فیلم منتسب به سهامداران بورس تکذیب شد مشترکان پرمصرف پیامک اخطار قطع برق دریافت می‌کنند اتصال ۱۴۶ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در خراسان رضوی به شبکه برق قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۸ تیر ۱۴۰۴) | فونیکس FX چند؟ قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۸ تیر ۱۴۰۴) | تارا ۹۷۰ میلیون تومان شد بررسی قیمت امروز پرفروش‌ترین موبایل‌ها در مشهد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) پیش‌فروش بلیت قطار‌های اربعین هفته آینده آغاز می‌شود پرداخت ۵۴.۷ همت وام ازدواج و فرزندآوری به ۲۵۰ هزار نفر از متقاضیان، از ابتدای ۱۴۰۴ ضرورت شکل‌گیری گفت‌وگوی ملی میان کنشگران اصلی اقتصاد مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های لبنی: مصوبه‌ای در خصوص افزایش قیمت لبنیات نداشتیم قیمت امروز دینار عراق چقدر است؟ (۱۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین وضعیت پرواز‌ها در آسمان ایران (۱۸ تیر ۱۴۰۴) موج‌سواری هیجان منفی در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۸ تیر ۱۴۰۴) تصویب ۱۳.۵ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی در خراسان رضوی قیمت‌های بلیت اتوبوس اربعین ۱۴۰۴، هفته آینده اعلام می‌شود زمان مرحله جدید فروش محصولات سایپا مشخص شد + لینک سایت ۶ هزار میلیارد تومان، مبلغ کل بلیت‌های پروازهای لغوشده | پرداخت بهای ۳۹ هزار بلیت هنوز مانده است نقدی بر بیانیه ۱۸۰ اقتصاددان | آزموده را  آزمودن خطاست سود سهام عدالت تا پایان تیر ۱۴۰۴ واریز می‌شود؟ تداوم روند کاهش قیمت طلا در مشهد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۸ تیر ۱۴۰۴) | نوسان دلار در کانال ۸۸ هزار تومان اعلام جزئیات بسته حمایتی وزارت صمت برای گذر از تبعات جنگ ۱۲روزه خرید تضمینی گندم خراسان رضوی از مرز ۳۰۰ هزار تن عبور کرد طلای جهانی در پایین‌ترین قیمت یک هفته گذشته (۱۸ تیر ۱۴۰۴) ساعت تسویه پایا از فردا (۱۹ تیرماه) تغییر می‌کند + جزئیات ابلاغ مشوق‌های صادراتی ویژه صادرکنندگان خرد کلاهبرداری پرداخت وام با «آرم و عنوان بانک مرکزی» رئیس شورای عالی استان‌ها تأکید کرد: لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی برای حمایت از فعالان اقتصادی
سرخط خبرها

افزایش تقاضا در بازار طلا وجود ندارد | حباب سکه ۱۱ میلیون شد (۲۷ مهر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۵۱۴۱
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۲
افزایش تقاضا در بازار طلا وجود ندارد | حباب سکه ۱۱ میلیون شد (۲۷ مهر ۱۴۰۳)
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ضمن اعلام اینکه افزایش قیمت طلا در بازارهای جهانی و نوسانات افزایشی نرخ ارز در داخل و همچنین تنش‌های سیاسی - اقتصادی منجر به افزایش قابل توجه قیمت سکه و طلا شده است، گفت: التهاب قیمتی در بازار شکل گرفت اما خوشبختانه این التهاب قیمت، منجر به التهاب تقاضایی و افزایش هیجانات کاذب بازار نشد.

 به گزارش شهرآرانیوز، نادر بذرافشان در رابطه با وضعیت یک هفته اخیر بازار اظهار کرد: در این هفته در بازارهای جهانی رکوردشکنی بهای جهانی طلا را شاهد بودیم؛ بگونه‌ای که ٢٧٠٠ دلار راهم رد کرد و در آخرین نرخ امروز (جمعه) رقم ٢٧٠٣ دلار را ثبت کرد. 

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران خاطر نشان کرد: این درحالی است که در بازار داخل نیز سکه و طلا روند افزایشی قابل توجه قیمت‌ها را داشتیم و در بازار داخل نیز شاهد رکوردشکنی قیمت انواع قطعات سکه و طلا بودیم. 

وی در رابطه با  آخرین قیمت سکه و طلا در بازار و تغییرات آن نسبت به ابتدای هفته، گفت: همانطور که اشاره شد، در این هفته شاهد افزایش قابل توجه قیمت‌ها در بازار سکه و طلا بودیم؛ بگونه‌ای که هر قطعه سکه تمام طرح جدید با افزایش چشمگیر ٢.٨ میلیون تومان ( دو میلیون و ٨٠٠ هزار تومان) افزایش قیمت نسبت به ابتدای هفته در آخرین معاملات روز پنجشنبه، به ۵١ میلیون و ٩٠٠ هزار تومان رسید. سکه تمام طرح قدیم نیز با دو میلیون و ۴٠٠ هزار تومان افزایش به نسبت ابتدای هفته، ۴۵ میلیون و ٨٠٠ هزار تومان تعیین قیمت شد.

این مقام صنفی ادامه داد: نیم سکه با یک میلیون و ٨٠٠ هزار تومان افزایش به ٢٨ میلیون و ٣٠٠ هزار تومان و ربع سکه با ٨۵٠ هزار تومان افزایش قیمت به ١٨ میلیون و ٣٠٠ هزار تومان رسید. سکه‌های یک گرمی بانک مرکزی نیز با ٣۵٠ هزار تومان افزایش نسبت به بهای خود در ابتدای هفته، هشت میلیون و ۴٠٠ هزار تومان معامله شد.

بذرافشان در رابطه با تغییرات در بازار سکه کشور نیز گفت: هر مثقال طلای ١٧ عیار با ۵٨۴ هزار تومان افزایش به ١٨ میلیون و ١٧٩ هزار تومان رسید. هر گرم طلای ١٨ عیار نیز با رشد ١٣۵ هزار تومانی چهار میلیون و ١٩۶ هزار تومان به ازای هر گرم معامله شد.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران تصریح کرد: حباب سکه این هفته از کانال ٩ میلیون تومان خارج به کانال ١١ میلیون تومان نزدیک شد؛ در حالیکه در ابتدای هفته از قطعه سکه دارای ٩ میلیون و ٨٠٠ هزار تومان حباب بود، در آخرین معاملات روز گذشته (پنجشنبه) از هر سکه تمام ١٠ میلیون و ٩٠٠ هزار تومان حباب است.   

این مقام صنفی-صنعتی خاطر نشان کرد: هفته پر التهاب افزایش قیمت را داشتیم اما بازار داخل شرایط التهاب تقاضا نشد. افزایش قیمت‌ها بسیار بود اما افزایش تقاضا نداشتیم.

وی افزود: در حقیقت بخشی از این افزایش قیمت‌ها ناشی از افزایش قابل توجه قیمت‌ها در بازارهای جهانی، بخشی به سبب نوسانات افزایشی نرخ ارز در داخل و بخشی هم ناشی از تنش‌های سیاسی-اقتصادی خاورمیانه است که منجر به افزایش قیمت‌ها شده است. نکته قابل توجه اما این است که التهاب قیمتی شکل گرفته در بازار،خوشبخاته منجر به افزایش تقاضای کاذب و ایجاد التهاب در بازار نشد. 
منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->