یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند انتخابات سراسری در هلند برگزار شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش برخی کارمندان سازمان‌های بین‌المللی در عملیات جاسوسی علیه یمن افشا شد
سرخط خبرها

عراقچی: درک مشترکی در منطقه نسبت به احتمال گسترش جنگ وجود دارد

  • کد خبر: ۲۹۵۱۱۷
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۵
عراقچی: درک مشترکی در منطقه نسبت به احتمال گسترش جنگ وجود دارد
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: در حاضر بین کشور‌های منطقه درک مشترکی نسبت به خطر درگیری‌ها در لبنان، آوارگان و بحث احتمال گسترش جنگ در منطقه وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عباس عراقچی در هنگام ورود به ترکیه در ادامه سفر منطقه‌ای خود در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به وضعیت موجود در منطقه و تهاجمات رژیم صهیونیستی به لبنان در ادامه تهاجمات به غزه و شرایط خطرناکی که در منطقه وجود دارد، رایزنی‌هایی را با کشور‌های منطقه داشته‌ایم.

وی افزود: در دوره اخیر سفر‌های منطقه‌ای به اردن و مصر سفر کردیم و اکنون برای ادامه رایزنی‌ها به ترکیه آمده‌ایم.

عراقچی با بیان اینکه در ترکیه دومین اجلاس وزیران امور خارجه روند ۳+۳ در ارتباط با موضوع قفقاز نیز برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر درک مشترک نسبت به خطر درگیری‌ها در لبنان، آوارگان و بحث احتمال گسترش جنگ در منطقه وجود دارد و در واقع یک نگرانی غالب است و مجموعه فعالیت‌های دیپلماتیک در جهت مقابله با این وضعیت و جلوگیری از افزایش تنش و کنترل وضعیت است.

وی با بیان اینکه با تعدادی از کشور‌های منطقه در ارتباط با این تحولات رایزنی و گفتگو داشته‌ایم، ادامه داد: در جریان سفر به ترکیه با رئیس جمهور و وزیر خارجه ترکیه نیز در این چهارچوب رایزنی و گفتگو خواهیم داشت.

عراقچی با بیان اینکه ما همیشه با ترکیه رابطه خوبی داشته‌ایم و در مورد موضوعات منطقه‌ای مشورت‌های نزدیکی با یکدیگر داشته‌ایم، گفت: از جهت تحولات جاری در منطقه و خطراتی که منطقه را از جهت افزایش تنش تهدید می‌کند رایزنی‌های امروز ما مهمتر از همیشه خواهد بود.

وی در بخشی دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه دومین اجلاس وزیران امور خارجه «۳+۳» در ترکیه برگزار می‌شود و در این دوره از اجلاس نیز مانند اجلاس قبلی، گرجستان حضور نخواهد داشت، افزود: ولی بقیه کشور‌های منطقه این عزم و اراده را نشان داده‌اند که درخصوص مسائل منطقه قفقاز گفتگو‌ها انجام و هماهنگی‌هایی صورت گیرد.

عراقچی با بیان اینکه این منطقه نیز در سابقه اخیر خود جنگ را تجربه کرده است، ادامه داد: باید تلاش کنیم که موضوعات منطقه‌ای
به طریق مسالمت آمیز حل و فصل شود و ترتیبات امنیتی و سیاسی که در منطقه به وجود آمده است، باعث صلح و ثبات در منطقه شود.

این دیپلمات عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: جلسات کارشناسی نشست ۳ + ۳ برگزار شده است و اسناد بیانیه پایانی این اجلاس آمده شده است و انشاالله در جلسه وزرای خارجه به امضا می‌رسد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->