دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان کمیته‌های مشترک ایران و چین برای حل مسائل قضایی موجود میان ۲ کشور تشکیل شود یک حقیقت ناگفته درباره طبس شاهد شکست پنجه عقاب| گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با نخستین شاهد عینی حمله آمریکا به طبس زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو
سرخط خبرها

وزیر بهداشت برای شرکت در اجلاس منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت به قطر خواهد رفت

  • کد خبر: ۲۹۳۱۰۲
  • ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۲
وزیر بهداشت برای شرکت در اجلاس منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت به قطر خواهد رفت
هفتاد و یکمین اجلاس وزرای بهداشت کشورهای منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت (امرو)‌ در حالی با حضور ۲۲ کشور و میزبانی قطر برگزار می شود که بررسی جنایات صهیونیست‌ها در منطقه و امدادرسانی به آوارگان و جنگ زدگان در غزه و لبنان در دستور کار آن است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هفتاد و یکمین نشست کمیته منطقه‌ای مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت از تاریخ ۲۳ تا ۲۶ مهرماه امسال در دوحه قطر برگزار می‌شود.

در این اجلاس قرار است هیات‌های اعزامی از ۲۲ کشور شامل افغانستان، بحرین، جیبوتی، مصر، ایران، عراق، اردن، کویت، لبنان، لیبی، مراکش، عمان، پاکستان، فلسطین، قطر، عربستان سعودی، سومالی، سودان، سوریه، تونس، امارات متحده عربی و یمن که عضو امرو هستند، شرکت دارند.

هیاتی از ایران به سرپرستی محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای شرکت در این اجلاس عازم قطر می‌شود.

وزیر بهداشت قرار است در حاشیه این اجلاس با همتایان خود از کشور‌های پاکستان، قطر، مصر، عربستان سعودی، عمان، تونس، لیبی، کویت، امارات متحده عربی و عراق و همچنین تدروس آدهانوم مدیرکل سازمان جهانی بهداشت و حنان بلخی مدیر دفتر منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت دیدار کند.

ظفرقندی درباره جزئیات این اجلاس منطقه‌ای اظهار داشت: هفتاد و یکمین اجلاس وزرای بهداشت کشور‌های منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت (امرو) امسال در قطر برگزار می‌شود و در این اجلاس جنایات صهیونیسم در منطقه بررسی خواهد شد.

وی با اشاره به جنایات اشغالگران فلسطین در نسل کشی، کودک کشی و حمله به بیماران و بیمارستان‌های منطقه، بیان داشت: هر ساله اجلاس امرو به بررسی مباحث سلامت، پزشکی و پیشگیری از بیماری‌های مشترک و واگیردار می‌پردازد، ولی امسال این اجلاس در قطر تحت تاثیر جنایت‌های صهیونیسم در منطقه خواهد بود.

وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه همه کشور‌ها باید کمک‌های پزشکی به لبنان و غزه را در دستور کار قرار دهند، افزود: امسال با شرایط ویژه‌ای از آسیب‌های وحشتناک رژیم کودک‌کش مواجهیم و وظیفه داریم از مردمی که در بیمارستان‌ها آسیب می‌بینند حمایت کنیم.

این مقام مسئول بررسی وضعیت بیماری‌هایی مانند تب دانگی و آبله میمونی در کشور‌های منطقه عضو امرو را از موضوعات مطروحه در اجلاس قطر برشمرد و یادآور شد: بحث ویژه امسال، شرایط بحرانی در بیمارستان‌ها و درمان مجروحان حوادث لبنان و غزه خواهد بود.

وزیر بهداشت خاطر نشان کرد، هلال احمر جمهوری اسلامی ایران تا حد ممکن به غزه و لبنان کمک کرده است و تعدادی از مجروحان لبنانی نیز در بیمارستان‌های ایران پذیرش شده‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->