ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قالیباف: رژیم صهیونیستی تنها زبان زور را می‌فهمد

  • کد خبر: ۲۹۵۱۱۱
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۳
قالیباف: رژیم صهیونیستی تنها زبان زور را می‌فهمد
رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر ایران به شرارت‌های رژیم صهیونیستی پاسخ نمی‌داد، این رژیم به تجاوزگری‌های خود ادامه می‌داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد باقر قالیباف» ضمن تاکید بر ضرورت انجام عملیات «وعده صادق ۲»، بر لزوم توقف حملات رژیم صهیونیستی به لبنان تاکید کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی به روزنامه فیگارو چاپ فرانسه گفته ایران آماده مذاکره با پاریس درباره آتش‌بس در لبنان است.

این مصاحبه در حاشیه اجلاس اتحادیه بین‌المجالس جهانی در ژنو سوئیس انجام و شامگاه پنجشنبه منتشر شده است.


قالیباف همچنین در پاسخ به سوالی درباره عملیات وعده صادق ۲ که در آن پایگاه‌های نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی هدف قرار گرفت، گفت: تاریخ به ما آموخته که رژیم صهیونیستی تنها زبان زور را می‌فهمد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با برشمردن تجاوزات نظامی رژیم صیونیستی تصریح کرد: این رژیم به نمایندگی دیپلماتیک ما در سوریه حمله کرد و شماری از مقامات بلندپایه ایرانی را به شهادت رساند. به‌رغم پاسخ ما در عملیات وعده صادق، این رژیم اسماعیل هنیه را در حالی‌که میهمان ما در یک مراسم رسمی بود، در تهران ترور کرد.

قالیباف تاکید کرد: اگر پاسخ نمی‌دادیم، رژیم صهیونیستی به حمله به ما ادامه می‌داد.

قالیباف طی حضور در ژنو از پارلمان‌های جهان خواست اقدام عملیاتی علیه جنایات رژیم صهیونیستی انجام دهند و مسیری امن برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به مناطق جنگ زده لبنان و غزه باز کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی پیش از حضور در ژنو، سفر یک روزه‌ای را به بیروت داشت و از مناطقی که رژیم صهیونیستی آنها را هدف قرار داده بود، بازدید کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->