شمار شهدای جنگ غزه به ۶۸۲۸۰ نفر رسید (یکم آبان ۱۴۰۴) نتانیاهو دستور توقف طرح‌های الحاق کرانه باختری را صادر کرد معاونت اموراجتماعی دادگستری خراسان رضوی پای کار صنایع تولیدی هشدار ترامپ به اسرائیل: الحاق کرانه باختری رخ نخواهد داد | نتانیاهو اشتباه تاکتیکی بزرگی کرد نایب‌رئیس اتاق بازرگانی ایران: خراسان رضوی، سرآغاز افق توسعه ملی است | آژانس سرمایه‌گذاری و توسعه تجارت کشور تشکیل می‌شود پزشکیان: مدارس کانکسی ‌قابل‌پذیرش نیست | نباید بپذیریم فرزندان‌مان در این مدارس آموزش ببینند واکنش وزیر افراطی اسرائیل به سخنان ترامپ واکنش سازمان همکاری اسلامی به تصمیم کنست برای الحاق کرانه باختری عراقچی در جمع خبرنگاران: مهمتر از برداشتن تحریم‌ها، بی‌اثرسازی و خنثی‌کردن تحریم‌ها است + فیلم عراقچی: نتایج اجلاس مشهد، دستورکار اجرایی سفرای ایران در کشور‌های همسایه می‌شود + فیلم از احیای شاهراه‌های تجاری استان‌ها تا صدور ویزای ویژه برای زائران مشهد | مصوبات کارگروه‌های تخصصی اجلاس دیپلماسی استانی اعلام شد آیین اختتامیه دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی در مشهد مقدس برگزار شد شهادت ۱۴ نفر در غزه، طی ۲۴ ساعت گذشته (یکم آبان ۱۴۰۴) پزشکیان: استان آذربایجان بهترین مکان برای توسعه تجارت و سرمایه‌گذاری است حمله هوایی گسترده اسرائیل به شمال و شرق لبنان (یکم آبان ۱۴۰۴) + فیلم صالحی‌امیری: طرح جامع «توس» با نگاه ملی و بلندمدت دنبال می‌شود نشست هم‌ا‌ندیشی نخبگان اندیشه‌ورز مشهد با وزیر امور خارجه برگزار شد امیر صباحی‌فرد: هرگونه تهدید با پاسخی سخت مواجه می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: رسالت روحانیت حفظ پویایی و استمرار در توسعه معارف دینی است | خدمت به امام زمان (عج) محدود به زمان و شرایط خاصی نمی‌شود واکنش عراقچی به صحبت‌های گروسی: تکرار تجربه قبلی برای تهدید کنندگان بازهم شکست خواهد بود+ فیلم دیدار سفیران ایران در چند کشور همسایه با وزیر امور خارجه در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) صالحی‌امیری: مشهد چندبرابر ظرفیت فعلی، به زیرساخت گردشگری نیاز دارد آغاز دومین روز نشست دیپلماسی استانی در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) پزشکیان: مشکلات امروز کشور ناشی از توسعه بدون برنامه و نقشه مدون بوده است| شکی نیست که باید بنزین را گران کرد + فیلم رشد حضور زنان در مدیریت خراسان رضوی | سهم ۳۰ درصدی برای بانوان
سرخط خبرها

میدل ایست: رگبار موشک‌های ایران موقعیت ژئوپلیتیک تل آویو را متزلزل کرد

  • کد خبر: ۲۹۳۹۷۶
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۹
میدل ایست: رگبار موشک‌های ایران موقعیت ژئوپلیتیک تل آویو را متزلزل کرد
«میدل ایست مانیتور» تصریح می‌کند که رگبار موشک های ایرانی علیه رژیم صهیونیستی، علاوه بر نشان دادن توان نظامی غیرقابل انکار ایران، موقعیت ژئوپلیتیک تل آویو را متزلزل کرد و اینک هر نوع واکنش احتمالی از سوی اسرائیل برای آنها پیامدهای اقتصادی و دیپلماتیک ناگواری رقم خواهد زد.

