توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امانوئل ماکرون: تداوم جنگ غزه و گسترش آن به لبنان به‌نفع ساکنان اراضی اشغالی نیست

  • کد خبر: ۲۹۲۹۸۷
  • ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۴
امانوئل ماکرون: تداوم جنگ غزه و گسترش آن به لبنان به‌نفع ساکنان اراضی اشغالی نیست
رئیس‌جمهور فرانسه ضمن تأکید بر آتش‌بس در نوار غزه، به نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت: ارسال تسلیحات به این رژیم، تداوم جنگ غزه و گسترش آن به لبنان به‌نفع ساکنان اراضی اشغالی نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، کاخ الیزه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل گفت زمان آتش‌بس در غزه فرا رسیده است. همچنین ارسال تسلیحات، تداوم جنگ غزه و گسترش آن به لبنان نمی‌تواند امنیت اسرائیلی‌ها و ساکنان آن را تضمین کند.

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، رئیس‌جمهور فرانسه در ادامه خطاب به نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت: «ما باید فورا تلاش قاطعی را در راستای بهبود راه‌حل‌های سیاسی جهت تضمین امنیت اسرائیل و کل خاورمیانه اتخاذ کنیم.»

یک روز پس از آنکه رهبران رژیم اشغالگر و فرانسه در پی پیشنهاد ماکرون برای توقف ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی در زاویه قرار گرفتند، نتانیاهو به نوبه خود در این تماس تلفنی گفت: «انتظار می‌رود دوستان اسرائیل پشتش بایستند.»

او در تماس روز یکشنبه مدعی شد حملات رژیم صهیونیستی به خاک لبنان که مورد انتقاد رئیس‌جمهور فرانسه قرار گرفته، در واقع به افزایش امنیت، ثبات و صلح در تمام منطقه منجر خواهد شد!

رئیس‌جمهور فرانسه در روز شنبه گفته بود توقف ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی را یک اصل مهم برای حصول سازش سیاسی در این درگیری دانسته و با اشاره به حمله رژیم صهیونیستی به لبنان، گفت قربانی‌شدن مردم لبنان غیر قابل قبول است.

در همین حال، ماکرون طی این تماس تلفنی با نتانیاهو نسبت به «حمایت مداوم، همبستگی، احترام و دوستی» میان فرانسه و رژیم صهیونیستی اطمینان خاطر داد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->