سردار قاآنی: موفقیت‌ها ادامه دارد دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشور‌های همسایه وارد ایران شده است سرخوردگی آمریکا و اسرائیل در برابر ایران؛ ناکامی تل‌آویو در تحقق اهداف سخنگوی سپاه: ترامپ چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی دست بردارد سیل در پاکستان ۱۱ قربانی گرفت (۷ تیر ۱۴۰۴) مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه، «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشۀ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظُهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت، کیست؟
سرخط خبرها

متهم شدن چهار مأمور پلیس مینیاپولیس به قتل «جورج فلوید»

  • کد خبر: ۲۹۰۲۲
  • ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۹
متهم شدن چهار مأمور پلیس مینیاپولیس به قتل «جورج فلوید»
دادستان کل ایالت مینه سوتا از طرح اتهام علیه سه مأمور دیگر پلیس که در صحنه قتل «جورج فلوید» ۴۶ ساله حضور داشتند، خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از راشاتودی، پس از طرح اتهام قتل درجه دو به «درک چائوین» مأمور پلیسی که با گذاردن زانوی خود بر روی گردن «جورج فلوید» شهروند سیاهپوست ۴۶ ساله، وی را به طرز فجیعی به قتل رساند، «کیث الیسون» دادستان کل ایالت مینه سوتا اعلام کرد که سه مأمور دیگر پلیس را که در صحنه این جنایت حضور داشتند، به دست داشتن در این قتل متهم کرده است.

 

گفتنی است که درک چائووین بلافاصله پس از این حادثه اخراج و به قتل و آدمکشی درجه سه متهم شد. اکنون طبق اسناد و مدارک دادگاهی، چائوین با اتهام‌هایی همچون قتل درجه دوم و قتل درجه سوم و قتل غیرعمد درجه دوم روبروست.

 

اما اکنون معترضان در سرتاسر آمریکا خواستار محاکمه سه مأمور دیگر پلیس شده اند و می‌گویند که در بروز این حادثه این سه تن نیز مسئول هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->