دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ابوعبیده: گزینه پیش روی ما ادامه نبرد علیه دشمن است

  • کد خبر: ۲۹۳۱۳۶
  • ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۹
ابوعبیده: گزینه پیش روی ما ادامه نبرد علیه دشمن است
سخنگوی گردان‌های عزالدین القسام (شاخه نظامی حماس) اعلام کرد نبرد طوفان الاقصی پس از آن آغاز شد که تجاوزات علیه مسجد الاقصی به مرحله خطرناکی رسیده بود.

به گزارش شهرآرانیوز، ابوعبیده در سخنانی به مناسبت یک سالگی نبرد طوفان الاقصی گفت: یک سال از حرفه‌ای‌ترین و موفقیت‌آمیزترین عملیات کماندویی در دوره معاصر گذشت.

ابوعبیده ادامه داد: نبرد طوفان الاقصی پس از آن آغاز شد که تجاوزات دشمن علیه مسجد الاقصی به مرحله خطرناک و بی‌سابقه‌ای رسید.

وی افزود: دشمن پس از آنکه به مرحله پایانی برنامه‌ریزی برای وارد کردن ضربه‌ای بزرگ به مقاومت در غزه رسیده بود، ضربه‌ای پیشدستانه به او وارد کردیم.

ابوعبیده خاطرنشان کرد: نبرد طوفان الاقصی پس از تشدید شهرک‌سازی، اشغالگری، یهودی‌سازی و تجاوزات دشمن علیه اسرای فلسطینی آغاز شد.

سخنگوی القسام اضافه کرد: در اطراف فلسطین جبهه‌هایی به پا خواسته وجود دارد که در کنار ملت فلسطین مبارزه می‌کند و ضرباتی مستقیم و سخت به دشمن وارد می‌کند.

وی اضافه کرد: دشمن اشغالگر صهیونیستی از نظر همه ملت‌های جهان رژیمی رانده شده و منفور است. پس از گذشت یک سال از عملیات طوفان الاقصی، ما شاهد ملت اسطوره‌ای فلسطین هستیم که علیرغم جنایات دشمن تحت حمایت آمریکا و غرب همچنان پایدار و استوار است.

ابوعبیده تصریح کرد: یک سال گذشت و ما همچنان در نبردی نابرابر با دشمنی جنایتکار که از هیچ جنایتی دریغ نمی‌کند، مبارزه می‌کنیم. مجاهدان و مبارزان مقاومت به پایداری و مقاومت اسطوره‌ای خود در سراسر نوار غزه ادامه می‌دهند.

سخنگوی القسام تصریح کرد: هزاران نفر از نظامیان دشمن را کشته و زخمی کردیم و صد‌ها خودروی زرهی دشمن را از خدمت خارج کردیم. گزینه پیش روی ما، ادامه نبرد فرسایشی طولانی مدت و دردناک علیه دشمن است و نبرد‌های جاری موفقیت این گزینه را ثابت کرده است.

وی در ادامه گفت: دشمن مستکبر نه از تاریخ درس گرفته و نه از حقایق آن و فرهنگ ملت و امت ما چیزی می‌داند. شهادت دو رهبر بزرگ شهید اسماعیل هنیه و شهید حسن نصر الله دلیل واضحی است بر اینکه دشمن ماهیت حقیقی مقاومت را درنیافته است. اگر ترور رهبران مقاومت پیروزی بود، مقاومت علیه رژیم اشغالگر پایان یافته بود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->