طلا و سکه امروز در مشهد چقدر قیمت خورد؟ (۶ فروردین ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: کاهش ۲.۳ درصدی تورم قیمت مواد غذایی تقابل بورس با دلار ۱۰۰ هزار تومانی | رشد ۲۵ هزار واحدی شاخص بورس در دومین روز کاری سال جدید (۶ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۶ فروردین ۱۴۰۴) | سکه در کانال ۹۷ میلیون تومان کشف ۱۰۰ بطری زعفران مایع تقلبی در مشهد | سودجویی از طلای سرخ با رنگ‌های مصنوعی قیمت عمده‌فروشی امروز میوه در مشهد (۶ فروردین ۱۴۰۴) | هندوانه گران شد استاندار خراسان رضوی سرمایه‌گذاری و دیپلماسی اقتصادی را اولویت‌ استان عنوان کرد + فیلم تمهیدات ویژه شهرداری مشهد برای اسکان زائران در روز‌های بارانی عیدی بورس به بورس بازان | بورس در اولین روز کاری سال جدید ۳۰ هزار واحد سبزپوش شد (۵ فروردین ۱۴۰۴) قیمت محصولات ایران‌خودرو در اولین روز کاری ۱۴۰۴ اعلام شد | افزایش شدید قیمت‌ها در بازار + جدول بانک مرکزی از پیگیری مشارکت مردم برای سرمایه‌گذاری ارزی و ریالی در طرح‌های ملی در سال ۱۴۰۴ خبرداد قیمت دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ فروردین ۱۴۰۴) | دلار در کانال ۹۸ هزار تومان  اولین قیمت طلا در مشهد در سال جدید اعلام شد (۵ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۵ فروردین ۱۴۰۴) | رشد عجیب قیمت نارنگی ساعت کاری ادارات از ۵ فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۵ فروردین ۱۴۰۴) | بیت‌کوین رکورد زد قیمت جهانی طلا در بازار امروز (۵ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد زنگ آغاز معاملات بورس در سال جدید نواخته شد (۵ فروردین ۱۴۰۴) افتتاح ۴۶ پروژه بهداشتی و درمانی در ۱۲ شهرستان خراسان رضوی کشف ۶۰ مثقال زعفران تقلبی در مشهد جزئیات اجرای فاز دوم کالابرگ الکترونیکی اعلام شد توزیع بیش از ۷۰۰ تن میوه و خرما در جایگاه‌های عرضه مستقیم میوه مشهد (۴ فروردین ۱۴۰۴) پروازهای تأخیری و ابطالی در ایام نوروز ۱۴۰۴، سامان‌دهی شد قیمت طلای جهانی در بازار امروز (دوشنبه ۴ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد شوک دلار در ابتدای سال جدید | دلار از ۱۰۰ هزار تومان عبور کرد (۴ فروردین ۱۴۰۴)  پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۴ فروردین ۱۴۰۴) | بارش برف و باران در نواحی سردسیر و کوهستانی تعطیلی میادین تره بار مشهد در هفته آینده + علت (۴ فروردین ۱۴۰۴) نرخ سیب‌زمینی و پیاز در مشهد چقدر است؟ (۴ فروردین ۱۴۰۴) وام ازدواج در سال ۱۴۰۴ چقدر خواهد بود و شرایط دریافت آن چگونه است؟
سرخط خبرها

افزایش تقاضا در بازار طلا وجود ندارد | حباب سکه ۱۱ میلیون شد (۲۷ مهر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۵۱۴۱
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۲
افزایش تقاضا در بازار طلا وجود ندارد | حباب سکه ۱۱ میلیون شد (۲۷ مهر ۱۴۰۳)
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ضمن اعلام اینکه افزایش قیمت طلا در بازارهای جهانی و نوسانات افزایشی نرخ ارز در داخل و همچنین تنش‌های سیاسی - اقتصادی منجر به افزایش قابل توجه قیمت سکه و طلا شده است، گفت: التهاب قیمتی در بازار شکل گرفت اما خوشبختانه این التهاب قیمت، منجر به التهاب تقاضایی و افزایش هیجانات کاذب بازار نشد.

