ترامپ مدعی شد که ایران مایل است توافق غزه به سرانجام برسد وزیر آموزش و پرورش با حضور در مجلس به سوالات نمایندگان پاسخ می‌دهد (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) چرا پلیس گاهی اوقات دیر به محل حادثه می‌رسد؟ | مردم مسائل فوریتی و عادی را تفکیک کنند + فیلم حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه «جولانی» برای سرکوب کُردها، تجهیزات نظامی به حلب فرستاد انهدام شبکه جاسوسی مرتبط با موساد با هویت مجازی «جیمز بی‌دین» ابراز امیدواری وزیر خارجه فرانسه نسبت به تبادل زندانیان بین تهران و پاریس عراق در آستانه دریافت سامانه پدافند هوایی پیشرفته غزه: تعلیق فعالیت صلیب سرخ، خطرناک و غیرانسانی است پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت انصارالله‌: طرف‌های میانجیگر روی موضوع خلع سلاح حماس حساب نکنند ترامپ به انتخاب نخست‌وزیر زن در ژاپن واکنش نشان داد ضربات جدید مقاومت فلسطین به اسرائیلی‌ها در غزه سطح آماده‌باش ارتش اشغالگر از ترس عملیات ضدصهیونیستی افزایش یافت (۱۴ مهر ۱۴۰۴) آغاز گفتگوهای غیرمستقیم میان هیات‌ فلسطینی و رژیم صهیونیستی تناقض‌گویی‌های ترامپ در سالگرد نیروی دریایی آمریکا نماینده پارلمان فرانسه: «ماکرون» کشتی‌های امدادی به نوار غزه بفرستد مسئول فلسطینی: بعید است توافق سریعی درباره غزه حاصل شود جهاد اسلامی: مقاومت تا آزادی فلسطین ادامه دارد نتایج رسمی انتخابات نمایشی سوریه اعلام شد (۱۴ مهر ۱۴۰۴) گزارشی از ایرانیان دیپورت شده از آمریکا پزشکیان: اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر در دستورکار باشد عراقچی به پول پاشی رژیم صهیونیستی در فضای مجازی واکنش نشان داد اعتراض ایران به رأی دادگاه انگلیس در پرونده کرسنت پیام پزشکیان به کاروان ورزشی ایران در رقابت‌های همبستگی کشور‌های اسلامی احتمال شنیده شدن صدای انفجار در شهرستان مبارکه اصفهان (۱۴ مهر ۱۴۰۴) حمله هوایی رژیم صهیونیستی به شرق لبنان (۱۴ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سازمان ملل: بازسازی غزه ۸۰ سال زمان خواهد برد

  • کد خبر: ۲۹۵۵۵۳
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۲
سازمان ملل: بازسازی غزه ۸۰ سال زمان خواهد برد
کارشناس مسکن سازمان ملل اظهار کرد، غزه از زمانی که رژیم صهیونیستی حمله نظامی خود را در هفتم اکتبر گذشته آغاز کرد، در معرض ویرانی‌های بی‌سابقه‌ای قرار گرفته است و بازسازی آن سالیان سال زمان می‌برد.

به گزارش شهرآرانیوز، خبرگزاری رسمی فلسطین (وفا)، «بالاکریشنان راجاگوپال» گزارشگر مستقل سازمان ملل درباره حق برخورداری از مسکن مناسب در جمع خبرنگاران گفت: «غزه از زمانی که تل‌آویو حمله نظامی خود را در پی عملیات حماس در هفتم اکتبر سال گذشته آغاز کرد، در معرض ویرانی‌های بی‌سابقه‌ای قرار گرفته است. تخریب وحشیانه در غزه، در درگیری‌ها در سوریه و اوکراین دیده نشدند.»

این مسئول سازمان ملل در ادامه اظهار کرد: «تا ژانویه ۲۰۲۴ حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد از تمامی خانه‌ها در غزه ویران شدند و در شمال غزه نیز ۸۲ درصد از خانه‌ها تخریب شدند. در حال حاضر شرایط در شمال بسیار وخیم است و میزان تخریب‌ها در آستانه رسیدن به ۱۰۰ درصد است.»

سازمان ملل: بازسازی غزه ۸۰ سال زمان خواهد برد

به گفته راجاگوپال، در گزارشی که به تازگی از سوی برنامه توسعه‌ای سازمان ملل منتشر شده، تخمین زده شده که در ماه مه بیش از ۳۹ میلیون تُن آوار در غزه وجود دارد و این آوار‌ها با مهمات منفجر نشده، زباله‌های سمی، اسکلت ساختمان‌های فروریخته و دیگر موارد مخلوط شده است.

او در ادامه گفت: «آلودگی آب‌های زیرزمینی و خاک، به شرایط بسیار فاجعه‌باری رسیده است، تا حدی که نمی‌دانیم آیا می‌توانیم آن را در مدت زمان مناسبی اصلاح کنیم تا دست‌کم مردم این نسل قادر به بازگشت باشند، یا خیر.»

این مسئول سازمان ملل در پاسخ به این سوال که عملیات بازسازی غزه چقدر زمان خواهد برد، گفت: «ابتدا باید آوار‌ها برداشته شوند و در مرحله بعد باید بودجه‌ای وجود داشته باشد، پس از آن مشکل بزرگ دیگری وجود دارد و آن اینکه تا زمانی که اشغالگری پایان نیافته، امکان بازسازی وجود ندارد. علت این شرایط این است که تل‌آویو محدودیت‌هایی را بر ورود مصالح و تجهیزات ساختمان‌سازی اعمال می‌کند و مدعی است که این اقلام کاربرد دوگانه‌ای دارند.»

سازمان ملل: بازسازی غزه ۸۰ سال زمان خواهد برد

راجاگوپال ادامه داد: «پس از جنگ سال ۲۰۱۴ در غزه، سالانه کمتر از ۱۰۰۰ خانه ساخته شد.»

این مسئول سازمان ملل در پایان گفت: «برنامه توسعه‌ای سازمان ملل تخمین می‌زند که ۸۰ هزار خانه در جنگ کنونی تخریب شده است، به همین دلیل اگر اشغالگری ادامه یابد، عملیات بازسازی ۸۰ سال زمان می‌برد.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->