نماینده مشهد در مجلس: حدود ۳۰ میلیون جمعیت کشور درگیر بازی‌های رایانه‌ای هستند| نقش بازی در تأثیرگذاری از سینما بیشتر و پررنگ‌تر است اربعین؛ فرصتی مهم برای انتقال پیام ایستادگی در برابر محور غربی_عبری است اتحاد ۳ شیخ بارز دروزی علیه نیرو‌های الجولانی در السویداء قالیباف: جنگ شناختی و رسانه‌ای مؤثرتر از جنگ سخت و نظامی است السودانی: وجود سلاح خارج از کنترل دولت هیچ توجیهی ندارد سید حسن خمینی: استاد فرشچیان تلفیق ایرانیت و اسلامیت را در زیباترین شکل هنر جلوه‌گر ساخت رئیس جمهور فرانسه باید قبر خود را آماده کند؟ | آغاز تحقیقات درباره تهدید به مرگ ماکرون توسط خاخام صهیونیست واکنش وزارت خارجه ایران به طرح اسرائیل برای اشغال کامل نوار غزه واکنش اردوغان به طرح اسرائیل برای کنترل نظامی غزه تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص ۲۳ شهید و ۱۲۴ زخمی بر اثر پرتاب بسته‌های کمکی بر مردم غزه مسکن؛ مهم‌ترین چالش خانواده‌های دارای فرزند چند قلو است انتصاب فرمانده جدید تروریست‌های سنتکام پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه( ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ ) | تنش‌های سیاسی دلار را در کانال ۹۱ هزار تومانی نشاند نقض مجدد آتش‌بس جنگ لبنان | شهرک رامیا در جنوب لبنان توسط اسرائیل گلوله باران شد موضع‌ روسیه درباره دیدار اخیر میان سران باکو- ایروان روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه را محکوم کرد تحرکات توسعه طلبانه جدید ارتش صهیونیستی در جنوب سوریه اردوغان از توافق باکو و ایروان ابراز رضایت کرد صهیونیست‌ها در مخالفت با جنگ غزه دست به تظاهرات گسترده می‌زنند بیش از ۵۰ شهروند انگلیسی در حمایت از فلسطین بازداشت شدند مخالفت زلنسکی با طرح ترامپ | اوکراین سرزمین‌های خود را تسلیم روسیه نمی‌کند جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) ریانووستی: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام خواهد شد آخرین تقسیمات کشوری به استانداران ابلاغ شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: تشکیل ستاد ملی دائمی برای بسیج خدمت به زائران امام رضا (ع) حمله پهپاد صهیونیستی به یک خودرو در بنت جبیل (۱۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شورای امنیت موضع وزیر خارجه رژیم صهیونیستی را محکوم کرد

  • کد خبر: ۲۹۲۳۷۰
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۲
شورای امنیت موضع وزیر خارجه رژیم صهیونیستی را محکوم کرد
شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه اظهارات اخیر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی موضع‌گیری کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، شورای امنیت سازمان ملل امروز جمعه به اظهارات اخیر «اسرائیل کاتز» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد و این مواضع را محکوم کرد.

در بیانیه شورای امنیت در این باره آمده است: ما از آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل به طور کامل حمایت کرده و مواضع اخیر اسرائیل درباره عنصر نامطلوب خواندن وی را محکوم می‌کنیم.

پیش‌تر «اسرائیل کاتز» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در اظهاراتی دبیر کل سازمان ملل را عنصر نامطلوب توصیف کرده بود.

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گفته بود که دبیرکل سازمان ملل متحد به دلیل واکنش به حمله شب گذشته ایران علیه فلسطین اشغالی عنصری نامطلوب است.

وزارت خارجه رژیم صهیونیستی به نقل از کاتز اعلام کرد که این تصمیم پس از آن صورت گرفت که گوترش پس از حمله موشکی دیشب ایران در پیام خود نامی از ایران نبرد و تجاوز شدید آن را به صراحت محکوم نکرد.

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی مدعی شد که گوترش در طول جنگ تروریست‌ها، متجاوزین و قاتلان و اکنون از ایران، حمایت می‌کند.

کاتز در این بیانیه مدعی شده بود که کسی که نمی‌تواند حمله ایران را به صراحت محکوم کند، سزاوار پا گذاشتن در خاک فلسطین اشغالی نیست.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->