اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند وزیر خارجه روسیه: از تلاش‌های آمریکا در مذاکرات با ایران حمایت می‌کنیم آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: حشدالشعبی، محور مقاومت مردمی عراق عراقچی با وزیر خارجه چین دیدار کرد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سخنگوی کرملین: اختلافاتی میان آمریکا و اوکراین درباره جزئیات توافق صلح وجود دارد زلزله ۶.۲ ریشتری استانبول را لرزاند (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم لحظه زمین لرزه تشریح جزئیات توقف پروژه پتروشیمی میانکاله از سوی رئیس سازمان محیط زیست + فیلم مظفری: ۱۰ درصد از برق پاک کشور از خراسان رضوی تأمین می‌شود | تحول صنعت انرژی‌های پاک با بسته حمایتی ویژه دولت + فیلم جلسه هیئت دولت به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مذاکرات فنی ایران و آمریکا هم غیرمستقیم خواهد بود رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: پزشکیان خواستار محاکمه صادرکنندگان مجوز ساخت‌وساز پروژه پتروشیمی در میانکاله است السودانی با رهبر شیعیان سوریه در عراق دیدار کرد رئیس جمهور در مراسم تقدیر از برگزیدگان همایش کشوری آموزش علوم پزشکی شرکت کرد (سوم اردیبهشت ۱۴۰۴) نخعی‌راد: کسی نمی‌تواند بدون قانونِ مجلس، تغییر ساعت رسمی کشور را اجرا کند وزارت خارجه چین: آمریکا نمی‌تواند هم به‌دنبال توافق باشد و هم اعمال فشار کند مراسم سالگرد شهادت سپهبد قرنی در تهران برگزار شد رئیس‌جمهور ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ به باکو می‌رود یک عضو کنگره آمریکا: جولانی از بهبود روابط با اسرائیل استقبال کرده است
سرخط خبرها

تصویب قطع‌نامه‌ای برای آتش بس جنگ غزه، هدف هیئت پارلمانی ایران در ژنو

  • کد خبر: ۲۹۴۳۵۹
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۱
تصویب قطع‌نامه‌ای برای آتش بس جنگ غزه، هدف هیئت پارلمانی ایران در ژنو
رئیس هیئت نمایندگان عضو IPU مجلس شورای اسلامی به تشریح اقدامات نمایندگان در نخستین روز از سفر خود به ژنو و حضور در نشست بین‌المجالس آسیایی پرداخت و گفت: مقرر شد تا به پیشنهاد ایران، قطع‌نامه ماده اضطراری با موضوع اقدام علیه جنایات صهیونیست‌ها تدوین شود و به تصویب برسد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ منوچهر متکی با اشاره به بخشی از سخنرانی خود در نشست اتحادیه بین‌المجالس آسیایی (APA)، مسئله اساسی یک سال اخیر را شرایط ویژه حاکم بر منطقه غرب آسیا عنوان کرد و گفت: امروز مردم بیگناه و مظلوم از جمله زنان و کودکان در کرانه باختری و لبنان توسط جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بمباران می‌شوند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه علیرغم کارشکنی شورای امنیت، سازمان ملل قطعنامه ای در محکومیت جنایات صهیونیست ها تصویب کرد، اظهار کرد: با این حال IPU در اجلاس های قبلی خود که در آنگولا و ژنو برگزار شده بود نتوانست در این خصوص به یک تصمیم واحد برسد از این رو باید حتما در این اجلاس به یک نتیجه واحد برسیم.

وی در ادامه با بیان اینکه در نشست اتحادیه بین‌المجالس آسیایی، یک نماینده از ایران و یک نماینده از کشور دیگری انتخاب شدند تا روی متن قطعنامه ماده اضطراری کار کنند، گفت: رئیس مجلس نیز در نشست اتحادیه بین المجالس آسیایی گزارش جامعی از سفر خود به بیروت ارایه داد که بسیار مهم و حاوی پیام حمایتی از سوی ایران برای کمک به جریان مقاومت بود.

متکی ادامه داد: همچنین رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سخنرانی خود به بیان واقعیات منطقه پرداخت تا تصمیم گیری مناسبی در پایان نشست در خصوص حل مسئله فلسطین انجام شود.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم همچنین با اشاره به پیشنهاد خود در گروه بین المجالس آسیایی عنوان کرد: پیشنهاد تعیین نمایندگانی برای ایجاد یک کمیته اضطراری مرتبط با فلسین و لبنان از سوی ایران داده شد و جمع بندی دبیرکل گروه بین المجالس آسیایی این بود که کمیته فلسطین با نایب رئیسی فلسطین و نمایندگی ایران تشکیل شود تا به این مسئله کمک کنیم.

وی در ادامه با اشاره به سوءاستفاده آمریکا از یافته های انیشتین برای ساخت بمب هسته ای که علیه مردم هیروشیما استفاده شد، عنوان کرد: کشورها بدون توجه به تعهدات خود در قبال علم و انرژی باعث وقوع فجایعی همچون انفجار وسایل ارتباطی می شوند که در واقع یک وسیله خدماتی برای رفاه مردم بوده اما اکنون یک اقدام تروریستی را رقم زده است که باید از سوی کشورها محکوم شود.

رئیس هیأت نمایندگان عضو IPU مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: از سوی دیگر در جریان گفتگوهای خود تلاش داریم تا یک قطعنامه جامع با محوریت آتش بس، تبادل زندانیان و در کنار آن خروج نیروهای متجاوز از غزه آماده شده و به تصویب برسد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->