شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش سیمای محرم ۱۴۰۴ | معرفی برنامه‌های ویژه تلویزیون همراه با زمان پخش چرا توزیع سریال «شکارگاه» به تعویق افتاد؟ فرصت تماشای فیلم با قیمت نیم‌بها تا کی ادامه دارد؟ شعر‌هایی به‌مثابه موشک | شاعران مشهدی در کنار مدافعان وطن ایستادند
سرخط خبرها

«سانتوش» نماینده بریتانیا در راه اسکار

  • کد خبر: ۲۹۰۷۷۸
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۵
«سانتوش» نماینده بریتانیا در راه اسکار
بریتانیا فیلم هندی زبان «سانتوش» را به اسکار نود و هفتم معرفی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آکادمی بریتانیا فیلم جنایی تحسین شده «سانتوش» ساخته ساندیا سوری را به عنوان نماینده بریتانیا به بخش رقابتی فیلم بین‌المللی اسکار معرفی کرد.

این فیلم هندی زبان که اوایل امسال در بخش رقابتی نوعی نگاه جشنواره کن به نمایش درآمد، احتمالاً با فشار بیشتری وارد رقابت می‌شود، زیرا بریتانیا با فیلم «منطقه مورد علاقه» جاناتان گلیزر برنده اسکار بین‌المللی ۲۰۲۴ شد.

این فیلم اولین تجربه کارگردانی یک فیلم داستانی برای فیلمساز بریتانیایی-هندی ساندیا سوری است که بیشتر با مستند‌های «من برای هند» (۲۰۰۵) و «در اطراف هند با دوربین فیلمبرداری» (۲۰۱۸) شناخته می‌شود.

داستان «سانتوش» در مناطق روستایی شمال هند اتفاق می‌افتد. سانتوش که به تازگی بیوه شده شغل شوهر مرحومش را که پاسبان بود، به ارث می‌برد. وقتی یک دختر زیر سن قانونی از یکی از طبقات پایین هند به قتل می‌رسد، وی هم توسط یک بازرس زن وارد تحقیق می‌شود.

«سانتوش» به نویسندگی و کارگردانی سوری ساخته شده و شاهانا گوسوامی در نقش اصلی بازی می‌کند و سونیتا راجوار دیگر بازیگر فیلم است.

پیش از این در نقد ورایتی از «سانتوش» به‌عنوان فیلمی هوشمندانه یاد شده که متعهد است جذابیت زشت قدرت را از طریق دیدگاه کسانی که آن را در اختیار دارند، تصویر کند.

بریتانیا پیش از کسب اسکار با «منطقه مورد علاقه»، موفقیت چندانی در این رقابت‌ها نداشت و با ۲۰ فیلمی که به اسکار معرفی کرده بود تنها ۲ نامزدی برای فیلم‌های ولزی زبان «هد وین» در سال ۱۹۹۳ و «سالمون و گاینور» در سال ۱۹۹۹ به دست آورده بود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->