به گزارش شهرآرانیوز، تارنمای «میدل ایست مانیتور» در تحلیل شرایط کنونی خاورمیانه آورده است: پس از حمله موشک های بالستیک ایران در اول اکتبر، جایگاه استراتژیک اسرائیل در خاورمیانه تحت فشار بی‌سابقه‌ای قرار گرفته است. باران موشک هایی که به تلافی ترور شخصیت‌های مهم حزب‌الله و سپاه پاسداران ایران از سوی اسرائیل صورت گرفت، نشان‌دهنده تغییر راهبرد تهران و تلاش آن برای مهار تنش در منطقه بوده است.

این گزارش می افزاید: در حالی که اسرائیل به فکر گام های بعدی خود است، با این چالش مهم روبرو می شود که به حمله ایران چه پاسخ قاطعانه ای بدهد بدون آنکه جنگ منطقه ای تمام عیاری را روشن کند. در صورت خارج شدن اوضاع از کنترل، امنیت اسرائیل و موازنه ژئوپلیتیک به خطر خواهد افتاد.

گزارش در بخش دیگری با بیان اینکه حمله موشکی اول اکتبر ایران پیام غیرقابل چشم پوشی برای رژیم صهیونیستی بود، عنوان داشت که تهران نشان داد کماکان از قابلیت‌های نظامی قابل توجهی برخوردار است.

این گزارش تصریح دارد: ایران با به کارگیری موشک های مافوق صوت به دنبال نشان دادن این بود که می تواند سیستم های دفاع هوایی پیشرفته اسرائیل را دور بزند و برتری تکنولوژیکی را که از مدت ها قبل سنگ بنای دکترین امنیتی اسرائیل بود، به چالش بکشد. اقدام موشکی ایران باید فراتر از یک حمله تلافی جویانه دیده شود زیرا نشان‌دهنده تنظیم مجدد استراتژی نظامی تهران در منطقه‌ای بی‌ثبات است.

میدل ایست مانیتور چالش مهم برای رژیم صهیونیستی را «ناکامی در پاسخگویی قوی به حمله ایران» عنوان کرد که «خطر تضعیف قدرت بازدارندگی و جسور کردن دشمنان آن در کل محور مقاومت را به دنبال دارد.»

گزارش با اشاره به هراس رژیم صهیونیستی نسبت به بالارفتن سطح تنش در منطقه در صورت نشان دادن یک واکنش غلط به ایران، تاکید دارد: چنین تشدید تنشی نه تنها قابلیت نظامی اسرائیل را از بین می برد، بلکه پیامدهای اقتصادی و دیپلماتیک ناگواری را هم برایش به همراه دارد، همین امر دورنمای ژئوپلیتیک برای تصمیم گیری اسرائیل را پیچیده تر می کند.

گزارش با اشاره به برخی چالش ها پیش روی ایالات متحده در حمایت از رژیم صهیونیستی، جنگ اوکراین را دلیل پیچیدگی بیشتر اوضاع می داند و می آورد که یک جنگ منطقه‌ای در خاورمیانه توجه و منابع جهانی را از اوکراین دور می کند. ممکن است این موضوع به نفع روسیه باشد تا غرب در درگیری جدیدی در خاورمیانه مشغول شود اما شواهد حکایت از آن دارد که روسیه چنین سناریویی را مفید نمی بیند.

این رسانه سپس آورده است: مسیر پیش روی اسرائیل سرشار از خطرات است. شاید یک پاسخ حساب‌شده از تشدید فوری بحران جلوگیری کند، اما روی چالش‌های استراتژیک اسرائیل یعنی قابلیت‌های موشکی رو به رشد ایران و موقعیت حزب‌الله در لبنان تاثیر ندارد. درمقابل یک کارزار نظامی تهاجمی می‌تواند اسرائیل را در یک منازعه طولانی درگیر کند که ممکن است از نظر سیاسی یا اقتصادی نتواند از پس آن بر بیاید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->