احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در کاشمر آغاز شد جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳
سرخط خبرها

تایباد برترین شهرستان خراسان رضوی در حوزه اشتغال شد

  • کد خبر: ۲۸۹۷۴
  • ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۸
تایباد برترین شهرستان خراسان رضوی در حوزه اشتغال شد
دبیر کارگروه تخصصی اشتغال تایباد: از جمله برنامه‌های سال جاری در حوزه تعهد اشتغال، ایجاد هزار و ۷۷۵ نفر شغل جدید است
به گزارش شهرآرانیوز؛ محمود بیانی اظهار کرد: تایباد با کسب ۸۶ امتیاز در سال ۹۸، موفق شد در بین شهرستان‌های خراسان رضوی رتبه اول در حوزه اشتغال را کسب کند.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی تایباد در خصوص عملکرد شهرستان تایباد در حوزه اشتغال در سال گذشته، ابراز کرد: در بحث کارورزی میانگین استانی ۹۸ درصد بوده است که شهرستان تایباد ۲۹۵ درصد تعهد خود را انجام داده و توانسته ۵۶ نفر از فارغ التحصیلان دانشگاهی را به کارگاه‌های مختلف معرفی کند، همچنین در طرح مشوق‌های بیمه‌ای، میانگین استانی ۶۷ درصد است که تایباد ۳۷.۵ درصد امتیاز کسب کرده است. در سال جاری باید تلاش بیشتری انجام شود تا بنگاه‌های اقتصادی واجد شرایط بتوانند با مراجعه به دستگاه‌های اجرایی از طریق واحد‌های کاریابی نسبت به جذب نیرو‌های خود اقدام نمایند که تا از معافیت‌های بیمه‌ای سهم کارفرما به مدت دو سال بهره‌مند شوند.

جذب بالغ بر ۵ میلیارد تومان اعتبار بیش از سهمیه اشتغال روستایی در سال ۹۸
وی افزود: این طرح یک فرصت بسیار خوب برای حمایت از اشتغال در شهرستان است و جزو اولویت‌های سال ۹۹ ما قرار دارد. همچنین در بحث جذب اعتبارات در بخش کمیته امداد حضرت امام (ره) و بهزیستی، از محل جذب اعتبارات تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۹۸، میانگین استانی کمیته امداد ۸۴ درصد بوده است که تایباد امتیاز ۸۷ درصد را کسب کرده است. همچنین جذب اعتبارات بهزیستی در استان با میانگین ۸۱ درصد بوده در حالی که در شهرستان ۸۸ درصد محقق شده است که هر دو بالاتر از میانگین استانی هستند.
بیانی در ادامه گفت: در بحث تسهیلات اشتغال روستایی میانگین استانی در سال گذشته ۸۶ درصدِ جذب اعتبارات داشته، اما در تایباد ۱۲۴ درصد اعتبار جذب شده و این در حالی است که عددی بالغ بر پنج میلیارد تومان بیش از سهمیه اولیه اختصاصی به شهرستان جذب شده است. تا کنون ۲۳ میلیارد و ۱۲۵ میلیون تومان اعتبار بین بنگاه‌های اقتصادی روستایی توزیع شده، در حالی ۱۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان سهم شهرستان از این محل بوده است، با این توزیع اعتبارات موفق شدیم ۸۲۰ شغل جدید ایجاد کنیم که از بابت ایجاد شغل در جایگاه پنجم استان قرار داریم.

ایجاد هزار و ۷۷۵ شغل جدید، هدف شهرستان در سال جاری
دبیر کارگروه تخصصی اشتغال تایباد در خصوص برنامه سال جاری حوزه اشتغال در شهرستان تایباد، گفت: از جمله برنامه‌های سال جاری در حوزه تعهد اشتغال، ایجاد هزار و ۷۷۵ نفر شغل جدید است که توزیع دستگاهی آن انجام پذیرفت و به دستگاه‌های اجرایی شهرستان در جلسه کارگروه تخصصی اشتغال ابلاغ شد.
بیانی افزود: یکی از مباحثی که فرماندار شهرستان به جد پیگیر آن است موضوع تعاونی توسعه عمران تایباد است که با احداث آن در مرز اتفاقات خوبی برای شهرستان رقم خواهد خورد، ایجاد اشتغال و ساماندهی فعالیت‌های مرزی و افزایش سهم مردم شهرستان از فعالیت مرزی از برنامه‌های این تعاونی است و در کنار آن بنگاه‌های جدید مانند مجتمع صنعتی گاوداری دو هزار رأسی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) و پالایشگاه شهرستان در مرز، نوید اتفاقات خوبی را خواهند داد. همچنین با حمایت‌های فرماندار تایباد بسیاری از کارگاه‌هایی که بعضاً یک دهه تعطیل بودند، مجدداً فعال شدند و کم کم به چرخه تولید بر می‌گردند.

تسهیلات ۱۲ میلیونی کرونا برای هر شغل تثبیت شده در بنگاه‌های اقتصادی
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص تسهیلات کرونا ویژه بنگاه‌های اقتصادی، گفت: در حوزه تسهیلات کرونا بنگاه‌های اقتصادی که از اسفند ماه به بعد کاهش نیرو نداشتند و همچنین در چهارده رشته مصوبی که ستاد ملی کرونا ابلاغ کرده است، دایر بودند، می‌توانند به سامانه کارا مراجعه کنند و در خواست خود را ثبت کنند، پس از بررسی بنگاه‌ها به بانک‌های عامل معرفی خواهند شد. این تسهیلات حداقل ۱۲ میلیون تومان به ازای هر شغل تثبیت شده است که می‌توانند به ازای هر کارگر از تسهیلات استفاده کرد، این تسهیلات ۱۲ درصدی است و بازپرداخت آن نیز دوساله خواهد بود.
 
منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->