تیم ملی اسیر ترس‌های قلعه‌نویی هشدار بوژوویچ به بازیکنان استقلال در آستانه آغاز تمرینات طارمی: در ورزشگاه آزادی پول‌شویی شده | درباره دلار حرف بزنم، نابودم می‌کنند ماشاریپوف بازی با ایران را از دست داد علی کریمی به ایران برگشت حرف‌های بهترین بازیکن بازی ایران و امارات| محبی امیدوار به درخشش دوباره آبروریزی مقابل چشم رئیس‌جمهور| چه کسی مقصر قطع برق ورزشگاه آزادی است؟ پخش زنده بازی ایتالیا و آلمان (۳۰ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی کرواسی و فرانسه (۳۰ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی هلند و اسپانیا (۳۰ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین نتیجه و فیلم گل‌های بازی ایران و امارات در مقدماتی جام جهانی(۳۰ اسفند ۱۴۰۳)| افتضاح برقی در شب پیروزی ویدیو| خلاصه بازی ایران و امارات در مقدماتی جام جهانی(۳۰ اسفند ۱۴۰۳) علت توقف بازی ایران و امارات چیست؟ پوستر AFC به مناسبت عید نوروز | اسطوره‌های فوتبال ایران با محوریت علی دایی+تصویر ترکیب ایران مقابل امارات اعلام شد| طارمی روی نیمکت پخش زنده بازی ایران و امارات (۳۰ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین تاریخ و ساعت بازی هلند و اسپانیا | گاوبازی در سرزمین گل‌ها نوازی: جدایی از استقلال برای من قابل پیش بینی بود| به خاطر هوادارن ماندم واکنش ماشاریپوف به درخواست اماراتی‌ها تاریخ و ساعت بازی کرواسی و فرانسه | مسابقه تکراری
سرخط خبرها

حسینی: حواشی ست پنجم به سپهر صدرا ضرر زد

  • کد خبر: ۲۹۳۶۱۲
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۸
حسینی: حواشی ست پنجم به سپهر صدرا ضرر زد
سرمربی سپهر صدرای مشهد گفت: تنش به وجود آمده در پایان بازی به ضرر تیم ما تمام شد. داور بازی باید حواشی را مدیریت می‌کرد که نتوانست از پس آن بربیاید.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به گزارش شهرآرانیوز، امیر حسینی پس از شکست تیمش برابر گیتی پسند اصفهان در جمع خبرنگاران گفت: با وجود اینکه هفته خوبی پشت‌سر نگذاشتیم، اما نمایش خوبی ارائه دادیم. برگشت از ارومیه به مشهد پس از دیدار با شهرداری ارومیه برای ما سخت بود.

وی افزود: بازیکنانم تمام تلاش و توان خود را در بازی به کار گرفتند و روی اشتباهات فردی بازی را واگذار کردیم. به دلیل اینکه تمرینات خود را خیلی دیر آغاز کردیم، این اشتباهات در تیم ما طبیعی است. بازی دومی است که بازیکنان در کنار یکدیگر بازی می‌کنند. امیدوارم بتوانیم هرچه سریع‌تر به این اشتباهات پایان دهیم.

سرمربی سپهر صدرای مشهد در خصوص عملکرد متفاوت تیمش در ست‌های مختلف بازی خاطرنشان کرد: نمایش‌های متفاوت به دلیل عدم انجام بازی‌های تدارکاتی است. بازیکنان کنار یکدیگر بازی نکرده‌اند و وقتی در بازی از حریف عقب می‌افتند، نمی‌توانند به بازی بازگردند.

حسینی در خصوص عملکرد داوری گفت: داور عملکرد خوبی داشت، اما متاسفانه داوران خط که از مشهد هستند، خطا‌های زیادی داشتند.
وی در خصوص عملکرد سپهر صدرا در ادامه لیگ برتر عنوان کرد: قطعا بازیکنان در هفته‌های آتی پیشرفت خواهند کرد. روز به روز بهتر خواهیم شد. سپهر صدرا ۲۰ روز است که کارش را آغاز کرده است. باشگاه نیز تحت فشار است.

سرمربی سپهر صدرای مشهد در خصوص حواشی پایان بازی گفت: زمانی که بازی متوقف می‌شود، بازگشت به بازی برای تیم حمله‌کننده سخت‌تر است. بدن بازیکنان پس از حواشی ست پنجم سرد شد و تنش به وجود آمده به ضرر تیم ما تمام شد. داور بازی در ست پنجم باید حواشی را مدیریت می‌کرد که نتوانست از پس آن بربیاید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->