پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها

اختصاص بندر سیریک برای واردات خودرو

  • کد خبر: ۲۹۰۴۱۱
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۳
اختصاص بندر سیریک برای واردات خودرو
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان با اشاره به تخلیه نخستین محموله ترانزیتی خودرو در بندر سیریک، گفت: با هماهنگی صورت گرفته، واردات خودرو از بندر سیریک به صورت دایمی انجام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین عباس نژاد روز سه شنبه در آیین نمادین ورود نخستین محموله خودرو‌های وارداتی از طریق بندر سیریک اظهار کرد: بندر سیریک با ۵۱ هکتار اراضی پسکرانه، یک سری ویژگی اساسی و مهم دارد که استفاده از ظرفیت‌های بالقوه آن، موجب رونق منطقه مکران می‌شود.

وی با اشاره به پیشرفت چشمگیر فعالیت‌های بندر سیریک در راستای اقتصاد دریامحور، افزود: تعداد شناور‌های ورودی از بندر سیریک از ۶۴ فروند به ۱۲۳ فروند در مدت شش ماهه نخست امسال رسیده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان تصریح کرد: رونق مناسب و قابل قبولی به این بخش رسیده است، اما در بخش کاپوتاژ نیاز به فعالیت بیشتر داریم.

عباس‌نژاد با بیان اینکه اکنون نیز شاهد ورود نخستین شناور حامل خودرو در این بندر هستیم. گفت: در نخستین محموله خودروی وارداتی از طریق بندر سیریک۵۵ دستگاه خودرو به منظور ترانزیت وارد شده و در مرحله بعد، به ۴۰۰ دستگاه و پس از آن نیز به یک هزار دستگاه می‌رسد. زیرساخت لازم برای رونق بخشی به بندر سیریک توسط سازمان بنادر و دریانوردی با سرمایه‌گذاری هفت هزار میلیارد ریالی، ایجاد شده است.

وی از بندر سیریک به عنوان یکی از بنادر مهم در حوزه مکران و شرق استان یاد کرد و گفت: سازمان بنادر و دریانوردی نگاه ویژه‌ای به ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز مکران داشته و در همین راستا نیز، توسعه خوبی در بندر سیریک صورت گرفته و اکنون نخستین محموله خودروی ترانزیتی آماده تخلیه در این بندر است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان خاطر نشان کرد: ورود خودرو از طریق بندر سیریک با جدیت دنبال می‌شود و با توجه به رغبت شرکت‌های وارد کننده به فعالیت در این بندر، امید داریم این مقوله رونق قابل توجهی داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه بر اساس هماهنگی صورت گرفته، بزودی ورود شناور‌های حمل خودرو در بندر سیریک دائمی می‌شود، گفت: حجم زیادی از واردات خودرو در بندرلنگه و بندر شهید رجایی صورت می‌گیرد که در این رابطه محدودیت زیادی وجود دارد، اما با ویژگی‌های بندر سیریک، ظرفیت بسیار خوبی در این زمینه وجود دارد.

گفتنی است، عصر امروز سه‌شنبه سوم مهرماه ۱۴۰۳ نخستین محموله خودرو‌های وارداتی از طریق بندر سیریک شامل ۵۵ دستگاه خودروی ترانزیتی از مبدأ یکی از کشور‌های جنوبی خلیج‌فارس وارد بندر سیریک شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->