مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند وزیر خارجه روسیه: از تلاش‌های آمریکا در مذاکرات با ایران حمایت می‌کنیم آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: حشدالشعبی، محور مقاومت مردمی عراق عراقچی با وزیر خارجه چین دیدار کرد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سخنگوی کرملین: اختلافاتی میان آمریکا و اوکراین درباره جزئیات توافق صلح وجود دارد زلزله ۶.۲ ریشتری استانبول را لرزاند (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم لحظه زمین لرزه تشریح جزئیات توقف پروژه پتروشیمی میانکاله از سوی رئیس سازمان محیط زیست + فیلم
سرخط خبرها

نماینده مجلس: ایران، برنامه هسته‌ای کاملاً صلح‌آمیزی دارد

  • کد خبر: ۲۹۴۴۲۴
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۱
نماینده مجلس: ایران، برنامه هسته‌ای کاملاً صلح‌آمیزی دارد
عضو مجلس شورای اسلامی در اتحادیه بین‌المجالس جهانی تأکید کرد: برنامه هسته‌ای ایران کاملاً صلح‌آمیز و در راستای کلیه حقوق مشروع ذیل معاهده NPT است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام سیدمحمود نبویان در سخنرانی خود در کمیته دائمی صلح و امنیت بین‌المللی IPU درمورد مسائل هسته‌ای ایران، گفت: فعالیت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران کاملاً صلح‌آمیز و در چهارچوب حقوق و تعهدات آن ذیل معاهده NPT است. ایران یک عضو متعهد NPT است و به موجب موافقت‌نامه جامع پادمان با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بیشترین و گسترده‌ترین بازرسی‌های آژانس را میزبانی می‌کند.

عضو مجلس شورای اسلامی در اتحادیه بین‌المجالس جهانی با اشاره به اینکه ۹۲ درصد بازرسی‌های آژانس در مقیاس جهانی در ایران انجام شده است، ادامه داد: مقایسه فعالیت‌های کاملاً صلح‌آمیز ایران به عنوان یک عضو NPT با فعالیت‌های کره شمالی که از معاهده NPT خارج شده و مبادرت به ساخت تسهیلات هسته‌ای کرده است، مقایسه‌ای نادرست و غیرمنصفانه است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: حق بهره‌برداری صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای در NPT برای همه به رسمیت شناخته شده و هیچ چیزی نمی‌تواند به این حق خدشه وارد کند.

نبویان مجدداً بر اینکه برنامه هسته‌ای ایران کاملاً صلح آمیز و در راستای کلیه حقوق مشروع ذیل معاهده NPT و اینکه هیچ‌گونه تهدید علیه محیط زیست و سلامت انسان ایجاد نمی‌کند، تأکید کرد.

عضو مجلس شورای اسلامی در اتحادیه بین‌المجالس جهانی گفت: در شرایطی در جهان امروز به سر می‌بریم که رژیم اسرائیل برای تسلط بر منابع طبیعی منطقه غرب آسیا با بهره‌گیری از کمک‌های بی‌شائبه بازیگران مسئولیت‌ناپذیر مانند ایالات متحده آمریکا ماشین کشتار بی‌وقفه خود را در سرزمین‌های فلسطین اشغالی و لبنان به کار گرفته تا اثری از زندگی و شرایط حیات انسانی در این منطقه مهم جهان باقی نماند.

وی با بیان اینکه این رژیم اشغالگر با جنایت علیه بشریت در فلسطین و لبنان درصدد است تا سرزمین‌های منطقه را از ساکنان بومی آن پاکسازی کند، ادامه داد: رژیم اشغالگر در طول یک سال اخیر پس از قتل عام بیش از ۴۲ هزار زن و کودک و پیر و جوان و مردم غیرنظامی فلسطین، با نسل کشی کامل درصدد است تمامی منابع آبی فلسطینیان و تأسیسات تصفیه آب در غزه را نابود نمایند، هم اکنون مردم بی‌گناه و مظلوم غزه امکان دسترسی به آب سالم را از دست داده‌اند؛ همین سناریو در لبنان در جریان است.

نبویان با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی به هیچ قانون بین‌المللی پایبند نیست، افزود: تا چه زمانی باید نظاره‌گر قتل عام کودکان و زنان بی‌گناه فلسطین و لبنان توسط رژیم اسرائیل باشیم، این رژیم اخیراً دبیر کل سازمان ملل را نیز تهدید کرده است. بر همین اساس پیشنهاد می‌گردد به عنوان اولین اقدام عملی، رژیم اسرائیل که توسط دیوان بین‌المللی دادگستری محاکمه شده، از عضویت در IPU اخراج و به عنوان جنایتکار جنگی محاکمه گردد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->