اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: بهترین راهکار مهار اسنپ‌بک گسترش روابط تجاری با همسایگان است درخواست حماس برای نظارت و تضمین اجرای توافق پایان جنگ اتحادیه اروپا: توافق اسرائیل و حماس پیشرفتی قابل توجه است وزیر امور خارجه روسیه: تعدادی از کشور‌های خاورمیانه علاقه‌مند به حفظ حضور روسیه در سوریه هستند طرح استیضاح ماکرون در پارلمان فرانسه رأی نیاورد همه چیز درباره مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا نیکلاس مادورو: وحشیانه‌ترین نسل‌کشی از زمان هیتلر در غزه رخ داده است استقبال رئیس مجمع عمومی سازمان ملل از توافق آتش‌بس | باید به جنگ غزه پایان دهیم رهبر انصارالله: اسرائیل در برابر مقاومت و ایستادگی غزه به زانو درآمد حمایت گوترش از اجرای کامل توافق آتش‌بس غزه ترامپ: اسرائیل نیرو‌های خود را تا خط توافق‌شده عقب خواهد کشید | فکر می‌کنم ایران بخشی از روند گسترده‌تر صلح خواهد بود رهبری در پیامی به اجلاس سراسری نماز: برای ترویج و آموزش نماز باید از ابزار‌های نوین بهره‌گیری کرد بیانیه رسمی حماس درباره توافق آتش‌بس غزه: جنگ به پایان رسید پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حمله به یک بازار در سودان دستکم ۲۳‌کشته و ۴۰ زخمی برجای گذاشت (۲۲ مهر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۴۲۷۶
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۷
حمله به یک بازار در سودان دستکم ۲۳‌کشته و ۴۰ زخمی برجای گذاشت (۲۲ مهر ۱۴۰۳)
در ادامه جنگ داخلی سودان، امدادرسانان یکشنبه خبر دادند که حمله هوایی به بازاری در پایتخت این کشور با جان‌باختن بیش از ۲۳ نفر همراه بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه محلی امدادرسانان داوطلب اعلام کردند که حمله هوایی ارتش سودان به بازاری در خارطوم،‌ پایتخت سودان دستکم ۲۳ کشته و ۴۰ زخمی بر جای گذاشت.

طبق این گزارش حال برخی از مصدومین وخیم است و احتمال افزایش تلفات این حمله وجود دارد. بمباران ارتش در بازار مرکزی خارطوم بعدازظهر شنبه انجام شد. این بازار در نزدیکی یکی از اردوگاه‌های اصلی پایتخت سودان است که محل استقرار نیروهای پشتیبانی سریع بوده است.

به گزارش الجزیره، درگیری‌های شدید میان ارتش و نیروهای پشتیبانی سریع از جمعه در پایتخت سودان آغاز شده است و ارتش این کشور چند حمله هوایی به مرکز و جنوب خارطوم داشته است.

از آغاز جنگ داخلی میان ارتش سودان به فرماندهی عبدالفتاح البرهان، رئیس شورای حاکمیتی این کشور با نیروهای پشتیبانی سریع به رهبری محمد حمدان دوقلو در سال ۲۰۲۳، بیش از ۱۵ هزار نفر کشته شدند و دستکم ۸ میلیون تن دیگر نیز آواره شدند که دستکم نیمی از آن‌ها کودک هستند.

این درگیری‌ها منجر به بحران انسانی شدید در این کشور شده است که سازمان ملل آن را «یکی از بدترین فجایع انسانی در تاریخ» خوانده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->