مشهد الگوی ملی زیباسازی شهری است محمد معتمدی: رویداد «نورنما» گامی مثبت و امیدآفرین در مشهد است برنامه‌های متنوع شهرداری مشهد برای ایجاد «شادی مومنانه» در ماه رمضان مشارکت بیش از ۱۱ هزار نفر در پویش مردمی «مشهد مهربان» برپایی ۱۷ ایستگاه استقبال از زائران در جاده‌های خراسان رضوی آماده‌سازی ۳۹ بوستان شهری مشهد برای روز طبیعت آلودگی هوای مشهد در ۱۰ منطقه (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: تشکیل باشگاه حرفه‌ای برای ورزش مشهد اولویت است + فیلم تلاش مدیریت شهری، تحقق نشاط مؤمنانه برای زائران و مجاوران است ضیافت نور و رنگ و تصویر در جشن بزرگ «نورنما»| آیین افتتاحیه بزرگ‌ترین نمایش ویدئومپینگ کشور در مشهد برگزار شد+ویدئو شهردار مشهد مقدس: جشنواره رمضان، فرصتی برای ایجاد شور و نشاط اجتماعی بود پیش بینی ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای جابه‌جایی زائران و مجاوران به مقاصد تفرجگاهی در روز طبیعت شهردار مشهد مقدس: هدف جشنواره نورنما ایجاد حال خوب برای زائران و مجاوران است تقدیر استاندار خراسان رضوی از برگزاری جشنواره نورنما در مشهد جام رمضان شاخص‌ترین رویداد ورزشی مشهد است ویدئو| مراسم افتتاحیه نخستین رویداد ملی نورنما و جشن بزرگ عیدانه در عرصه میدان شهدا مشهد در حال برگزاری است ساماندهی بیش از ۱۱۰۰ صندوق هوشمند فطریه در مشهد مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد خبر داد: بازدید بیش از ۷ هزار نفر از باغ‌ گل‌های مشهد فعالیت ۲۴ساعته پارکینگ‌های مرکزی مشهد برای برگزاری نماز عید فطر آمادگی شهرداری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز عید فطر و روز طبیعت ۱۴۰۴
سرخط خبرها

افزایش واگن‌های خط یک قطار شهری مشهد در اولویت شهرداری

  • کد خبر: ۲۹۳۳۷۲
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۱
افزایش واگن‌های خط یک قطار شهری مشهد در اولویت شهرداری
تکلیف شهرداری به تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های محوریرئیس کمیسیون تلفیق شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: در راستای مدیریت منابع و تسریع در روند اجرای پروژه‌های شهری، در جلسه ابتدایی ۱۷ پروژه محوری در اولویت عملکردی شهرداری مشهد قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین حسامی در حاشیه جلسه مشترک کمیسیون تلفیق شورای اسلامی شهر با شهردار و معاونان شهرداری مشهد، اظهارکرد: در این جلسه یکی از محوری‌ترین موضوعات، بررسی آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی، مالی و نقدینگی پروژه‌ها بود.

وی گفت: در گام نخست، به دنبال پایش پروژه‌های کلیدی و اساسی برای دوره ششم مدیریت شهری، همچون فاز یک خط ۳ مترو هستیم و تأکید جدی ماست که تا پایان سال به بهره‌برداری برسد.

حسامی با تاکید بر لزوم همفکری و تعامل برای تامین و تزریق منابع مالی به این پروژه، افزود: دیگر دغدغه جدی ما، تأمین منابع مالی پروژه‌های نیمه‌تمام شهری است؛ معاونت‌های مالی و اقتصادی باید در این خصوص پای کار بیایند و گره‌گشایی داشته باشیم.

رئیس کمیسیون تلفیق شورای اسلامی شهر مشهد مقدس محور دیگر مورد توجه شورای ششم را پروژه‌های مصوب در آلبوم بودجه سال ۱۴۰۳ شهرداری دانست و تصریح کرد: تعیین‌تکلیف و نهایی‌سازی قرارداد خرید اتوبوس و واگن‌های خط ۱ قطارشهری از جمله این پروژه‌هاست.

حسامی گفت: از سوی دیگر تاکید جدی ماست که پروژه‌های مصوب مهم و مورد نیاز مردم، باید کلنگ‌زنی شود؛ حتی اگر بهره‌برداری از آنها به دوره بعدی موکول گردد.

وی با تاکید بر لزوم مدیریت منابع مالی در اجرای پروژه‌های شهری، افزود: برهمین اساس، در این جلسه، فهرست ۵۶ کلان‌پروژه و پروژه محوری مورد بحث و بررسی قرار گرفت تا برای شهرداری اولویت اجرا شود.

حسامی اظهارکرد: از این پروژه‌ها، ۱۷ پروژه مورد تأکید جدی شورای اسلامی شهر قرار گرفت و در جلسه بعدی با بررسی نهایی پروژه‌های آلبوم بودجه، تعدادی کلان پروژه در حوزه‌های مختلف به عنوان پروژه‌های محوری در اولویت قرار خواهد گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->