الونگ الونگ در گذشت + عکس سایه‌های ترس در تبریز | استرس تراکتور در هفته‌های باقی مانده فرامرز ظلی درگذشت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) تبریز آماده جشن قهرمانی در اهواز می‌شود واکنش افشین پیروانی به احضار از سوی کمیته اخلاق قهرمانی تراکتور آرزوی یک استقلالی سیاست‌گذاری غلط در کمیته داوران فدراسیون فوتبال، نتیجه استفاده از افراد بی‌تجربه رحمتی با شکست استقلال و پرسپولیس دوباره احیا شد پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شورونشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد + فیلم پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه و فیلم خلاصه بازی فوتبال ساحلی ایران و عمان در فینال آسیا(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| قهرمانیم، مثل همیشه! غیبت دو مدافع کلیدی استقلال مقابل تراکتور| چشمی مصدوم، سیلوا محروم استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟
سرخط خبرها

جنگ حقوقی آگوئرو علیه بارسلونا

  • کد خبر: ۲۹۳۳۵۹
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۷
جنگ حقوقی آگوئرو علیه بارسلونا
سرخیو آگوئرو، ستاره سابق منچسترسیتی و آرژانتین که مدت کوتاهی پس از پیوستن به بارسلونا به دلیل مشکلات قلبی فوتبال را کنار گذاشت، حالا از بارسایی‌ها شکایت کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آگوئرو سه سال پس از بازنشستگی، از بارسلونا برای دریافت ۳ میلیون یورو شکایت کرد. مهاجم آرژانتینی در دسامبر ۲۰۲۱ پس از تشخیص عارضه قلبی مجبور شد به دوران حرفه‌ای خود پایان دهد. او تنها چند ماه قبل از این ماجرا منچسترسیتی را ترک کرده بود تا به بارسلونا بپیوندد، اما سفر او به سمت غول‌های کاتالان به دلایل پزشکی کوتاه شد.

۳ سال پیش و زمانی که او به حضور کوتاهش در بارسا پایان داد، به نظر می‌رسید که این بازیکن و باشگاه به طور دوستانه از هم جدا شده‌اند. با این حال، اکنون مشخص شده است که آگوئرو علیه بارسلونا اقدام قانونی کرده است. بارسلونا در گزارش مالی سالانه خود از فصل ۲۴-۲۰۲۳ متوجه شد که یک اخطار از آگوئرو دریافت کرده است که مدعی است ۳ میلیون یورو به عنوان غرامت برای فسخ قراردادش از باشگاه کاتالانی طلبکار است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->