جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سیروس عسگری که مدتی در زندان‌های آمریکا بود کیست؟

  • کد خبر: ۲۸۸۷۶
  • ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۰:۴۸
سیروس عسگری که مدتی در زندان‌های آمریکا بود کیست؟
آمریکا چندین دانشمند ایرانی را بدون هیچ اتهام یا با اتهام‌های ساختگی مرتبط با تحریم‌ها به گروگان گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، سیروس عسگری، استاد دانشگاه در رشته مهندسی مواد در سال 2017 از سوی پلیس فدرال آمریکا به دور زدن تحریم‌ها و سرقت اسرار تجاری با فعالیت‌های دانشگاهی متهم شد. این اتهام‌ها به فعالیت‌های دانشگاهی وی در اوهایو در سال 2012 برمی‌گشت. با این حال آقای عسگری پس از دو سال و نیم در نوامبر 2019 از سوی دادگاه فدرال آمریکا از این اتهام‌ها تبرئه شد. اما این پایان ماجرا نبود چرا که وی پس از تبرئه به‌خاطر ابطال روادید از سوی اداره مهاجرت آمریکا بازداشت شد. وی در آوریل 2020 اعلام کرد که در بازداشتگاه به ویروس کرونا مبتلا شده است.

 
فروردین امسال محمد جواد ظریف در توئیتر با توئیت گفت‌وگوی سیروس عسگری با روزنامه گاردین، آمریکا را متهم کرد که «چندین دانشمند ایرانی را بدون هیچ اتهام یا با اتهام‌های ساختگی مرتبط با تحریم‌ها به گروگان گرفته است و آزاد نمی‌کند.» وی از آمریکا خواست که این افراد را آزاد کند.

 

همسر سیروس عسگری نیز در گفت‌وگویی با سایت خبرآنلاین درباره اتهام‌های همسرش گفته بود: «ایشان در سال 2012 در امریکا بر روی پروژه ای کار کرده بودند، در واقع آن زمان فرصت مطالعاتی شان را در آنجا می گذراندند، اتهامشان این است که چرا اطلاعات آن پروژه را به دانشجویانشان در دانشگاه شریف ایمیل کرده بودند. این موضوع از نظر آنها محرمانه و نظامی بوده و در حوزه تحریم ها قرار می گرفته است.»

وی در این گفت‌وگو تصریح کرده بود: «در حالی که بعد از پایان این پروژه مقاله آن چاپ شده و روی اینترنت قرار گرفته است، یعنی هیچ چیز پنهانی نداشته است.»

 

عباس موسوی، سخنگوی وزارت خارجه ایران نیز روز گذشته در نشست خبری خود گفت: «موضوع آقای عسگری تمام شده است و احتمال می‌دهم اگر مشکلی رخ ندهد و موانع جدیدی ایجاد نکنند، ظرف دو، سه روز آینده ایشان به کشور برگردد.

منبع:اعتماد

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->