آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: نخبگان در فرازونشیب‌های جامعه، روحیه مطالبه‌گری خود را حفظ کنند | رمز موفقیت مطالبه‌های اجتماعی، مردمی‌شدن است

  • کد خبر: ۲۹۲۵۹۰
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۰
آیت‌الله علم‌الهدی: نخبگان در فرازونشیب‌های جامعه، روحیه مطالبه‌گری خود را حفظ کنند | رمز موفقیت مطالبه‌های اجتماعی، مردمی‌شدن است
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: قشر نخبه و عالم جامعه باید درحالی‌که به دولت کمک می‌کنند، روحیه مطالبه‌گری و آرمان‌خواهی خود را نیز حفظ کند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با جمعی از نخبگان سیاسی، فرهنگی و اجتماعی مشهد که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی برگزار شد با بیان اینکه شهادت یک خط است و تنها یک عملیات نیست، اظهار کرد: شهادت جان‌گذار سیدحسن نصرالله همه ما را متأثر و داغدار کرد.

وی در ادامه با تأکید به حفظ روحیه و امید نسبت به آینده افزود: امروز اگرچه ما در زمینه‌های فرهنگی، اقتصادی، فناوری و... با مشکلاتی روبه‎رو هستیم، اما نباید فراموش کنیم آنچه در مسیر حرکت انقلاب مهم است، دورنمای آن و نه وضعیت کنونی است.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با اشاره به اینکه مسئله بی‌حجابی ابزار دشمن برای تضعیف باور‌های دینی جوانان است، تأکید کرد: دشمن به خوبی درک کرده است که اگر سفره دین را از زیر پای جوانان ما بکشد، نظام نیز تضعیف خواهد شد و می‌تواند به اهداف خود برسد.

امام جمعه مشهدمقدس با بیان اینکه باید در جریانات پیش روی کشور، روحیه مطالبه‌گری و آرمان‌خواهی بین نخبگان و علمای جامعه حفظ شود، ابراز کرد: قشر نخبه و عالم جامعه باید درحالی‌که به دولت کمک می‌کنند، روحیه مطالبه‌گری و آرمان‌خواهی خود را نیز حفظ کند.

علم‌الهدی با تأکید بر ایجاد قرابت‌های فکری میان گروه‌های مختلف جامعه، خاطرنشان کرد: این موضوع که مشکلات کشور را ببینیم، امری پسندیده است، اما نباید این نقد‌ها موجب اختلاف و تفرقه میان جامعه شود؛ بلکه باید فرصتی فراهم کنیم تا خواسته‌های خود را با یکدیگر یکسان کنیم.

وی با بیان اینکه چشم‌انداز و آینده باید ملاک ما در عمل باشد، اضافه کرد: رهنمود‌های مقام معظم رهبری باید سرلوحه کار ما قرار بگیرد؛ البته در این مسیر باید تلاش کرد که مطالبه‌ها شکل مردمی پیدا کند تا موفق شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->