درددل‌های مادر سروش ستوده، مربی مشهور بدنسازی که توسط زورگیران به قتل رسید تصادف اتوبوس با کامیون در برزیل با ۱۱ کشته و بیش از ۴۰ مصدوم (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید از آتش‌سوزی موکب در مرز مهران: یک نفر جان‌باخت و ۳ تن مصدوم شدند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آغاز به کار بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی در مرز مهران صدور هشدار سطح نارنجی برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تأمین‌اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: باوجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود + فیلم تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت!
سرخط خبرها

نداشتن آب شرب و کوچ اجباری مردم روستای محمد آباد در خواف

  • کد خبر: ۲۹۱۳۲۴
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۷
نداشتن آب شرب و کوچ اجباری مردم روستای محمد آباد در خواف
مردم روستای محمدآباد بقسانی بخش سنگان خواف بعد از رسیدگی نکردن مسئولین به عدم بهره مندی از آب لوله کشی به فکر کوچ اجباری افتاده اند.

به گزارش شهرآرانیوز،مردم روستای محمدآباد بقسانی بخش سنگان خواف بعد از رسیدگی نکردن مسئولین به عدم بهره مندی از آب لوله کشی به فکر کوچ اجباری افتاده اند.

 مردم روستا، با ارائه نامه ای به مسئولین آبفا نوشته اند:

 از شما مسئولین محترم تقاضا میشود حال که امکان آوردن امکانات به روستا نمی‌باشد با اختصاص زمین در حاشیه شهر یا سایر روستا‌های همجوار جهت سکونت و ترک این روستای بدون امکانات را فراهم آورید تا ما به سمت امکانات برویم دیگر توان تحمل این مشکلات و بی توجهی‌ها را نداریم و خواستار رهایی از وضع موجود می‌باشیم.

دهیار روستای محمدآباد بقسانی مشهور به خورشیدی از توابع بخش سنگان خواف در گفتگو با شهرآرانیوز، اظهار کرد: شورا‌های وقت و دهیار مشکلات را پیگیری کردند فرماندار، مدیران آبفا و راهداری از روستا بازدید کردند و قول‌هایی دادند که کاری انجام می‌دهیم، اما هیچ کاری انجام ندادند.فقط یک خیر به نام حاج اکبر ابراهیمی دو مخزن و سه هزار متر لوله دادند که خود ما در روستا کار کردیم، اما از ساخت منبع آب و خط انتقال خبری نشد،اداره آب و فاضلاب در یک ماه گذشته قصد داشت یکی از مخازنی که خیر برای روستا داده بود برای یک روستای دیگر ببرد که مردم آمدند و جلوگیری کردند و گفتند باید از روی جنازه ما رد شوید که این کار را کنید. 

غلامحسین محمددوست بیان کرد:مخزن‌های آب در ابتدای روستا مستقر و بلاتکلیف گذاشته است و موقعیت روستا به گونه‌ای است از سمت بیاس آباد ۷ کیلومتر و از سمت مژن آباد ۸ کیلومتر لوله برای خط انتقال نیاز دارد  این روستای ۳۵ خانواری آیا  ارزش ندارد که آب شرب لوله کشی داشته باشند؟ مردم به یک امیدی باید داشته باشند و در این دنیای پیشرفته آیا حق مردم است که با تاس خود را شستشو کنند.

وی با بیان اینکه جاده روستا هم در زمستان قابل تردد نیست و سیل آن را می‌برد و بهتر است بیاییم در کنار یک شهر یا روستا زندگی و از امکانات استفاده کنیم افزود: دو مخزن ۵ هزار لیتری داشته که از زمان نمایندگی سجادیان در دوره هفتم مجلس شورای اسلامی است و هفته‌ای یک مرتبه تانکر سیار آبگیری می‌کرد و مردم با دبه آب برداشت می‌کردند الان همان مخازن براثر فرسودگی بسیار زیاد، سوراخ سوراخ شده و آبگیری نمی‌شود .

دهیار روستای محمدآباد بیان کرد: اکنون فقط در هفته‌ای یک مرتب تانکر به روستا می‌آید و مردم آب شرب خود را با دبه می‌گیرند و تا یک هفته دیگر تا مجدد تانکر آب رسانی بیاید خبری از آب نیست، چون هیچ منبع آبی دیگری نداریم.فاصله روستا تا شهر خواف ۴۵ کیلومتر است.درخواست‌های ما قبلا به اداره آب و فاضلاب دفتر امام جمعه نماینده مجلس دفتر بخشداری و فرمانداری و حتی بیت رهبری و دفتر ریاست جمهوری ارجاع شده و این‌ها به استان ارجاع دادند و از استان خبری نشده و دچار روزمرگی شده است. 

خواسته مردم برای مهاجرت  جدی است مردم مانده اند که چه کار کنند هیچ کس امیدی برای ساخت و ساز منزل و سکونت ندارد برای زندگی جوانان رفته اند و اینجا تخلیه و  متروکه شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->