پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس بازیکن استقلال در راه لیگ اندونزی + عکس تاریخ و ساعت بازی والیبال ایران و آرژانتین | شاگردان پیاتزا در فکر هت‌تریک رشد قیمت قایدی در لیگ امارات ستاره النصر در راه الهلال جدایی ۲ بازیکن خارجی استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و صربستان(۴ تیر ۱۴۰۴)| پیروزی شیرین بحران عجیب در جام جهانی باشگاه‌ها| تبانی اینترمیلان و ریورپولاته؟
سرخط خبرها

ارونوف به بازی با ایران فکر می‌کرد!

  • کد خبر: ۲۹۳۳۷۵
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۴
ارونوف به بازی با ایران فکر می‌کرد!
بازیکن خارجی پرسپولیس برای حضور در بازی ایران و ازبکستان در برابر چادرملو بازی نکرد.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، برخی از رسانه‌ها در روز‌های اخیر خبر دوری دو هفته‌ای اوستون ارونوف از میادین دادند، اما رسانه ما بر این نکته تاکید داشت که ارونوف قبل از بازی با چادرملو وقتی در همسترینگش کمی احساس درد کرد ترجیح داد به میدان نرود تا خود را برای بازی روز پنجشنبه با ایران حفظ کند. در حال حاضر از تاشکند خبر رسیده که ارونوف آنقدر شرایطش خوب بوده که با تیم ملی ازبکستان تمرین کرده است.

 این یعنی اینکه او مشکلی برای همراهی تیم ملی کشورش در بازی حساس با ایران را ندارد. مسئله‌ای که شاید چندان به مذاق گاریدو هم خوش نیاید از این جهت که او در بازی با چادرملو روی این ستاره تیمش حساب کرده بود. به هر جهت مشخص شد ارونوف وقتی زمین ناهموار ورزشگاه تختی را دید ترجیح داد خودش را در این زمین به خطر نیاندازد و برای بازی با ایران آماده‌تر باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->