تصادف زنجیره‌ای در جاده شیروان به فاروج ۳ مصدوم بر جا گذاشت (۶ شهریور ۱۴۰۴) آیا بابک زنجانی به پلیس فتا احضار شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پلیس راهور به صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان؛ اقداماتی در حال انجام است +فیلم ویدئو | توقیف گواهینامه ۲۰ هزار راننده متخلف از ابتدای شهریور ۱۴۰۴ اعلام زمان نتایج نهایی آزمون دستیاری پزشکی ۱۴۰۴+ زمان ثبت نام ویژگی‌های یک شهر دوستدار کودک چیست | شهری که می‌خواهد صدای کودکان را بشنود ویدئو | دستگیری سارق سنگ قبر یک هنرمند از قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران بهره‌برداری از هفت طرح بهداشتی در مشهد همزمان با هفته دولت فرآیند اعلام حضور داوطلبان در ارزیابی استخدام آموزش و پرورش ۱۴۰۴ آغاز شد گلایه دانشجویان دانشگاه آزاد به پرداخت شهریه زودهنگام و محدودیت انتخاب واحد ماجرای قتل وحشتناک مدیر ساختمان و همسرش توسط مرد همسایه جزئیات ساعات کاری کارمندان دولت پس از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ + فیلم روند افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی باید متوقف شود جلوگیری از سقط بیش از ۱۰ هزار جنین در کشور با اجرایی شدن طرح نفس افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی مردود است دو مکمل غذایی که پیری پوست را تسریع می‌کنند یک جاده غیرمجاز به درازای ۸ کیلومتری در جنگل‌های گیلان کشف شد بیماران فشار خون بالا چه چیز‌هایی را نباید در وعده‌های غذایی خود مصرف کنند؟ استرداد متهم کلاهبرداری ۵۰ هزار دلاری به کشور اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ شهریور ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون قضاوت سال ۱۴۰۴، فردا، ۷ شهریورماه، است زمان اعلام نتایج آزمون دستیاری مشخص شد پاسخ گویی آبفا به سؤالات ریزودرشت مردم مشهد نیم‌روزی با شهروندان در امور مشترکان آب مناطق ۲  و ۴  مشهد | گلایه‌هایی برای گرانی آب ناترازی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و تعداد خوابگاه‌های دانشجویی نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟
سرخط خبرها

ایران در حوزه فیزیوتراپی در منطقه بی‌رقیب است

  • کد خبر: ۲۹۰۵۸۰
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۶
ایران در حوزه فیزیوتراپی در منطقه بی‌رقیب است
رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران گفت:‌­ در سال‌های اخیر از نظر کمی و کیفی در حوزه فیزیوتراپی پیشرفت‌های قابل توجهی داشتیم و در منطقه کاملاً بی‌رقیب هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، ایرج عبداللهی با اشاره به برگزاری چهارمین کنگره بین‌المللی و سی و پنجمین کنگره سالیانه انجمن فیزیوتراپی ایران، افزود: در این کنگره علاوه بر همکاران فیزیوتراپیست، متخصصین رشته‌های مختلف مثل ارتوپدی، مغز و اعصاب، طب فیزیکی، طب ورزش و سایر گروه‌های توانبخشی حضور دارند.

وی گفت: در کنگره امسال که به مدت سه روز برگزار می‌شود، شاهد برپایی پنل‌های تخصصی در موضوعات مختلف همچون کمردرد، درد‌های شانه، درد‌های بیماری‌های مغز و اعصاب، تکنولوژی‌های جدید و…، خواهیم بود.

عبداللهی ادامه داد: فیزیوتراپی در هر سه سطح پیشگیری، درمان و توانبخشی نقش دارد و در هر کدام از اینها وظایف خاصی دارد و با توجه به اینکه میانگین سنی جوامع بالا رفته و به سمت سالمندی پیش می‌روند، شیوع درد‌ها و مشکلات اسکلتی- عضلانی، آرتروز مفاصل، کمردرد، گردن درد، بیماری‌های مغز و اعصاب، سکته‌های قلبی و مغزی افزایش پیدا می‌کند بنابراین اهمیت این گونه رشته‌ها خیلی بیشتر شده است.

وی افزود: بسیاری از دستگاه‌های فیزیوتراپی در گذشته وارداتی بود که الان با همت شرکت‌های دانش‌بنیان بسیاری از این تجهیزات در داخل تولید می‌شود؛ بنابراین هم از نظر دانش فیزیوتراپی و هم از نظر تجهیزات در منطقه کاملاً بی‌رقیب هستیم و حتی کیفیت فیزیوتراپی ایران با بسیاری از کشور‌های اروپایی قابل رقابت است.

رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران با عنوان این مطلب که بسیاری از درد‌ها و مشکلات اسکلتی و عضلانی قابل پیشگیری است، گفت: اغلب اینها مربوط به سبک زندگی امروزی است‏.

وی افزود: تبلیغات غیرواقعی در فضای مجازی یک مشکل جدی به خصوص در حوزه بهداشت و درمان است و متأسفانه افراد زیادی فاقد صلاحیت هستند و اصلاً تخصص فیزیوتراپی را ندارند و بیمار را دچار مشکلات عدیده‌ای می‌کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->