آتش سوزی در یکی از ساختمان‌های یک ارگان دولتی در مشهد+ عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت
سرخط خبرها

پرداخت حقوق بازنشستگان پشت دیوار تأخیر!

  • کد خبر: ۲۹۰۶۷۵
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۴
پرداخت حقوق بازنشستگان پشت دیوار تأخیر!
حساب از دستمان دررفته است. نمی‌دانیم این چندمین ماهی است که مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی از این روز به آن روز می‌شود. فقط می‌دانیم دیگر نباید به جدول‌های اعلامی اعتماد کرد.

حساب از دستمان دررفته است. نمی‌دانیم این چندمین ماهی است که مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی از این روز به آن روز می‌شود. فقط می‌دانیم دیگر نباید به جدول‌های اعلامی اعتماد کرد. این را از زبان بازنشستگان مکرر شنیده‌ام. کلماتشان طعم دل‌خوری دارد، به‌ویژه که متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کارگری هم در کوچه، اما و اگر گیر کرده است انگار.

خبرگزاری ایلنا هم به این موضوع پرداخته و از زبان عضو هیئت‌مدیره کانون بازنشستگان کارگری تهران نوشته بود: این تأخیر طولانی نشان از ناتوانی مدیرعامل تأمین اجتماعی و درک‌نکردن معاونان مالی این سازمان از بحث مستمری و وضعیت مستمری‌بگیران دارد. علی‌اکبر عیوضی گفت: «در ۴۰سال گذشته این تأخیر سابقه نداشته است؛ عجیب است که خودشان جدول اعلام می‌کنند ولی در اجرا آن را به دست فراموشی می‌سپارند.» از قضا یکی از انتقاد‌های کارگران بازنشسته هم همین است. چرا به جدول اعلامی عمل نمی‌شود؟!

مردم حتی اگر خود را به روز‌هایی که ماه‌ها حقوق گرفته باشند تنظیم نکنند حتما به جدول‌هایی که ماه به ماه اعلام می‌شود نظم می‌دهند. فکر می‌کنند مسئولان بدان التزام خواهند داشت، اما تجربه دو-سه سال اخیر می‌گوید که جدول‌های اعلامی مثل وعده خوبان است که از هزار هم یکی وفا نمی‌کند. 

عیوضی با بیان اینکه بازنشستگان زندگی خود را با روال پرداخت مستمری‌ها تنظیم کرده‌اند، به این مهم تصریح می‌کند که «حتی یک روز تأخیر همه مناسبات زندگی آنها را به هم می‌ریزد.» دلیلش هم مشخص است همان‌طور که این مقام کارگری می‌گوید؛ «بازنشسته منبع درآمد دیگری ندارد و وقتی مستمری ماهانه با چهار روز تأخیر پرداخت می‌شود، مشکلات بسیار به وجود می‌آید؛ حتی ممکن است بازنشسته نان خالی در خانه نداشته باشد.» وضعیتی چنین اقتضا می‌کند مسئولان محترم دولت جدید به این مهم اهتمام کنند. 

این حداقل احترام به پیشکسوتان است که در مسائلی چنین جزئی آنان را گرفتار، اما و اگر نکنیم. جدول‌های اعلامی هم به‌نوعی یک عهد تصریح شده و لازم الوفاست. نادیده‌گرفتن آن پیمان‌شکنی می‌تواند معنا شود که در شأن هیچ مؤمنی نیست، چه کارگر باشد و چه مسئول. امیدواریم پس از این، شاهد ماجرا‌هایی ازاین‌دست نباشیم. 

عملیاتی‌کردن متناسب‌سازی هم می‌تواند این خاطرات ناخوش را به خوشی و با نظم در پرداخت از یاد‌ها ببرد. قطعا بازنشستگان کارگری با عیوضی هم‌کلام‌اند که می‌گوید: ما از وزیر کار جدید درخواست داریم به این موضوع ورود کرده و جلو بدترشدن اوضاع را بگیرند. ان‌شاء‌ا... روز‌های خوش و توأم با تکریم پیش روی موی‌سفیدکرده‌های سازندگی ایران باشد که سربلندی وطن رهین تکریمی چنین است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->