آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: رژیم صهیونیستی خط مقدم جبهه استکبار است | شهادت، مزد ۳۰ سال مجاهدت شهید نصرالله بود

  • کد خبر: ۲۹۲۳۹۲
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۴
آیت‌الله علم‌الهدی: رژیم صهیونیستی خط مقدم جبهه استکبار است | شهادت، مزد ۳۰ سال مجاهدت شهید نصرالله بود
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: همه جنگ‌ها، همه کشتار‌ها و نسل‌کشی‌ها با شیطنت، شرارت و دستور آمریکا انجام می‌شود، این بمب سنگرشکن را چه کسی به اسرائیل داد؟ آمریکا در همه جنایات اسرائیل شریک است.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی پیش از ظهر امروز در خطبه دوم نمازجمعه این هفته ۱۳ مهر ماه که در حرم امام رضا علیه‌السلام برگزار شد، با اشاره به آغاز هفته فراجا، اظهار کرد: فراجا نهاد مقدسی است که در تأمین امنیت در زندگانی ملت و مردم به تمام ایثارگری‌ها و فداکاری‌ها دست می‌زند. 

قدردانی از رشادت‌های فراجا 

وی ادامه داد: از سال گذشته تا امسال شاهد ایثارگر بسیاری از عزیزان هستیم که در جبهه مقدم تأمین امنیت جان خودشان را فدا کردند و در سرزمین غربت به درجه رفیع شهادت رسدیند. 

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ضمن تمجید از تلاش‌های نیروی خدوم فراجا در کشور به خصوص در خراسان رضوی، افزود: این نهاد مقدس امروز در عرصه تأمین آرامش زندگی مردم به‌عنوان قوی‌ترین جریان و تشکیلات انجام وظیفه می‌کند به خصوص در این شهر و استان با وضعیت‌های خاص ایاب و ذهاب، پیک‌های زیارتی و جریان‌های امنیتی که دارد و امیدواریم خداوند متعال به برکت خون شهدا، عزت، عظمت و توفیق کامل برای این عزیزان به‌عنوان سرباز فداکار وجود اقدس امام زمان در سپاه ایشان حاصل کند. 

عزادار از دست دادن سید مقاومت هستیم 

وی به شهادت سید مقاومت، شهید سید حسن نصرالله اشاره و خاطرنشان کرد: این ایام بر حسب فرموده رهبری، ایام عزای ما هست و امروز نیز رهبر انقلاب قبل از اقامه نماز جمعه در مصلی تهران اقامه عزا فرمودند؛ از دست دادن چنین ذخیره ارزشمندی برای ما یک ضایعه به حساب می‌آید و بر این اساس به فرموده مقام معظم رهبری ما عزادار هستیم. 

آیت‌الله علم‌الهدی به بیانی از رهبری که فرمودند «عزاداریم، اما نه عزاداری که اشک، غصه و غم دارد بلکه عزاداریم از جنس عزای اهل بیت سیدالشهدا» اشاره و ابراز کرد: وقتی اهل بیت علیه‌السلام را وارد دارالعماره کردند و چشم ابن زیاد به زینب کبری افتاد، با کمال وقاحت گفت «آیا رفتار خدا با برادرت را دیدی؟» و زنب کبری با کمال شهامت فرمود «مَا رَأَیْتُ إِلَّا جَمِیلًا»، گفت جز زیبایی ندیدم یعنی همه آنچه از وقایع عاشورا دید، زیبایی بود. 

وی اضافه کرد: عزیزان ما به شهادت رسیدند، اما «مَا رَأَیْنا إِلَّا جَمِیلًا»، آنان یک خط حرکتی آغاز کردند و به شهادت رسیدند و ادامه راه را ما دنبال می‌کنیم، چون به آن حرکت معتقدیم. 

شهادت پاداش ۳۰ سال ایستادگی 

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به ۳۰ سال مجاهدت و ایستادگی سید حسن نصرالله در مقابل استکبار صهیونیستی، تصریح کرد: او ۳۰ سال پیروز ایستاد، همه حرکاتش قدم به قدم با پیروزی همراه بود، اسرائیل را از جنوب لنان بیرون کرد، جنگ ۳۳ روزه، نجات دادن اسرای لبنانی از دست اسرائیل و پیروزی غزه در جنگ ۱۱ روزه، ۳۰ سال پیروزی و در نهایت حقش بود که به فیض شهادت برسد. 
ایشان عنوان کرد: با بمب سنگرشکنی که زدند، تمام ساختمان روی بدن نازنین سید مقاومت آوار شد و زیر این آوار جان داد، بالاترین فیضی که به او دادند، این بود که او هم مثل سیدالشهدا جان دهد وشهید شود، این مزد و پاداش اوست. 

جنگ با استکبار تا ظهور ادامه دارد 

آیت‌الله علم‌الهدی با بیان این‌که بر سر استکبار جهانی فریاد می‌زنیم و جنگمان را ادامه می‌دهیم، تأکید کرد: بحث خنک شدن دل نسبت به انجام وعده صادق ۲ نیست، مسئله جنگ است، در میدان جنگ هستیم و این میدان جنگ با استکبار را تا روزی که ندای محبوب و مطلوب ما از کنار کعبه بلند شود «أَلا یَا أَهلَ الْعَالَم اَنَا الصَّمصامُ المُنتَقِم»، جنگ را با استکبار ادامه خواهیم داد. 

وی، «وعده صادق ۲» و موشک‌باربان اراضی اشغالی را اعلام جنگ با استکبار جهانی توصیف کرد و گفت: اسرائیل جبهه مقدم استکبار است، همه جنگ‌ها، همه کشتار‌ها و نسل‌کشی‌ها با شیطنت، شرارت و دستور آمریکا انجام می‌شود، این بمب سنگرشکن را چه کسی به اسرائیل داده؟ آمریکا در همه جنایات اسرائیل شریک است. 

ما عاشق شهادتیم، از مرگ نمی‌هراسیم 

امام جمعه مشهد مقدس با تأکید بر این‌که ما در حال مبارزه با استکبار هستیم و از این مبارزه دست‌بردار نیستیم، تصریح کرد: فرق ما با دشمن در تسسلیحات و جنگ‌افزار نیست نیست، تفاوت ما با دشمن اول در این است که ما خا داریم و دشمن بی‌خداست، چون خدا داریم، چه شهید شویم و چه بر دشمن غلبه کنیم، پیروز هستیم، اما همه داشته‌های دشمن همین‌جاست.

وی تفاوت دوم را در هراس و ترس دشمن یهودی عنوان کرد و ادامه داد: دشمن یهودی ما ترسو است ولی ما عاشق شهادتیم و از شهادت استقبال می‌کنیم، عزیزترین عزیزان این ملت که همه مردم حاضرند خار به چشمشان برود ولی به پای این رهبر خاری نرود، با کمال قدرت به میدان آمده و در صحنه ایستاده، شما می‌گویید می‌زنیم و می‌کشیم ولی ما هراسی نداریم و از شهادت استقبال می‌کنیم، کسی که از شهادت نمی‌ترسد قطعا پیروز است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->