لحظات قدسی در صحن عتیق | گفت‌وگو با علی حسینیان که عکس‌های ویژه‌ای از حرم مطهر رضوی ثبت کرده است نفرات برتر جشنواره هنر‌های تجسمی رضوی در مشهد معرفی شدند+ویدئو شبی که شعر، شهید و امام رضا(ع) به هم رسیدند | روایت شب شعر ارادت در میدان شهدای مشهد اظهارات وزیر فرهنگ درباره قیمت کتاب و یارانه‌ها تئاتر مشهد، «حیاط خلوت» سلبریتی‌ها یا صحنه‌ای برای نمایش هنر واقعی؟ بازدید وزیر فرهنگ از بخش بین‌الملل سی‌وششمین نمایشگاه کتاب تهران + فیلم کتاب هارداسان به سی‌وششمین نمایشگاه کتاب تهران رسید تصویر آنچه در تصور نمی‌آید | روایت‌هایی از رویارویی با امام رضا (ع) و حرم رضوی زیبایی‌هایی که ساده از کنارشان می‌گذریم | درباره میراث ادبی حرم مطهر رضوی چه می‌دانیم؟ اکران مستند من هامونم در اتحادیه علوم زمین اروپا نقش متفاوت محسن کیایی در فیلم سینمایی «بازی را بکش» فیلم‌هایی که درباره امام رضا (ع) ساخته شدند تئاتر مشهدی «زنگار و آیینه» روی آنتن شبکه چهار تلویزیون + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ علت پخش نشدن سریال یزدان امشب (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) چیست؟ ۶ فیلم از رویش در جشنواره بین‌المللی ۱۰۰ | رونمایی از پوستر فیلم‌های منتخب جشنواره بغض پوریا شکیبایی با شنیدن صدای پدرش در برنامه ۱۰۰۱ + فیلم مراسم سالانه اسکار سینمای ایتالیا برگزار شد ماجرا‌ی اکران پرحاشیه پیرپسر؛ از توقیف تا رده‌بندی سنی انتشار کتاب «داستان‌ها و فیلم‌های ابراهیم گلستان؛ متن و فرامتن»
سرخط خبرها

درباره سریال جدید «محکوم» و حضور پژمان جمشیدی

  • کد خبر: ۲۹۴۵۳۲
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۱
درباره سریال جدید «محکوم» و حضور پژمان جمشیدی
پژمان جمشیدی در پنجمین حضورش در شبکه نمایش خانگی در سریال محکوم بازی می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ از ۴ سریال قبلی جمشیدی در شبکه نمایش خانگی فقط سریال «افعی تهران» ساخته پیمان معادی کمدی نبود. هر ۳ سریال دیگر جمشیدی در شبکه نمایش خانگی کمدی بودند؛ «خوب، بد، جلف؛ رادیواکتیو»، «آنتن» و «آفتاب‌پرست». تمام سریال‌های مهم جمشیدی در تلویزیون هم کمدی هستند: «پژمان»، «دیوار به دیوار» و «زیرخاکی». البته سریال‌های تلویزیونی «سال‌های ابری» یا «نفس» که جمشیدی در آنها به ایفای نقش پرداخته، غیر کمدی بودند، ولی جمشیدی در آنها نقش مهمی نداشت.

سریال «محکوم» که جمشیدی در آن بازی خواهد کرد، در ژانر درام اجتماعی است و به نوعی سریال را باید اولین سریال غیر کمدی مهم جمشیدی در دوران کاری‌اش محسوب کرد. «محکوم» را سیامک مردانه کارگردانی می‌کند که در سال‌های اخیر با محمدحسین مهدویان همکاری کرده است. او در فصل دوم «زخم کاری» بازی کرده و در فصل سوم دستیار کارگردان بوده است.

محمدرضا منصوری هم که تهیه‌کننده این سریال است از همکاران مهدویان در پروژه‌های مختلف بوده است. او مدیرتولید فیلم سینمایی «درخت گردو» ساخته مهدویان و تهیه‌کننده سریال نمایش خانگی «سقوط» بود که مهدویان در آن به عنوان مشاور کارگردان حضور داشت. دیگر همکاری مهدویان و منصوری به مینی سریال «حیثیت گمشده» برمی‌گردد که در آن مهدویان طراح پروژه و مشاور کارگردان بود و منصوری هم تهیه‌کننده آن.

حالا گروهی که به نوعی از همکاران ثابت مهدویان به شمار می‌روند، قرار است سریالی را با بازی پژمان جمشیدی، که اتفاقا او هم در فیلم «شیشلیک» با مهدویان همکاری کرده، جلوی دوربین ببرند. علاوه بر جمشیدی، در این سریال بازیگرانی دیگری مثل ساره بیات، کوروش تهامی، الهام کردا، سیامک انصاری، اسماعیل محرابی و رامین پرچمی ایفای نقش می‌کنند.

جمشیدی در حال حاضر بازیگر محبوب کمدی‌های گیشه‌ای است و حضور در درام‌های اجتماعی مثل «علفزار» یا «بیبدن» هم با استقابل مواجه شده. موفقیت «محکوم» در شبکه نمایش خانگی با بازی جمشیدی محتمل‌ترین اتفاق برای این بازیگر موفق این روز‌های سینماست، مگر اینکه کیفیت این سریال خیلی از حد انتظار پایین‌تر باشد. آیا جمشیدی با موفقیتی فراتر از حد انتظار یا شکستی غیر قابل پیش‌بینی هوادارانش را غافلگیر می‌کند؟

منبع: همشهری آنلاین

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->