اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند واژگونی خودرو در محور نیشابور به مشهد یک فوتی برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۴) خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با ۴ سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه!
سرخط خبرها

ایران در حوزه فیزیوتراپی در منطقه بی‌رقیب است

  • کد خبر: ۲۹۰۵۸۰
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۶
ایران در حوزه فیزیوتراپی در منطقه بی‌رقیب است
رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران گفت:‌­ در سال‌های اخیر از نظر کمی و کیفی در حوزه فیزیوتراپی پیشرفت‌های قابل توجهی داشتیم و در منطقه کاملاً بی‌رقیب هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، ایرج عبداللهی با اشاره به برگزاری چهارمین کنگره بین‌المللی و سی و پنجمین کنگره سالیانه انجمن فیزیوتراپی ایران، افزود: در این کنگره علاوه بر همکاران فیزیوتراپیست، متخصصین رشته‌های مختلف مثل ارتوپدی، مغز و اعصاب، طب فیزیکی، طب ورزش و سایر گروه‌های توانبخشی حضور دارند.

وی گفت: در کنگره امسال که به مدت سه روز برگزار می‌شود، شاهد برپایی پنل‌های تخصصی در موضوعات مختلف همچون کمردرد، درد‌های شانه، درد‌های بیماری‌های مغز و اعصاب، تکنولوژی‌های جدید و…، خواهیم بود.

عبداللهی ادامه داد: فیزیوتراپی در هر سه سطح پیشگیری، درمان و توانبخشی نقش دارد و در هر کدام از اینها وظایف خاصی دارد و با توجه به اینکه میانگین سنی جوامع بالا رفته و به سمت سالمندی پیش می‌روند، شیوع درد‌ها و مشکلات اسکلتی- عضلانی، آرتروز مفاصل، کمردرد، گردن درد، بیماری‌های مغز و اعصاب، سکته‌های قلبی و مغزی افزایش پیدا می‌کند بنابراین اهمیت این گونه رشته‌ها خیلی بیشتر شده است.

وی افزود: بسیاری از دستگاه‌های فیزیوتراپی در گذشته وارداتی بود که الان با همت شرکت‌های دانش‌بنیان بسیاری از این تجهیزات در داخل تولید می‌شود؛ بنابراین هم از نظر دانش فیزیوتراپی و هم از نظر تجهیزات در منطقه کاملاً بی‌رقیب هستیم و حتی کیفیت فیزیوتراپی ایران با بسیاری از کشور‌های اروپایی قابل رقابت است.

رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران با عنوان این مطلب که بسیاری از درد‌ها و مشکلات اسکلتی و عضلانی قابل پیشگیری است، گفت: اغلب اینها مربوط به سبک زندگی امروزی است‏.

وی افزود: تبلیغات غیرواقعی در فضای مجازی یک مشکل جدی به خصوص در حوزه بهداشت و درمان است و متأسفانه افراد زیادی فاقد صلاحیت هستند و اصلاً تخصص فیزیوتراپی را ندارند و بیمار را دچار مشکلات عدیده‌ای می‌کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->