جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

غیبت ادامه‌دار کاکوتا در ترکیب استقلال

  • کد خبر: ۲۹۱۰۷۸
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۰
غیبت ادامه‌دار کاکوتا در ترکیب استقلال
شنیده‌ها حاکی از این است که ستاره خارجی گران آبی‌پوشان پایتخت برای بازی با السد قطر هم حضور نخواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، از زمان تعطیلات فیفادی تاکنون استقلال نتوانسته از گائل کاکوتا استفاده کند. مهره خارجی مورد علاقه نکونام که سابقه چندان جالبی در مصدومیت‌های قبلی‌اش نداشت، با اصرار سرمربی استقلال به تیم اضافه شد ولی تاکنون نتوانسته ۹۰ دقیقه کامل برای آبی پوشان به میدان برود. آنطور که از اردوی استقلال شنیده می‌شود، کاکوتا برای بازی با السد قطر هم حضور نخواهد داشت و به احتمال فراوان این مسابقه حساس در لیگ نخبگان را هم از دست می‌دهد.

مشخص نیست مصدومیت دلیل استفاده نکردن نکونام از خارجی گران قیمتش است یا اتفاقات دیگری در جریان است چرا که او در تمرینات اخیر حضور داشته و حداقل می‌تواند چند دقیقه به بازی گرفته شود، اما گویا تا این لحظه، کادرفنی برنامه‌ای برای استفاده از کاکوتا ندارد؛ مگر اینکه تا روز بازی تصمیم آنها عوض شود.

منبع: خبر ورزشی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->