دومین حمله مرگبار آمریکا در دریای کارائیب پزشکیان در دیدار با رئیس جمهور مصر: تقویت اتحاد کشورهای اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی است حمله شبانه اسرائیل به جنوب لبنان + عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو: به رهبران حماس در هر جا حمله خواهیم کرد هشدار سازمان ملل: یمن سومین کشور از نظر ناامنی غذایی در جهان است پاسخ لاریجانی به گزافه گویی نتانیاهو سفیر بحرین از چند ماه قبل به اراضی اشغالی بازنگشته است قطر در مواجهه با تجاوز اسراییل تنها نیست هشدار اسلامی درباره حکمرانی «قانون جنگل» در آژانس بین المللی انرژی اتمی توضیحات وزارت خارجه پس از انتشار بیانیه اجلاس اسلامی - عربی در واکنش به حمله اسرائیل به قطر بیانیه پایانی نشست دوحه صادر شد |محکومیت شدید تجاوز اسرائیل به قطر و حمایت از تلاش‌های صلح (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو حمله به قطر را به ترامپ اطلاع داده بود عراقچی: کشورهای اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند + فیلم هیأت ونزوئلا با رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار کرد اسپانیا قرارداد‌های تسلیحاتی اسرائیل را لغو کرد اعتراف نتانیاهو به انزوای جهانی اسرائیل شبکه اینترنشنال هک شد + فیلم و عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) حزب‌الله: سلاح‌های مقاومت، خط قرمز است امارات مخالف اقدام مشترک کشورهای اسلامی علیه اسرائیل است بیانیه جدید شورای همکاری خلیج فارس: شورای امنیت اقدامات قاطعی برای توقف تجاوزات اسرائیل اتخاذ کند گروسی و وزیر انرژی آمریکا درباره ایران رایزنی کردند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه آمریکا به قطر سفر می‌کند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند + فیلم (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) پاکستان: عضویت اسرائیل از سازمان ملل باید لغو شود ۳۲۵ مقام پیشین اروپایی: سازمان ملل، اسرائیل را تحریم کند ماکرون: ناتو عامل اصلی جنگ اوکراین است دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان در دوحه + فیلم وعکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یک نظامی دیگر «یونیفل» در تیراندازی صهیونیست‌ها مجروح شد (۲۱ مهر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۴۰۲۲
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۹
یک نظامی دیگر «یونیفل» در تیراندازی صهیونیست‌ها مجروح شد (۲۱ مهر ۱۴۰۳)
نیروهای حافظ صلح در لبنان (یونیفل) امروز شنبه اعلام کردند که یک عضو دیگر این سازمان در تیراندازی نیروهای نظامی رژیم صهیونیستی زخمی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، نیروهای حافظ صلح سازمان ملل متحد در لبنان اعلام کرد که در تیراندازی نیروهای اسرائیلی یک نفر دیگر از از صلح‌بانان زخمی شده است و تعداد آنها به پنج نفر رسیده است.

ارتش رژیم اسرائیل امروز شنبه مصادف با «یوم کیپور» به عنوان مقدس ترین روز در تقویم یهودیان را در میان طوفان شدید انتقادات بین المللی به دلیل حمله نظامی خود به لبنان و شلیک سربازانش به نیروهای حافظ صلح، جشن گرفت.

ارتش صهیونیستی طی بیانیه‌ای مدعی شد که نظامیانش به آتش متقابل نیروهای یونیفل پاسخ داده‌اند.

«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز پنجشنبه حمله نظامیان رژیم اسرائیل به نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در جنوب لبنان را محکوم کرد و گفت که این اقدام عبور از خطوط قرمزی است که اتحادیه اروپا به آن قائل است.

نیروهای حافظ صلح سازمان ملل که به اختصار یونیفل نامیده می‌شوند، در منطقه مرزی جنوب لبنان با شمال سرزمین های اشغالی مستقر هستند. یونیفل با اشاره به حملات مکرر رژیم صهیونیستی به پایگاه‌های خود در منطقه راس الناقوره در منطقه مرزی لبنان اعلام کرد که در حمله روز گذشته تانک های ارتش رژیم صهیونیستی ۲ صلح بان زخمی شدند.

یک سخنگوی یونیفل به رسانه‌ها گفته است که حمله رژیم اسرائیل به نیروهای یونیفل به احتمال زیاد عمدی بوده است.

مقامات کشورهای فرانسه و ایتالیا نیز پس از این حمله، درخواست تشکیل جلسه‌ای را بین کشورهای اعزام کننده نیرو به یونیفل دادند و وزیر دفاع ایتالیا گفت: این حمله حادثه یا اشتباه نبوده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->