ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار بر ضرورت وحدت امت اسلامی تاکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری! دیده‌بان حقوق بشر: تداوم تحرکات مشکوک رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه یورش نیرو‌های امنیتی رژیم صهیونیستی به دفتر شبکه الجزیره در فلسطین رژیم صهیونیستی ادعا کرد: کشف جسد یک اسیر تایلندی در غزه گزارشگر سازمان ملل: اسرائیل تلاش می‌کند کودکان را گرسنه نگه دارد نخعی‌راد: لایحه امنیت زنان باید در مجلس بررسی شده و ایراد‌های آن رفع شود با موافقت الجولانی، آمریکا در سوریه پایگاه نظامی می‌سازد تعلیق مجوز صادرات تجهیزات هسته‌ای به چین از سوی آمریکا دستورات هفتگی صحن علنی مجلس؛ از لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور تا وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت ایران در یادداشت توضیحی: غنی‌سازی اورانیوم ۶۰ درصدی طبق ان‌پی‌تی ممنوع نیست ادامه مواضع خصمانه ترامپ درباره غنی‌سازی اورانیوم در ایران جنایت در خان یونس | ۱۲ شهید و بیش از ۴۰ زخمی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: آمریکایی‌ها چانه‌زنی و اصرار بی‌مورد روی اصل صنعت غنی‌سازی نباید داشته باشند
سرخط خبرها

آیت‌الله جنتی: تنها راه برقراری آرامش در منطقه، نابودی رژیم صهیونیستی است

  • کد خبر: ۲۹۲۰۵۰
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۸
آیت‌الله جنتی: تنها راه برقراری آرامش در منطقه، نابودی رژیم صهیونیستی است
دبیر شورای نگهبان گفت: سران کشور‌های اسلامی باید عزت و امیدی که پس از حمله مجاهدان اسلام در چشم مردم‌شان می‌درخشید را ببینند و باور کنند تنها راه برقراری آرامش در منطقه، نابودی رژیم صهیونیستی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آیت‌الله احمد جنتی در ابتدای جلسه امروز شورای نگهبان با قرائت آیه «بَلْ نَقْذِفُ بِالْحَقِّ عَلَی الْبَاطِلِ فَیَدْمَغُهُ فَإِذَا هُوَ زَاهِقٌ» (۱۸ سوره انبیا)، اظهار کرد: خداوند متعال را بابت نعمات بی‌شمار او شاکریم، به ویژه نعمت برخورداری از نیرو‌های مسلح مومن مجاهد که در عصر حاضر تصویرگر جهاد فی سبیل الله شده و مایه عزت و امید مردم ایران اسلامی و تکیه‌گاه مظلومان عالم هستند.

وی بیان کرد: حملات غیرتمندانه و پیروزی‌آفرین دیشب نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران به رژیم سفاک غیرقانونی صهیونیستی، بار دیگر اثبات کرد غافلان از خداوند تکیه‌شان بر خانه عنکبوت است و راهی جز نابودی پیش روی‌شان نیست. بهترین لطفی که حامیان رژیم‌ صهیونیستی می‌توانند در حق این رژیم کودک‌کش بکنند این است که آن را از این مهلکه بیرون بکشند تا نابودی پیش از موعدش را به تماشا ننشیند.

آیت‌الله جنتی عنوان کرد: اتفاقاتی که این روز‌ها در منطقه شاهد آن هستیم، تقابل جبهه حق و جبهه باطل است که همواره به اشکال مختلف وجود داشته و بر اساس سنت‌های تخلف‌ناپذیر الهی، جبهه حق پیروز نهایی این نبرد است.

دبیر شورای نگهبان افزود: چون اتکای رژیم صهیونیستی و حامیان آن به قدرت‌های مادی است تصور می‌کنند با حذف افراد و ضربه زدن به امکانات پیروز می‌شوند، غافل از اینکه در عالم، محاسبات و مناسباتی به نام سنّت‌های الهی وجود دارند که آنها قادر به درکشان نیستند و بر اساس این سنت‌های الهی، ظالمان سرنوشتی جز سرافکندگی و ذلت ندارند. مجاهدان جبهه حق با تقویت ایمان خود و با اعتقاد به «حَسبُنَا اللهُ وَ نِعمَ الوَکیل» مجاهدت می‌کنند و نصرت خداوند متعال، پاداش جهاد مومنانه آنان است.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود تصریح کرد: جنایات وحشیانه سران رژیم صهیونیستی نشان‌دهنده اقتدار آنها نیست، بلکه تلاش برای پنهان کردن رعب و ترسی است که بر اثر شرک آنها، بر دل‌های‌شان افکنده شده و حقیقت این است که این رژیم نامشروع، در این نبرد نیز همچون گذشته، مغلوب نهایی خواهد بود. جنایات و فجایعی که این روز‌ها در غزه و لبنان شاهد آن هستیم نتیجه بی‌توجهی دولت‌ها و مجامع بین‌المللی به ضوابط است. محکومیت اقدامات مشروع نیز دفاع از ظلم و جنایات صهیونیسم بوده و به جای خود محکوم است.

آیت‌الله جنتی گفت: سران کشور‌های اسلامی باید عزت و امیدی که پس از حمله مجاهدان اسلام در چشم مردم‌شان می‌درخشید را ببینند و باور کنند تنها راه برقراری آرامش در منطقه، نابودی رژیم صهیونیستی است. امروز جهان سلطه در کنار جنگ سخت، در عرصه جنگ نرم نیز به شدت فعال بوده و بر همین اساس، وظیفه جهاد تبیین بسیار بااهمیت است و دلسوزان انقلاب اسلامی نباید از آن غفلت کنند. هر کسی باید در این مصاف حق و باطل، وظیفه خود را بشناسد و به درستی به آن عمل کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->