کتاب «پستچی پهپادی» در کتابفروشی‌ها شفیعی کدکنی: تنها پاسدار فرهنگ ایرانی در یک قرن اخیر، ایرج افشار بود + فیلم فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۱۷ و ۱۸ مهر ماه ۱۴۰۴) + خلاصه داستان و زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ کارگردان «پدرخوانده» اولین فیلم ایتالیایی زبانش را می سازد فراخوان جشنواره هنر‌های شهری مشهد ۱۴۰۵ منتشر شد نسرین بابایی: سریال «شغال» برای من یک تجربه عمیق انسانی بود نگاهی به قسمت جدید «اکنون» | بازگشت جنجالی مجتبی شکوری معرفی برگزیدگان جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان برد پیت و جورج کلونی با یک فیلم طنز به سینما می‌آیند تغییر رئیس سازمان سینمایی تکذیب شد «بچه مردم» برنده جایزه بهترین فیلم جشنواره کودک و نوجوان شد فتوکال مهمانان ویژه جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان | از عمو پورنگ تا سامان احتشامی محمد کاسبی در بیمارستان بستری شد + علت کتابی با آموزه‌های رهبری برای کودکان منتشر شد پژمان جمشیدی با «شاخ» به سینما می‌آید + عکس «رویای آمریکایی» آماده نمایش شد طرح بلیت نیم‌بهای «یوز» موفق عمل کرد | فروش میلیاردی در روز نخست اعتراضی سینمایی به جنگ در فیلم «ما» گریم دامبلدور در سریال «هری پاتر» لو رفت + عکس
سرخط خبرها

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: قوانین به سمت تسهیل و پشتیبانی از هنرمندان سوق داده شود

  • کد خبر: ۲۹۵۰۵۴
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۹
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: قوانین به سمت تسهیل و پشتیبانی از هنرمندان سوق داده شود
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: منظور ما از عدم حمایت از هنرمندان، تخصیص اعتبار نیست؛ بلکه منظور این است که قوانین به سمت تسهیل و پشتیبانی از هنرمندان سوق داده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد حسین‌زاده در نشست آیین تکریم همراهان و رونمایی از پوستر‌های بخش ویژه سی‌وچهارمین جشنواره تئاتر استانی، با اشاره به حمایت اهالی تئاتر از این حوزه، اظهار کرد: به عقیده من اگر حامیان و هنرمندان در حوزه‌های مختلف هنری همبستگی و انسجام نداشته باشند و از هنر و دستاورد‌های خود پاسداری نکنند، هیچ‌کس دیگری نمی‌تواند به هنر ارزش ببخشد.

وی ادامه داد: اهالی هنر باید با درک و دلسوزی نسبت به هنر، به تقویت آن بپردازند؛ چراکه فعال حوزه هنر می‌داند چه چیزی می‌تواند به تئاتر آسیب بزند و چه چیزی به رشد و تقویت اجرای هنری کمک کند.

حسین‌زاده خاطرنشان کرد: رویدادهایی چون جشنواره تئاتر خراسان رضوی، در واقع دل اهالی تئاتر را به هم نزدیک می‌کند، برای قشر جوان ایجاد انگیزه و برای بزرگ‌سالان به عنوان هدایتگر قشر کودک و نوجوان، در جهت رشد استعداد‌ها عمل می‌کند.

وی اضافه کرد: منظور ما از این عدم حمایت، تخصیص اعتبار نیست؛ بلکه منظور این است که قوانین به سمت تسهیل و پشتیبانی از هنرمندان سوق داده شود و در اینجا ذکر می‌کنم که درخواست اصلی من تغییر قوانین برای حمایت از هنر و هنرمندان است.

حسین‌زاده با اشاره به حمایت فعالان اقتصادی در حوزه فرهنگی، تأکید کرد: بسیاری از فعالان اقتصادی می‌توانند تسهیلاتی دریافت کنند که باعث رشد کسب‌وکارشان شود، اما در حوزه فرهنگ و هنر دسترسی به این‌گونه حمایت‌ها کمتر است. در مجموع هنگامی که حرف فرهنگ و هنر وسط می‌آید، این تسهیلات کم می‌شود؛ بنابراین انتظار می‌رود که این نوع حمایت‌ها شامل معافیت‌های مالیاتی شده و تسهیلات متناسب با شرایط فعالیت‌های فرهنگی و هنری فراهم شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی تصریح کرد: برای هنر تئاتر، مراحل تولید تا اجرا نیازمند سرمایه‌گذاری قابل‌توجهی است. از یک سو مراحل تمرین یک تئاتر معمولی بین ۲ الی ۴ ماه زمان می‌برد که پرداخت هزینه‌ها در این ایام با کارگردان و تهیه‌کننده است که به صورت متوسط بین ۲۰۰ تا ۵۰۰ میلیون هزینه لازم است تا در ادامه بتوانند در مرحله اجرا با فروش بلیت به درآمد برسند.

حسین‌زاده بیان کرد: با توجه به این روند، باید تسهیلاتی متناسب با دوران تولید و برگشت سرمایه برای فعالان این حوزه در نظر گرفته شود. این‌گونه می‌توانیم راه را برای هنرمندان هموار کنیم تا بدون نگرانی‌ مالی، به خلق آثار ارزشمند بپردازند.

وی ادامه داد: یکی از دلایل عدم حمایت فعالان اقتصادی از این فعالیت‌ها این است که پشتیبانی قانونی در این راستا وجود ندارد. قانون باید چنین شرایطی را فراهم آورد که اگر این اتفاق بیفتد، فعالان اقتصادی خودشان به سمت و سوی حمایت از هنرمندان سوق داده شوند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با اشاره به رایزنی‌های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص حمایت فعالان اقتصادی، تأکید کرد: این مسائل را در جلساتی با مسئولین اقتصادی و نمایندگان مجلس مطرح کرده‌ام و امیدوارم که با تغییر قوانین و دادن امتیازاتی مانند معافیت مالیاتی، شاهد ایجاد انگیزه و حمایت بیشتر فعالان اقتصادی از رویداد‌های هنری باشیم.

وی ادامه داد: ظرفیت خراسان رضوی در خصوص فعالیت‌های هنری بسیار بالاست و اگر اصلاح قانون اتفاق بیفتد، این مسیر هموار خواهد شد که معافیت مالیاتی می‌تواند گره‌گشایی در این زمینه حاصل کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->