علیاکبر نصریسرآسیایی در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز، تصریح کرد: با واردات گوشت گرم گوساله برزیلی وکیومشده که هر دهه وارد میشود، قیمت گوشت به تعادل رسیده است.
رئیس اداره نظارت و بازرسی جهاد کشاورزی مشهد افزود: پس از واردات دام به استان، کشتار آن در کشتارگاههای استان انجام شده و در سالنهای مشهد قطعهسازی میشود و در بستههای دوونیم،سهکیلوگرمی بستهبندی شده و با قیمت ۴۶۵ هزار تومان عرضه میشود.
وی ادامه داد: با مدیریت خوبی که در حوزه میزان نیاز استان داریم، خوشبختانه در توزیع گوشت قرمز، هیچ کمبودی نداریم.