اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت رهبران شهید مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم تشییع تاریخی شهیدان مقاومت در لبنان | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

سازمان ملل: بازسازی غزه ۸۰ سال زمان خواهد برد

  • کد خبر: ۲۹۵۵۵۳
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۲
سازمان ملل: بازسازی غزه ۸۰ سال زمان خواهد برد
کارشناس مسکن سازمان ملل اظهار کرد، غزه از زمانی که رژیم صهیونیستی حمله نظامی خود را در هفتم اکتبر گذشته آغاز کرد، در معرض ویرانی‌های بی‌سابقه‌ای قرار گرفته است و بازسازی آن سالیان سال زمان می‌برد.

به گزارش شهرآرانیوز، خبرگزاری رسمی فلسطین (وفا)، «بالاکریشنان راجاگوپال» گزارشگر مستقل سازمان ملل درباره حق برخورداری از مسکن مناسب در جمع خبرنگاران گفت: «غزه از زمانی که تل‌آویو حمله نظامی خود را در پی عملیات حماس در هفتم اکتبر سال گذشته آغاز کرد، در معرض ویرانی‌های بی‌سابقه‌ای قرار گرفته است. تخریب وحشیانه در غزه، در درگیری‌ها در سوریه و اوکراین دیده نشدند.»

این مسئول سازمان ملل در ادامه اظهار کرد: «تا ژانویه ۲۰۲۴ حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد از تمامی خانه‌ها در غزه ویران شدند و در شمال غزه نیز ۸۲ درصد از خانه‌ها تخریب شدند. در حال حاضر شرایط در شمال بسیار وخیم است و میزان تخریب‌ها در آستانه رسیدن به ۱۰۰ درصد است.»

سازمان ملل: بازسازی غزه ۸۰ سال زمان خواهد برد

به گفته راجاگوپال، در گزارشی که به تازگی از سوی برنامه توسعه‌ای سازمان ملل منتشر شده، تخمین زده شده که در ماه مه بیش از ۳۹ میلیون تُن آوار در غزه وجود دارد و این آوار‌ها با مهمات منفجر نشده، زباله‌های سمی، اسکلت ساختمان‌های فروریخته و دیگر موارد مخلوط شده است.

او در ادامه گفت: «آلودگی آب‌های زیرزمینی و خاک، به شرایط بسیار فاجعه‌باری رسیده است، تا حدی که نمی‌دانیم آیا می‌توانیم آن را در مدت زمان مناسبی اصلاح کنیم تا دست‌کم مردم این نسل قادر به بازگشت باشند، یا خیر.»

این مسئول سازمان ملل در پاسخ به این سوال که عملیات بازسازی غزه چقدر زمان خواهد برد، گفت: «ابتدا باید آوار‌ها برداشته شوند و در مرحله بعد باید بودجه‌ای وجود داشته باشد، پس از آن مشکل بزرگ دیگری وجود دارد و آن اینکه تا زمانی که اشغالگری پایان نیافته، امکان بازسازی وجود ندارد. علت این شرایط این است که تل‌آویو محدودیت‌هایی را بر ورود مصالح و تجهیزات ساختمان‌سازی اعمال می‌کند و مدعی است که این اقلام کاربرد دوگانه‌ای دارند.»

سازمان ملل: بازسازی غزه ۸۰ سال زمان خواهد برد

راجاگوپال ادامه داد: «پس از جنگ سال ۲۰۱۴ در غزه، سالانه کمتر از ۱۰۰۰ خانه ساخته شد.»

این مسئول سازمان ملل در پایان گفت: «برنامه توسعه‌ای سازمان ملل تخمین می‌زند که ۸۰ هزار خانه در جنگ کنونی تخریب شده است، به همین دلیل اگر اشغالگری ادامه یابد، عملیات بازسازی ۸۰ سال زمان می‌برد.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->