فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور
سرخط خبرها

اورژانس مشهد بیش از ۱۷۷ هزار بیمار را در نیمه نخست امسال امدادرسانی کرد

  • کد خبر: ۲۹۳۱۸۵
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۵
اورژانس مشهد بیش از ۱۷۷ هزار بیمار را در نیمه نخست امسال امدادرسانی کرد
رییس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۱۷۷ هزار و ۳۳۵ بیمار و مصدوم در نیمه نخست امسال با ماموریت‌های حوادث ترافیکی و غیرترافیکی اورژانس ۱۱۵ مشهد امدادرسانی شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علی یزدانی افزود: از این تعداد ۳۳ هزار و ۵۱۹ مصدوم مربوط به حوادث ترافیکی و ۱۴۳ هزار و ۸۱۶ بیمار مربوط به حوادث غیر ترافیکی است.

وی ادامه داد: در این مدت ۶۶۷ هزار و ۹۹۴ تماس مردمی با اورژانس ۱۱۵ مشهد برقرار شده که ۲۲ درصد از این تماس‌ها مشاوره‌ای و نزدیک به پنج درصد مزاحمتی بوده است.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: نزدیک به ۴۴ درصد تماس‌ها با اورژانس نامرتبط بوده و بیش از ۲۹ درصد تماس‌ها منجر به مأموریت شده است.

وی گفت: در این بازه زمانی ۲۱۱ هزار و ۷۴۶ ماموریت توسط اورژانس ۱۱۵ مشهد انجام شده است که از این تعداد نزدیک به ۱۶ درصد ماموریت‌ها مربوط به حوادث ترافیکی و بیش از ۸۴ درصد آنها مربوط به حوادث غیرترافیکی بوده است.

یزدانی افزود: در این مدت ۳۳ هزار و ۱۹۱ حادثه ترافیکی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد رخ داده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲.۳ درصد افزایش داشته است.

۱۵۴ فوتی ناشی از حوادث ترافیکی

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: حوادث ترافیکی امسال در مناطق زیر پوشش این دانشگاه منجر به ۱۵۴ فوتی شده است.

وی گفت: در این ماموریت‌ها، پنج هزار و ۵۷۱ مصدوم توسط کارشناسان فوریت‌های پزشکی به صورت سرپایی در محل درمان و ۲۷ هزار و ۹۴۸ مصدوم توسط آمبولانس اورژانس به بیمارستان منتقل شدند.

یزدانی بیان کرد: همچنین در نیمه نخست امسال ۱۷۸ هزار و ۵۵۵ ماموریت حادثه غیرترافیکی در مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد رخ داده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲.۶ درصد افزایش داشته است.

وی با بیان این که حوادث غیرترافیکی امسال ۲ هزار و ۹۳۶ فوتی داشته است، افزود: در این ماموریت‌ها، ۶۱ هزار و ۸۴۹ مصدوم و بیمار توسط کارشناسان فوریت‌های پزشکی به صورت سرپایی در محل درمان و ۸۱ هزار و ۹۶۷ بیمار و مصدوم توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شدند.

مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ۱۶۶ پایگاه عملیاتی شامل ۱۰۰ پایگاه شهری، ۶۶ پایگاه جاده‌ای و یک پایگاه امداد هوایی، ۱۸۳ دستگاه آمبولانس، ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۲۵ دستگاه موتورلانس و مرکز ارتباطات و فرماندهی عملیات با زیر پوشش داشتن ۱۵ شهرستان به صورت شبانه روزی و رایگان در حال ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->