فرصتی که از دست رفت اصلاح هدررفت ۴۰ درصدی در شبکه آب شرب سرخس آغاز شد پیش‌بینی بورس شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ آیا اکنون بهترین زمان برای خرید و فروش طلا است؟ پلمب یک کافه‌بازی و ۲ سالن زیبایی در مشهد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) «چرمشهر» مشهد، نخستین شهرک صنعتی بدون خاموشی کشور | تکمیل ۵ هزار نیروگاه خورشیدی جدید تا پایان سال ۱۴۰۴ کارت‌ سوخت آزاد پمپ‌بنزین‌ها جمع‌آوری نمی‌شود رئیس سازمان امور مالیاتی کشور: زمان استرداد مالیات صادرکنندگان کاهش خواهد یافت رئیس اتاق بازرگانی ایران: ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی، کمکی به معیشت مردم نکرده است | سیاست ارز ترجیحی باید اصلاح شود + فیلم قانون مالیات بر ارزش افزوده به‌نفع شهرداری‌ها اصلاح می‌شود | روایت نشست پربار مسئولان اقتصادی کشور در اتاق بازرگانی مشهد رئیس سازمان امور مالیاتی: سکوی شفافیت مالیات بر ارزش افزوده در مشهد موجب اعتماد عمومی است بانک‌ها در سطح استان‌ها ارزیابی می‌شوند | نشست مجمع نمایندگان خراسان رضوی با وزیر اقتصاد برگزار شد سرنوشت بانک آینده در انتظار بانک‌های متخلف | بخشودگی مؤدیان مالیاتی خوش‌حساب به استان‌ها واگذار شد حسابرسی مالیاتی از ابتدای دی‌ماه کاملاً الکترونیک می‌شود | نشست رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور با اصناف مشهد برگزار شد ویدئو | طرح معاملات پایانی در بورس از ۲۰ آبان اجرایی می‌شود ثبات قیمت در بازار زعفران (۱۵ آبان ۱۴۰۴) نان یارانه‌ای در مشهد گران شد دامنه نوسان بورس به ۵ درصد افزایش می‌یابد؟ یارانه آبان ۱۴۰۴ با مبلغی اضافه چه روزی واریز می‌شود؟ قیمت امروز طلا و سکه در بازار مشهد چند؟ (۱۵ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ آبان ۱۴۰۴) + جدول حراج شمش طلا یکشنبه آینده (۱۸ آبان ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات امید تازه برای کارگرانی که بیمه‌شان قطع شده است دستور صرفه‌جویی ۲برابری در مصرف آب تهران صادر شد آمادگی ۱۰۰درصدی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی خراسان رضوی برای ورود به فصل سرما کاهش ۵ تا ۲۰ میلیونی قیمت خودرو در مدل‌های داخلی در یک هفته اخیر (۱۵ آبان ۱۴۰۴) + جدول زمستان امسال گاز خانه‌ها روشن می‌ماند و گاز صنعت خاموش؟
سرخط خبرها

۴۸ نیروگاه تجدیدپذیر در بورس انرژی ایران پذیرش شده است

  • کد خبر: ۲۹۱۹۷۷
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶
۴۸ نیروگاه تجدیدپذیر در بورس انرژی ایران پذیرش شده است
مدیرعامل بورس انرژی گفت: در دو سال گذشته استقبال خوبی از تابلوی سبز بورس انرژی شد و تاکنون تعداد ۴۸ نیروگاه را در بورس انرژی پذیرش کرده ایم

به گزارش شهرآرانیوز، علی نقوی در این باره تصریح کرد: از خردادماه سال گذشته با همکاری وزارت نیرو و ساتبا، تالار برق سبز را راه اندازی کردیم و در چهارچوب این تالار امکان معاملات نیروگاه‌های تجدیدپذیر فراهم شد.

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: پیش از این نیروگاه‌ها در قالب قرارداد‌های خرید تضمینی با ساتبا مبادلات خود را پیش می‌بردند که در این راستا با توجه به منابع محدود بودجه‌ای معمولا وصول مطالبات دچار مشکل بود. ضمن اینکه در اجرای ماده ۱۶ قانون حمایت از تولید دانش بنیان الزاماتی برای صنایع کشور جهت استفاده از برق تجدیدپذیر به تصویب رسیده بود که تالار سبز زمینه استفاده این الزامات را فراهم کرد.

نقوی می‌گوید: در دو سال گذشته استقبال خوبی از تابلوی سبز بورس انرژی شد و تاکنون تعداد ۴۸ نیروگاه را در بورس انرژی پذیرش کرده ایم تا به شکل مستقیم برق خود را عرضه و مشترکان هم به طور مستقیم برق مورد نیاز خود را می‌توانند خریداری کنند و دولت هم در سازکار قیمت‌گذاری و معاملات دخالتی ندارد.

مدیرعامل بورس انرژی در خصوص آمار معاملات هم اظهار کرد: ۷ مهرماه  بیش از ۱۵۸ میلیون کیلووات برق سبز به ارزش بالغ بر هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در بورس انرژی مورد معامله قرار گرفته که نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر حجمی ۱۶۳ درصد و به لحاظ ارزشی هم ۳۶۵ درصد افزایش داشته است.
منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->