عراقچی وارد امارات شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران وضع کرد ترامپ: تحولات خوبی درباره ایران در حال رخ دادن است | ایرانی‌ها بسیار منطقی رفتار کردند وزارت بهداشت غزه درباره فروپاشی کامل نظام درمانی هشدار داد دیدار نخست وزیر ازبکستان با رئیس جمهور پزشکیان (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تاکید رئیس‌جمهور عراق بر گسترش همکاری‌های دوجانبه با ایران ویتکاف برای آزادی زندانیان دو تابعیتی در غزه وارد تل‌آویو شد خلیج فارس جانِ ماست واکنش بارزانی به تصمیم پ.ک.ک برای انحلال و گذاشتن سلاح‌ها بر روی زمین سفیر روسیه به وزارت خارجه لهستان احضار شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقابه، تروریسم و کشمیر؛ سه ضلع محور‌های مذاکره هند و پاکستان شکسته‌شدن محاصره کامل غزه با ورود ۳۵ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهدای فرش نفیس ابریشمی از سوی عراقچی به ویتکاف تکذیب شد واکنش عراقچی به سنگ‌اندازی‌های نتانیاهو رام‌الله: حماس حذف شدنی نیست مهاجرانی: پوتین به تهران سفر می‌کند | مشکلی با سرمایه‌گذاری آمریکا در ایران نداریم بازگشایی ۳۲ فرودگاه هند در پی آتش‌بس میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش عضو شورای نگهبان به احتمال برگزاری هم‌زمان انتخابات مجلس و ریاست‌جمهوری ۱۴۰۷ شهادت ۳۳ فلسطینی دیگر توسط رژیم صهیونیستی | آمار شهدا به ۵۲ هزار و ۸۶۲ نفر رسید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) مقام پاکستانی: طالبان تعهد داده‌اند که ثبات مرزهای غربی خود را حفظ خواهند کرد مذاکرات هند و پاکستان به سطح نظامی محدود شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) گزارش تکان‌دهنده مرگ جنین‌های مادران فلسطینی در سایه تداوم محاصره غزه توسط رژیم کودک‌کش تلاش دیپلماتیک مصر با ایران، آمریکا و عمان با محوریت مذاکرات غیرمستقیم حبس یک سرباز صهیونیست به دلیل مخالفت با شرکت در عملیات کرانه باختری معاون اول رئیس جمهور رفع تنش آبی را از اولویت‌های مهم دولت دانست «پزشکیان» و «اژه‌ای» در همایش دیپلماسی مقاومت سخنرانی می‌کنند قوانین مهاجرتی انگلیس سخت‌تر شد از هدیه ۴۰۰ میلیون دلاری قطر به ترامپ چه می‌دانید؟
سرخط خبرها

بمباران ضاحیه جنوبی بیروت (۲۹ مهر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۵۶۲۱
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۷
بمباران ضاحیه جنوبی بیروت (۲۹ مهر ۱۴۰۳)
منابع خبری گزارش دادند که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی در دو نوبت مناطقی از جنوب پایتخت لبنان را بمباران کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، ارتش رژیم صهیونیستی در فاصله چند دقیقه مناطقی از جنوب بیروت را بمباران کرد.

تاکنون گزارشی از تلفات یا خسارت‌های احتمالی این تجاوز منتشر نشده است.

ارتش رژیم صهیونیستی دقایقی پیش از این حمله به ساکنان مناطقی از جنوب پایتخت لبنان هشدار داده و از آنها خواسته بود تا خانه‌های خود را ترک کنند.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به بهانه و ادعای هدف قرار دادن مقر‌های حزب الله لبنان تاکنون مناطق گسترده‌ای از جنوب پایتخت لبنان را بمباران کرده‌اند.

وزارت بهداشت لبنان یکشنبه شب در بیانیه‌ای اعلام کرد که از زمان آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک این کشور در دوم مهرماه ۲ هزار و ۴۶۴ نفر در این کشور شهید و ۱۱ هزار و ۵۳۰ نفر زخمی شده‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->