوی جمعیت هلال احمر انجام شد که در ۵۵ پایگاه در ایام نوروز با کمک ۴۱۹ هزار خودرو، حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر غربالگری شدند و پس از شناسایی، افراد مشکوک به کرونا به بیمارستان‌ها ارجاع داده شدند.
وی تصریح کرد: همچنین در کارگاه‌های مردمی که در شعب ما برگزار شد و حتی در بعضی کارگاه‌های خیاطی در این ایام، ماسک تولید شد که تقریبا ۲۳۸ هزار ماسک به کارکنان بهداشتی و درمانی تحویل داده شد.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->