تاکید طالبان به مهار ۹۰ درصدی قاچاق از مرز نیمروز به ایران | لزوم توجه به اصل همسایگی در رفتار با مهاجران افغان جشن گل سرخ آخرین تصمیمات ایران در رابطه با اقامت مهاجران افغانستانی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) قطار حامل شکر از طریق خواف–هرات به ایستگاه روزنک افغانستان رسید + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار (سه شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه بازی افغانستان و کره جنوبی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) هجوم ملخ‌های مراکشی به شهر‌های قندوز، بغلان، تخار، سمنگان و بلخ در افغانستان سخنگوی وزارت خارجه: برنامه‌ای برای افتتاح کنسولگری‌های ایران و افغانستان در فراه و بیرجند نداریم + فیلم سازمان ملل از کشور‌های جهان خواست به پشتیبانی حیاتی خود از افغانستان ادامه دهند وزیر صنعت در راس هیئتی به کابل می‌رود پخش زنده بازی افغانستان و کره جنوبی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ایران و افغانستان سالانه ۳ میلیارد دلار از طریق دوغارون تعامل اقتصادی دارند کاهش ۵۰ درصدی ورود غیرمجاز اتباع افغانستانی به ایران تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتبال زیر ۱۷ سال افغانستان و کره جنوبی قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) تصادف در تعطیلات عید فطر در افغانستان ۳۰ کشته و ۱۵۵ زخمی برجای گذاشت سقوط سه پله‌ای فوتسال افغانستان در جدیدترین رده‌بندی فیفا آمریکا: برنامه‌ای برای بازگشایی سفارت در کابل نداریم گفت‌وگوی بهرامی با مقام طالبان درباره مهاجران افغانستانی در ایران قیمت افغانی به تومان و دلار (شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه بازی تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و یمن (۱۵ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مهاجران افغانستانی مقیم مشهد از مواضع رهبر انقلاب و مقاومت اسلامی حمایت کردند

  • کد خبر: ۲۹۴۹۲۱
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۵
مهاجران افغانستانی مقیم مشهد از مواضع رهبر انقلاب و مقاومت اسلامی حمایت کردند
نشست افغانستان همدل به منظور هم‌اندیشی شخصیت‌های شیعه و سنی افغانستانی در ایران، برگزار شد. شرکت‌کنندگان در این مراسم حمایت خود را از مواضع رهبر معظم انقلاب و مقاومت اسلامی اعلام کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در این نشست هم اندیشی که به همت بنیاد فرهنگی اجتماعی افغانستانی‌های مقیم ایران در سالن کنفرانس هتل فرهنگ و هنر مشهد برگزار شد، مهاجران جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان را محکوم کردند.

در این نشست با گرامیداشت یاد فرماندهان جبهه مقاومت شهیدان سید حسن نصرالله و اسماعیل هنیه، سخنرانان حمایت کامل خود را از مواضع حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد جبهه مقاومت اعلام کردند.

علما و نمایندگان مردم افغانستان که در این نشست حضور داشتند با تاکید بر فرموده رهبر معظم انقلاب در خطبه‌های نماز جمعه تهران مبنی بر اینکه افغانستان یکی از محورهای اصلی مقاومت است خاطرنشان کردند که در این چند دهه با اشغالگران متجاوز مبارزه کرده‌اند و بعد از این هم مردم این کشور در هر صحنه‌ای که لازم باشد حضور خواهند یافت.  

حاضران نشست با تحلیل محتوای عمیق سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب درباره «کمربند دفاع و استقلال از افغانستان تا یمن و از ایران تا غزه و لبنان» خواستار شدند تا به این فرمایش حکیمانه به مثابه منشور جهاد و مقاومت توجه جدی نشان داده شود.

همچنین شرکت کنندگان به تشکیل ستادی برای ارسال کمک های نقدی و غیرنقدی مهاجران افغانستانی ساکن ایران به مردم لبنان و غزه موافقت کردند.

آنان سپس در بیانیه‌ای با اشاره به سکوت و قصور برخی از سران کشورهای اسلامی در حمایت از مردم فلسطین، بر وحدت امت اسلامی از جبهه مقاومت تاکید کردند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی جمعه سیزدهم مهرماه که به «جمعه نصر» معروف شد در خطبه‌های نماز جمعه تهران، ضمن بزرگداشت مقام سید شهید مقاومت سید حسن نصرالله سخنان مهمی را درباره وضعیت منطقه و لزوم مقاومت در برابر زیاده خواهی‌های رژیم صهیونیستی بیان و بر وحدت امت اسلامی تاکید کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->