امنیت مرز زیربنای ثبات ملی بقایی: سه کشور اروپایی بلوغی در مسیر دیپلماسی نداشتند افزایش درخواست‌ها در استرالیا برای تحریم رژیم صهیونیستی میزبانی مصر از مذاکرات سرنوشت‌ساز آتش بس در غزه اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به وزارت خارجه رفتند ترامپ: مذاکرات با حماس و کشور‌ها «بسیار مثبت» و سریع بود عراقچی در پیامی به مناسبت هفته نیروی انتظامی: شما حافظ امنیت و آرامش کشور هستید حماس، ادعای خلع سلاح خود را تکذیب کرد هگست: مجوز حمله به کشتی‌ها در سواحل ونزوئلا را دریافت کردم بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران راجع به طرح آتش‌بس در غزه سفر فرمانده نیروی دریایی ارتش به روسیه برای شرکت در اجلاس خزری + عکس (۱۳ مهر ۱۴۰۴) نخست‌وزیر گرجستان به اتحادیه اروپا هشدار داد سردار پاکپور: نیروی دریایی سپاه با آمادگی کامل پاسخ دشمنان را می‌دهد حماس: عقب‌نشینی ارتش اسرائیل و آتش‌بس کامل باید محقق شود رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: آتش‌بس در غزه وجود ندارد آتش‌سوزی عمدی ورودی مسجدی در انگلیس+ فیلم ترامپ: مذاکرات برای اجرای توافق آتش‌بس غزه آغاز شده است حمله پهپادی یمن به بندر اشغالی ایلات + فیلم (۱۳ مهر ۱۴۰۴) روسیه به آمریکا در خصوص تبعات حمله به شناور ونزوئلایی هشدار داد آژیر خطر رخنه پهپادی در ایلات سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۱۳ مهر ۱۴۰۴) عراقچی: قاطعانه با هر شرارتی در آینده برخورد خواهیم کرد کتائب حزب‌الله عراق: طرح ترامپ مملو از تله است ویرانی ۸۰ درصد ساختمان‌های غزه | ۳۷۰ نیروی سازمان امدادرسان آنروا کشته شدند ۲ کشته و ۱۲ زخمی در تیراندازی در آلاباما آمریکا (۱۳ مهر ۱۴۰۴) رأی‌گیری انتخابات پارلمانی در همه استان‌های سوریه به پایان رسید (۱۳ مهر ۱۴۰۴) یمن: از موضع حماس و گروه‌های مقاومت فلسطین حمایت می‌کنیم ۶ مخفیگاه داعشی دراستان نینوا عراق منهدم شد (۱۳ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یمن اعلام کرد: با موشک و پهپاد تل‌آویو و ایلات را هدف قرار دادیم (۱۶ مهر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۳۱۶۴
  • ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۳
یمن اعلام کرد: با موشک و پهپاد تل‌آویو و ایلات را هدف قرار دادیم (۱۶ مهر ۱۴۰۳)
سخنگوی نیروهای مسلح یمن در سخنانی از هدف قرار دادن تل‌آویو و ایلات با موشک فراصوت بالستیک و پهپاد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن اعلام کرد: در حمایت از مظلومیت ملت فلسطین و در پاسخ به تجاوزات آمریکایی و انگلیسی به یمن، در چارچوب مرحله پنجم عملیات نیرو‌های مسلح یمن ۲ هدف نظامی را با موشک بالستیک «فلسطین۲» و «ذوالفقار» در «یافا» (تل‌آویو) هدف قرار دادیم.

یحیی سریع همچنین اعلام کرد: نیرو‌های مسلح یمن با چند پهپاد از نوع «یافا» و «صماد ۴» چند هدف در تل‌آویو و ایلات در جنوب فلسطین اشغالی را هدف قرار داد.

وی همچنین گفت که عملیات‌های مذکور با موفقیت انجام شده و اهداف مورد نظر با دقت مورد اصابت قرار گرفتند.

یحیی سریع اضافه کرد: در نخستین سالروز طوفان الاقصی به مجاهدین مقاومت فلسطین در غزه و کرانه باختری و مجاهدین مقاومت اسلامی در لبنان درود می‌فرستیم.

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن همچنین تاکید کرد: ما به انجام عملیات نظامی بیشتر علیه دشمن و محاصره دریایی تا پایان تجاوز به غزه و لبنان ادامه خواهیم داد.

این بیانیه پس از آن صادر شد که منابع رسانه‌ای عصر امروز از حمله موشکی به تل‌آویو از سمت یمن و وقوع چند انفجار در این منطقه خبر دادند.

رسانه‌های صهیونیستی نیز گزارش دادند که حمله موشکی یمن به تل‌آویو، موجب توقف فعالیت فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون شد و هواپیما‌هایی که به مقصد این فرودگاه در حرکت بودند سرگردان مانده‌اند.

ارتش یمن طی ماه‌های گذشته در حمایت از مقاومت ملت فلسطین در نوار غزه و در چارچوب عملیات طوفان الاقصی چند کشتی صهیونیستی یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب هدف قرار داد.

ارتش یمن همچنین طی این مدت چندین حمله موشکی و پهپادی موفق به اراضی اشغالی و به ویژه تل‌آویو انجام داده است.

نیرو‌های ارتش یمن متعهد شده‌اند تا زمانی که رژیم صهیونیستی حملات خود را به غزه متوقف نکند، حملات به کشتی‌های این رژیم یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ ادامه خواهند داد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->