رویداد هنری «روضه هنر ۲» در مشهد برگزار شد + فیلم آغاز عضویت رایگان تابستانی در مراکز کانون پرورش فکری + جزئیات جایزه جشنواره ایتالیایی به فیلم کوتاه «رعنا» رسید تخریب خانه مریم معترف، بازیگر پیشکسوت، در حمله رژیم صهیونیستی زمان پخش قسمت اول رئالیتی‌شوی کارناوال زمان برگزاری مراسم تشییع پیکر بامداد بیات، آهنگساز جوان، اعلام شد تعطیلی ۵ روزه تئاتر به دلیل ایام سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ اکران مستند‌های «هویت مشهد» در پاتوق فیلم لغو ویزای رپر انگلیسی به دلیل سر دادن شعار مرگ بر اسرائیل همه چیز درباره سریال بامداد خمار + بازیگران، خلاصه داستان و تیزر اکران آنلاین فیلم «سودابه» در پلتفرم فیلم نت دوبله سریال «داستان یک خانواده» برای پخش از شبکه دو «روایت آقا»، خاطرات رهبر معظم انقلاب از پدرشان، منتشر شد نمایندگان وزیر فرهنگ و ارشاد به عیادت محمد کاسبی رفتند صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴ آغاز فیلمبرداری «شیطان پرادا می‌پوشد ۲» با بازی مریل استریپ
سرخط خبرها

نقش آفرینی مریل استریپ در سریال «اصلاحات»

  • کد خبر: ۲۹۱۲۹۰
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۱
نقش آفرینی مریل استریپ در سریال «اصلاحات»
مریل استریپ در سریال اقتباسی «اصلاحات» بازی خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مریل استریپ به زودی در نقش تلویزیونی بعدی خود دیده خواهد شد، زیرا به سریال اقتباسی از رمان «اصلاحات» جاناتان فرانزن پیوسته است.

فرانزن در حال نوشته فیلمنامه اقتباسی از رمان خودش است و به عنوان تهیه کننده اجرایی هم حضور خواهد داشت.

این پروژه پیش از این از برنامه‌های در صف تولید استودیوی تلویزیونی پارامونت بود، اما تابستان امسال تولیدش متوقف شد. در حال حاضر سرویس یا شبکه پخشی به این پروژه ملحق نشده، اما قرار است به زودی به بازار عرضه شود.

«اصلاحات» که سال ۲۰۰۱ منتشر شد داستان یک زوج مسن را روایت می‌کند که سعی می‌کنند با سه فرزند بزرگسال خود یک جشن کریسمس را با وجود سلامتی نامناسب پدر برگزار کنند.

این اولین باری نیست که سعی می‌شود تا این رمان به صفحه نمایش برسد و پیش از این، ساخت نسخه سینمایی آن مد نظر بود، اما هرگز محقق نشد. پس از آن، اچ‌بی‌او سال ۲۰۱۱ ساخت آزمایشی آن را سفارش داد، اما سال ۲۰۱۲ آن هم متوقف شد.

به هر حال این جدیدترین نقشی است که مریل استریپ در تلویزیون پذیرفته و وی به تازگی در فصل‌های ۳ و ۴ کمدی پرطرفدار «فقط قتل‌های در ساختمان» شبکه هولو ظاهر شد و نامزدی گلدن گلوب و امی را کسب کرد. او همچنین اخیراً در سریال «دروغ‌های کوچک بزرگ» شبکه اچ‌بی‌او بازی کرده که برای آن هم نامزد گلدن‌گلوب و امی شده است. این بازیگر ۲۱ نامزدی اسکار دریافت کرده و برای فیلم‌های «کرامر علیه کرامر»، «انتخاب سوفی» و «بانوی آهنین» جایزه اسکار را برده است.

فرانزن از نویسندگان محبوبی است که رمان‌هایی، چون «تقاطع»، «پاکی»، «آزادی»، «حرکت قوی» و «شهر بیست و هفتم» را در کارنامه دارد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->