 به گزارش شهرآرانیوز، نادر بذرافشان در رابطه با وضعیت یک هفته اخیر بازار اظهار کرد: در این هفته در بازارهای جهانی رکوردشکنی بهای جهانی طلا را شاهد بودیم؛ بگونه‌ای که ٢٧٠٠ دلار راهم رد کرد و در آخرین نرخ امروز (جمعه) رقم ٢٧٠٣ دلار را ثبت کرد. 

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران خاطر نشان کرد: این درحالی است که در بازار داخل نیز سکه و طلا روند افزایشی قابل توجه قیمت‌ها را داشتیم و در بازار داخل نیز شاهد رکوردشکنی قیمت انواع قطعات سکه و طلا بودیم. 

وی در رابطه با  آخرین قیمت سکه و طلا در بازار و تغییرات آن نسبت به ابتدای هفته، گفت: همانطور که اشاره شد، در این هفته شاهد افزایش قابل توجه قیمت‌ها در بازار سکه و طلا بودیم؛ بگونه‌ای که هر قطعه سکه تمام طرح جدید با افزایش چشمگیر ٢.٨ میلیون تومان ( دو میلیون و ٨٠٠ هزار تومان) افزایش قیمت نسبت به ابتدای هفته در آخرین معاملات روز پنجشنبه، به ۵١ میلیون و ٩٠٠ هزار تومان رسید. سکه تمام طرح قدیم نیز با دو میلیون و ۴٠٠ هزار تومان افزایش به نسبت ابتدای هفته، ۴۵ میلیون و ٨٠٠ هزار تومان تعیین قیمت شد.

این مقام صنفی ادامه داد: نیم سکه با یک میلیون و ٨٠٠ هزار تومان افزایش به ٢٨ میلیون و ٣٠٠ هزار تومان و ربع سکه با ٨۵٠ هزار تومان افزایش قیمت به ١٨ میلیون و ٣٠٠ هزار تومان رسید. سکه‌های یک گرمی بانک مرکزی نیز با ٣۵٠ هزار تومان افزایش نسبت به بهای خود در ابتدای هفته، هشت میلیون و ۴٠٠ هزار تومان معامله شد.

بذرافشان در رابطه با تغییرات در بازار سکه کشور نیز گفت: هر مثقال طلای ١٧ عیار با ۵٨۴ هزار تومان افزایش به ١٨ میلیون و ١٧٩ هزار تومان رسید. هر گرم طلای ١٨ عیار نیز با رشد ١٣۵ هزار تومانی چهار میلیون و ١٩۶ هزار تومان به ازای هر گرم معامله شد.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران تصریح کرد: حباب سکه این هفته از کانال ٩ میلیون تومان خارج به کانال ١١ میلیون تومان نزدیک شد؛ در حالیکه در ابتدای هفته از قطعه سکه دارای ٩ میلیون و ٨٠٠ هزار تومان حباب بود، در آخرین معاملات روز گذشته (پنجشنبه) از هر سکه تمام ١٠ میلیون و ٩٠٠ هزار تومان حباب است.   

این مقام صنفی-صنعتی خاطر نشان کرد: هفته پر التهاب افزایش قیمت را داشتیم اما بازار داخل شرایط التهاب تقاضا نشد. افزایش قیمت‌ها بسیار بود اما افزایش تقاضا نداشتیم.

وی افزود: در حقیقت بخشی از این افزایش قیمت‌ها ناشی از افزایش قابل توجه قیمت‌ها در بازارهای جهانی، بخشی به سبب نوسانات افزایشی نرخ ارز در داخل و بخشی هم ناشی از تنش‌های سیاسی-اقتصادی خاورمیانه است که منجر به افزایش قیمت‌ها شده است. نکته قابل توجه اما این است که التهاب قیمتی شکل گرفته در بازار،خوشبخاته منجر به افزایش تقاضای کاذب و ایجاد التهاب در بازار نشد. 
منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->