ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو
سرخط خبرها

عظیمی راد: رئیس‌جمهور لغو تأثیر قطعی معدل در کنکور را جدی بگیرد

  • کد خبر: ۲۹۵۵۳۶
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۳
عظیمی راد: رئیس‌جمهور لغو تأثیر قطعی معدل در کنکور را جدی بگیرد
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: رئیس‌‎جمهور به عنوان رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، دغدغه و تأکید اعضای کمیسیون آموزش مجلس مبنی بر لغو تأثیر قطعی معدل و افزایش سن داوطلبان دانشگاه فرهنگیان به ۳۰ سال را جدی بگیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احسان عظیمی‌راد در جلسه علنی امروز در نطق میان‌دستور خود، خطاب به جبهه مقاومت در منطقه اظهار کرد: ملت بزرگ ایران مقتدرانه و تا ابد از مبارزات جبهه حق علیه باطل دفاع خواهد کرد؛ از مسئولان کشور خواستار پاسخ‌های بازدارنده علیه رژیم تروریستی و جعلی صهیونیستی هستیم.

وی افزود: نسل جوان آینده‌‎سازان این کشور هستند که به راحتی نباید با آینده آنها بازی کرد، پس اگر تصمیمات نهادهای حاکمیتی در شرایط عادلانه نباشد نه تنها آینده آن‌ها را خراب می‌کند که امید و اعتماد آن‌ها به حاکمیت و نظام را خدشه‌دار خواهد کرد. در شرایطی که باید شورای عالی انقلاب فرهنگی سیاست‌گذار و تعیین‌کننده خط مشی مسائل فرهنگی و آموزشی کشور باشد، در اقدامی بی‌سابقه خود را به جای قوه مقننه در قانون‌گذاری گذاشته است. این شورا خود را پاسخگوی هیچ مرجع عمومی نمی‌داند و با دخالت در قانون‌گذاری به ویژه در حوزه آموزش و فرهنگ ناامیدی و بی‌اعتمادی را به سطح جامعه به ویژه نسل دانش‌آموز و دانشجو گسیل داشته است.

عظیمی راد ادامه داد: تصویب تاثیر قطعی معدل و اصرار بر اجرای آن علیرغم اثبات ناکارآمدی آن در تحقق عدالت آموزشی، ورود به تعیین سن داوطلبان دانشگاه فرهنگیان که باعث عدم ورود نسل جوان نخبه در مرز استیصال شده، محرومیت دانش‌آموزان در کنکور کارشناسی و اخیرا محرومیت داوطلبان کارشناسی ارشد و احتمالا کنکور دکتری همه و همه باعث شده تا ورود غیرکارشناسانه این شورا را در مسائل غیرمرتبط با وظایف آنها شاهد باشیم، لذا انتظار می‌رود رئیس‌جمهور به عنوان رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی دغدغه و تاکید اعضای کمیسیون آموزش مجلس در نشست اخیر با ایشان مبنی بر لغو تأثیر قطعی معدل و افزایش سن داوطلبان دانشگاه فرهنگیان به ۳۰ سال را جدی بگیرد؛ در این زمینه مدیریت قاطعانه ایشان را خواستاریم.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی معلمان کشور را چشم و چراغ نمایندگان ملت خواند و عنوان کرد: وزیر آموزش و پرورش در جلسه رأی اعتماد قول داد که وضعیت معلمان خرید خدمات را به قرارداد کار معین قطعی کند و وضعیت سایر وضعیت معلمان از جمله پیش‌دبستانی‌ها و نهضتی‌ها تکلیف شود. بر همین اساس طرحی تهیه کرده‌ام تا یک بار برای همیشه در نظام جمهوری اسلامی شاهد از بین رفتن این مشکلات برای معلمان باشیم.

وی دانشگاه را مبدا تحولات جامعه دانست و گفت: دانشگاه خوب باعث سعادت جامعه و دانشگاه بد موجب شقاوت جامعه می‌شود. نسل نخبه، بصیر، متعهد و مدیر جامعه در دانشگاه پرورش می‌یابد. یکی از ارکان مهم در دانشگاه‌ها مدیران هستند، لذا بدون تردید انتخاب مدیرانی انقلابی، بصیر، شجاع، تحول‌خواه و پایبند به ارزش‌های اسلامی لازمه تحول در دانشگاه‌ها است، پس اگر بنا است دغدغه‌های رهبر انقلاب در زمینه تحقق دانشگاه‌های مسأله محور را مورد توجه قرار دهیم.

عظیمی راد اضافه کرد: اگر بنا است آیین‌نامه ارتقای اعضای هیأت علمی دچار تغییر و تحول اساسی شود و دانشگاه‌ها در زمینه مهارت‌محوری و انسان‌سازی به عنوان یک کارخانه موفق در پرورش نیروهای جوان، مؤمن، انقلابی، متعهد و متخصص عمل کنند، یکی از ارکان اثرگذار مدیران و رؤسای دانشگاه‌ها هستند.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آقای سیمایی صراف وزیر علوم در جلسات کمیسیون آموزش قول دادند انتخاب روسای دانشگاه‌ها بر مبنای شاخص های اسلامی و نگاه مدیریت انقلابی صورت پذیرد که این موضوع هیچ تناقضی با شعار وفاق ندارد اما انتصابات این مدت باعث شده تا جو دانشگاه‌ها و مجموعه‌های انقلابی آزرده‌خاطر شود که برای رفع این مسأله به وزیر تذکر می‌دهیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->