عراقچی: ایران وارد مذاکرات مستقیم با آمریکا نمی‌شود ارتش: اگر دشمنان تعرضی نسبت به سرزمین ایران کنند، پاسخ پشیمان کننده دریافت خواهند کرد پزشکیان: نوروز فرصتی برای تقویت همفکری و برادری میان کشور‌های اسلامی است سردار حاجی‌زاده به آمریکایی‌ها هشدار داد سردار سلامی: دشمنان ایران از حوادث ۴۵-۴۶ سال گذشته درس عبرت نگرفتند عراقچی: پاسخ ایران به دست آمریکایی‌ها رسیده است هشدار ایران به آمریکا فرود اضطراری هواپیمای رژیم صهیونیستی در ترکیه (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مارین لوپن مجرم شناخته شد بقائی: خشونت، خشونت می‌زاید و صلح، صلح می‌آفریند سخنگوی وزارت خارجه به تهدید ضدایرانی ترامپ واکنش نشان داد پزشکیان: شعار سرمایه‌گذاری برای تولید را عملیاتی می‌کنیم رهبر معظم انقلاب: اتحاد دنیای اسلام، تنها راه ایستادگی در مقابل باج‌طلبی قدرت‌های بزرگ است آیت‌الله علم‌الهدی: در برخورد با منکرات، هیچ عذری از هیچ مسئولی پذیرفتنی نیست | توسعه فساد، عامل خسارت به سرمایه معنوی جامعه تبریک پزشکیان به مردم ایران به مناسبت عید فطر تنها راه صیانت از پول ملی، ارتقای حکمرانی ریال است فردا (دوشنبه ۱۱ فروردین) نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب اقامه می‌شود اطلاعیه دفتر مقام معظم رهبری: هلال ماه شوال رویت شد | فردا (دوشنبه ۱۱ فروردین) عید سعید فطر است ترامپ ضمن تهدید مجدد کشورمان: در حال مذاکره با ایران هستیم پیام قالیباف به کشورهای اسلامی به مناسبت فرا رسیدن عید فطر طرح رژیم صهیونیستی درباره مذاکرات آتش‌بس در غزه چیست؟ (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) سبک، سریع، دقیق و مرگبار| گزارش اختصاصی شهرآرانیوز از جزئیات سلاح جدید یگان‌های تکاوری ارتش و سپاه پزشکیان عید سعید فطر را به سران و مردم کشورهای اسلامی تبریک گفت نخست‌وزیر لبنان با ولیعهد سعودی دیدار کرد(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) قانون دوره ششم شورا‌های شهر تا ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد عارف: تحقق شعار سال نیازمند حفظ آرامش و امنیت کنونی در کشور است
سرخط خبرها

وزیر بهداشت برای شرکت در اجلاس منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت به قطر خواهد رفت

  • کد خبر: ۲۹۳۱۰۲
  • ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۲
وزیر بهداشت برای شرکت در اجلاس منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت به قطر خواهد رفت
هفتاد و یکمین اجلاس وزرای بهداشت کشورهای منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت (امرو)‌ در حالی با حضور ۲۲ کشور و میزبانی قطر برگزار می شود که بررسی جنایات صهیونیست‌ها در منطقه و امدادرسانی به آوارگان و جنگ زدگان در غزه و لبنان در دستور کار آن است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هفتاد و یکمین نشست کمیته منطقه‌ای مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت از تاریخ ۲۳ تا ۲۶ مهرماه امسال در دوحه قطر برگزار می‌شود.

در این اجلاس قرار است هیات‌های اعزامی از ۲۲ کشور شامل افغانستان، بحرین، جیبوتی، مصر، ایران، عراق، اردن، کویت، لبنان، لیبی، مراکش، عمان، پاکستان، فلسطین، قطر، عربستان سعودی، سومالی، سودان، سوریه، تونس، امارات متحده عربی و یمن که عضو امرو هستند، شرکت دارند.

هیاتی از ایران به سرپرستی محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای شرکت در این اجلاس عازم قطر می‌شود.

وزیر بهداشت قرار است در حاشیه این اجلاس با همتایان خود از کشور‌های پاکستان، قطر، مصر، عربستان سعودی، عمان، تونس، لیبی، کویت، امارات متحده عربی و عراق و همچنین تدروس آدهانوم مدیرکل سازمان جهانی بهداشت و حنان بلخی مدیر دفتر منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت دیدار کند.

ظفرقندی درباره جزئیات این اجلاس منطقه‌ای اظهار داشت: هفتاد و یکمین اجلاس وزرای بهداشت کشور‌های منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت (امرو) امسال در قطر برگزار می‌شود و در این اجلاس جنایات صهیونیسم در منطقه بررسی خواهد شد.

وی با اشاره به جنایات اشغالگران فلسطین در نسل کشی، کودک کشی و حمله به بیماران و بیمارستان‌های منطقه، بیان داشت: هر ساله اجلاس امرو به بررسی مباحث سلامت، پزشکی و پیشگیری از بیماری‌های مشترک و واگیردار می‌پردازد، ولی امسال این اجلاس در قطر تحت تاثیر جنایت‌های صهیونیسم در منطقه خواهد بود.

وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه همه کشور‌ها باید کمک‌های پزشکی به لبنان و غزه را در دستور کار قرار دهند، افزود: امسال با شرایط ویژه‌ای از آسیب‌های وحشتناک رژیم کودک‌کش مواجهیم و وظیفه داریم از مردمی که در بیمارستان‌ها آسیب می‌بینند حمایت کنیم.

این مقام مسئول بررسی وضعیت بیماری‌هایی مانند تب دانگی و آبله میمونی در کشور‌های منطقه عضو امرو را از موضوعات مطروحه در اجلاس قطر برشمرد و یادآور شد: بحث ویژه امسال، شرایط بحرانی در بیمارستان‌ها و درمان مجروحان حوادث لبنان و غزه خواهد بود.

وزیر بهداشت خاطر نشان کرد، هلال احمر جمهوری اسلامی ایران تا حد ممکن به غزه و لبنان کمک کرده است و تعدادی از مجروحان لبنانی نیز در بیمارستان‌های ایران پذیرش شده‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->