ویدئو| رئیس برنامه و بودجه: مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز دیگر پرداخت می‌شود ارزش بازار سرمایه در پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ از ۱۳.۶ هزار همت عبور کرد انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث همچنان معطل سازمان امور مالیاتی شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد رشد دو برابری اعتبارات استانی و ملی بودجه خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ سکه ۲ میلیون تومان گران شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان بورس به معاملات مشکوک و دارندگان اطلاعات نهانی سهام خودروسازان امتیاز ویژه واردات کشنده برای رانندگان کامیون+ جزئیات بخشنامه نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود ویدئو| خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه برای بازنشستگان کشوری عملکرد مدیران صندوق‌های اهرمی زیر ذره بین سازمان بورس تدوین طرح دوفوریتی توسط نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران نصب برچسب بدمصرفی سردر واحدهای تجاری و بانک‌ها جزئیاتی از افزایش قطعی قیمت نان قیمت طلای جهانی امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش یافت قیمت خودرو در بازار امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد + جدول مزایای کارمندان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود | ۳ دستگاه مشمول مشخص شد پرواز‌های فرودگاه امام (ره) امروز (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ۵ ساعت توقف خواهند داشت ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) فروش مکمل سوخت در جایگاه‌ها ممنوع شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | بازار خودرو در مسیر جهش قرار گرفت؟ بررسی قیمت آیفون‌های پرفروش در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت کارخانه محصولات مدیران خودرو ویژه خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد میادین تره‌بار مشهد، فردا (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل است تعطیلی طلافروشی‌های مشهد تا پایان هفته + علت خریدوفروش بدون واسطه دام برای عید قربان در مشهد | قیمت امروز دام زنده چقدر است؟ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) + مراکز مجاز ذبح
سرخط خبرها

هر دستگاه ماینر غیرمجاز چقدر برق مصرف می‌کند؟

  • کد خبر: ۲۹۴۸۰۴
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۰
هر دستگاه ماینر غیرمجاز چقدر برق مصرف می‌کند؟
مجری طرح نظارت و سامان‌دهی استخراج رمزارز گفت: استخراج هر بیت‌کوین براساس قدرت پردازش هر دستگاه تعیین می‌شود و برق مصرفی آن نیز بر اساس توان مصرفی هر دستگاه است.

به گزارش شهرآرانیوز، هادی سفیدمو در این باره تصریح کرد: هر دستگاه ماینر غیرمجاز معادل ۶ واحد مسکونی برق مصرف می‌کند. ​​​​​​​این پدیده آثار زیان‌باری بر شبکه برق دارد، به طوری که باید معادل مصرف ۴۱۰ واحد مسکونی برق به مصرف برسد تا یک بیت کوین استخراج شود.

وی در عین حال یادآور شد که استخراج هر بیت‌کوین بر اساس قدرت پردازش هر دستگاه تعیین می‌شود و برق مصرفی آن نیز بر اساس توان مصرفی هر دستگاه است.

مجری طرح نظارت و سامان‌دهی استخراج رمزارز با اشاره به اینکه برای تولید یک بیت کوین توسط یک دستگاه از انواع مدل‌های قدیمی، تقریباً یک میلیون کیلووات ساعت برق مصرف می‌شود، گفت: تقریباً به طور متوسط هر ماینر به اندازه یک کولر گازی در مناطق گرمسیر جنوبی مصرف برق دارد؛ بنابراین هر ماینر که از مدار خارج می‌شود شبیه این است که یک کولر گازی خاموش شده است.

سفیدمو گفت: دستگاه‌های جدید به علت قدرت پردازش بالاتری که دارند با صرف نصف این مقدار انرژی یک بیت کوین استخراج می‌کنند؛ بنابراین میزان برق مصرفی برای تولید یک بیت کوین تابعی از قدرت پردازش دستگاه است، به طوری که مصرف برق برای این دستگاه‌ها از ۱.۵ تا ۱۱ کیلووات متغیر است. ضمن آن که برق مصرفی ماینر‌های موجود در ایران نیز بین ۲ تا ۳.۵ کیلووات است.

مجری طرح نظارت و ساماندهی استخراج رمز ارز با اشاره به مجازات‌های در نظر گرفته شده برای متخلفان تاکید کرد: پس از شناسایی مصرف کنندگان غیرمجاز از ماینر ها، میزان انرژی مصرفی و مدت زمان استفاده بررسی شده و قیمت آن به نرخ روز رمز ارز مجاز محاسبه و از آنها دریافت می‌شود. همچنین فرد متخلف به دادگاه معرفی و دستگاه ماینر آن ضبط و به مراجع قضائی و امنیتی تحویل و در ادامه امحا می‌شود.

سفیدمو ادامه داد: علاوه بر آن کنتور‌های هوشمند نیز می‌توانند محدوده استخراج غیرمجاز را مشخص کنند. همچنین یکی دیگر از روش‌ها، استفاده از شاخص‌های فنی شبکه است که متخلفان را شناسایی می‌کند.

وی با بیان اینکه یکی از دلایلی که موجب ناترازی برق می‌شود، فعالیت همین ماینر‌های غیرمجاز در شبکه برق است، از شهروندان مسوولیت‌پذیر خواست تا در این راه به کمک صنعت برق آمده و با گزارش ماینر‌های غیرمجاز از طریق آدرس www.tavanir.org.ir/samaat علاوه بر کمک به کاهش ناترازی برق و اجرای بهتر عدالت اجتماعی، پاداش یک میلیون تومانی برای هر ماینر غیرمجاز تا سقف ۲۵ میلیون تومان دریافت کنند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->