مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) کنعانی: شهید امیرعبداللهیان، دیپلماتی مثال‌زدنی با دغدغه تأمین منافع ملی بود ۱۵۳ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ازسرگیری پرواز‌های هما در مسیر تهران به کراچی و برعکس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام حمایت رئیس هیئت داوران کن از غزه با امضای نامه اعتراض به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی ویدئو| سخنان امروز رهبر معظم انقلاب درباره اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمایت السودانی از مذاکرات ایران و آمریکا وزرای خارجه ایران و تاجیکستان بر لزوم همکاری‌های منطقه‌ای در موضوع افغانستان تأکید کردند عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تأکید کرد: مجلس برای رفع مشکلات اقتصادی توجهی به مذاکرات ندارد فارن پالیسی فاش کرد؛ مهاجرت نخبگان از آمریکا درپی سیاست‌های ترامپ شرط روسیه برای دیدار پوتین و زلنسکی دیدار سفیر ایران در واتیکان با جانشین پاپ فرانسیس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغازبه‌کار نشست سران اتحادیه عرب در بغداد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دومین انتخابات هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم، ۶ خرداد ۱۴۰۴، برگزار خواهد شد افشاگری یک روزنامه انگلیسی؛ مشارکت سرویس‌های جاسوسی غربی در کشتار فلسطینی‌ها
سرخط خبرها

دفاع مشروع در برابر دشمن نامشروع

  • کد خبر: ۲۹۲۴۵۵
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۱
دفاع مشروع در برابر دشمن نامشروع
عملیات وعده صادق در حقیقت نتیجه تحرکات رژیم صهیونیستی علیه ایران بود. جمهوری اسلامی رسما اعلام کرده بود رژیم صهیونیستی اسرائیل، نامشروع است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عملیات وعده صادق درحقیقت نتیجه تحرکات رژیم صهیونیستی علیه ایران بود. جمهوری اسلامی رسما اعلام کرده بود رژیم صهیونیستی اسرائیل، نامشروع است؛ زیرا مرز‌های زمینی و هوایی مشخصی ندارد، مشروعیت دولتی هم ندارد، چون به لحاظ حقوق‌بشر جنایات بسیاری مرتکب شده است و حتی سرزمین مشخصی هم ندارد.

جمهوری اسلامی بار‌ها اعلام کرده بود که باید در سازمان ملل، رفراندوم برگزار شود و یهودی و مسیحی و مسلمان و... رأی بدهند و حکومت تعیین کنند. وظیفه تمام کشور‌ها در قبال این حکومت نامشروع بر اساس حقوق بین‌الملل، این است که با این رژیم نامشروع مقابله کنند. سال گذشته رژیم صهیونیستی حرکات جنون‌آمیزی را شروع کرد، بمب فراوانی روی مناطق مسکونی ریخت و بیش از ۴۰‌هزار نفر را در طول یک سال شهید کرد. 

این رژیم حتی مهمان ما، اسماعیل هنیه را هم به شهادت رساند و بالاخره اینکه با حمله‌ای جنون‌آمیز، اسباب شهادت سیدحسن نصرا... و فرماندهان نظامی ما را فراهم کرد و این یعنی اینکه بالاخره باید به این جنایات در چارچوب دفاع مشروع، پاسخ داده شود. از‌این‌منظر و از نظر قدرت نظامی، تعداد موشک‌های جمهوری اسلامی ایران قابل شمارش نیست و نگرانی برای پاسخ به دشمن نداشتیم و بعد از این هم نداریم. 

عملیات وعده صادق ۲، اقتدار و توان بالای کشورمان را در مقابل دفع تجاوز دشمن، به نظام بین‌الملل دیکته کرد و درنهایت اقتدار دویست موشک به سوی سرزمین‌های اشغالی شلیک شد که به اذعان بسیاری از کارشناسان اسرائیلی، بیشتر آنها نیز به‌درستی به اهداف مدنظر اصابت کرد. برای این تقابل، ما سه هدف نظامی در پیش داشتیم؛ اهداف نظامی‌امنیتی، زیرساخت‌های سیبل و تجهیزات آبی و گازی و همچنین جنگ داخل شهرها. در وعده صادق، ایران فقط اهداف نظامی و امنیتی را هدف قرار داد. 

سرزمین اشغالی، پایگاهی اتمی به نام دیمونا دارد. در این منطقه اگر موشک زده شود، تشعشع آن چیزی از اسرائیلی‌ها را باقی نمی‌گذارد. چند تا از موشک‌های نقطه‌زن ایران با فاصله این منطقه زده شده است و این به‌معنای این است که در مراحل بعدی ممکن است دیمونا را هدف قرار بدهیم. این موشک‌ها فقط اخطار ایران بود که اگر اسرائیل بخواهد تحرکات دیگری داشته باشد، مرحله بعد ویرانگر خواهد بود؛ ویرانگر یعنی زیرساخت‌های سیبل و مسکونی هدف قرار می‌‎گیرد. آثار این جنگ فقط برای رژیم صهیونیستی نبود، درحقیقت تذکر ایران به آمریکا و انگلیس بود. 

در وعده صادق۲، دنیا متوجه شد جمهوری اسلامی ایران به لحاظ قدرت، فوق تصور است. ایران اعلام کرد اگر قرار باشد رژیم صهیونیستی تصمیم بگیرد تأسیسات ما را بزند، به محض ورود اولین موشک به حوزه تمامیت ارزی ایران، حتی امکان دارد به اراده ایران، شریان صادرات نفت از حوزه خلیج فارس، دچار مشکل شود. دشمن ما در هشت سال دفاع مقدس تأسیسات ما را زد، چاه‌های نفتی را زد؛ اما ایستادیم و پیروز شدیم و کشور ما قوی‌تر شد. این عملیات کاملا مشروعیت داشته و منطبق با قوانین بین‌المللی است؛ اما اگر رژیم صهیونیستی پاسخ دهد و جسارت کند، اقدامات ما بسیار شدید خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->