گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

رژیم صهیونیستی از ابتدای جنگ غزه، ۱۱ هزار و ۴۰۰ فلسطینی را بازداشت کرده است

  • کد خبر: ۲۹۵۷۱۸
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۱
رژیم صهیونیستی از ابتدای جنگ غزه، ۱۱ هزار و ۴۰۰ فلسطینی را بازداشت کرده است
در حالی که تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه وارد سیصدوهشتادویکمین روز خود شده، اشغالگران از شامگاه یکشنبه تا صبح امروز (دوشنبه، ۳۰ مهر ۱۴۰۳) دست‌کم ۱۸ فلسطینی را از کرانه باختری بازداشت کردند که در میان آن‌ها کودکان و اسرای سابق نیز وجود دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هیئت امور اسرا و آزادگان و باشگاه اسیران فلسطین در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند اشغالگران از عصر یکشنبه تا صبح امروز، دوشنبه، دست‌کم ۱۸ فلسطینی از جمله ۲ کودک را در کرانه باختری بازداشت کردند و بدین ترتیب شمار بازداشتی‌ها در کرانه باختری به‌ویژه شهر قدس از آغاز جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی به ۱۱ هزار و ۴۰۰ تن رسیده است.

براساس گزارش عرب۴۸، نیرو‌های رژیم صهیونیستی به عملیات تحقیق و بازجویی میدانی در شهرک «دیر ابومشعل» واقع در شهرستان رام‌الله ادامه داده و اقدام به بازداشت چندین فلسطینی در این شهرک کردند. عملیات تحقیق میدانی اخیرا به‌طور گسترده در تمامی استان‌ها افزایش یافته و صد‌ها تن از جوانان فلسطینی را شامل می‌شود.

کمپین بازداشت‌ها و تحقیقات میدانی، تجاوزات و تهدیدات شهروندان و خانواده‌های فلسطینی همراه با عملیات تخریب و ویرانی گسترده در منازل فلسطینی همچنان ادامه دارد.

نیرو‌های رژیم اشغالگر به اجرای کمیپین بازداشت هدفمند خود به‌عنوان یکی از بارزترین سیاست‌های ثابت خود ادامه داده و از زمان آغاز جنگ نسل‌کشی به‌طور بی‌سابقه افزایش یافته است.

عملیات بازداشت همچنان بارزترین سیاست ثابت و هدفمند اشغالگران بوده و برای تضعیف قدرت فزاینده مقاومت علیه آنها استفاده می‌شود.

اطلاعات مربوط به موارد بازداشت شامل افرادی است که توسط اشغالگران در بازداشت به سر می‌برند و افرادی که بعدا آزاد شدند.

جنگ غزه موجب تشدید تنش‌ها در کرانه باختری شده است. از هفتم اکتبر تاکنون، خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست بیش از هر زمان دیگری افزایش یافته و آنها از حمایت کابینه راست افراطی رژیم اشغالگر برخوردار هستند. یورش به خانه‌ها و مزارع فلسطینیان در روستا‌های فلسطینی به امری عادی تبدیل شده و ارتش رژیم صهیونیستی نه‌تن‌ها با آن مقابله نمی‌کند، بلکه از شهرک‌نشینان افراطی حمایت به عمل می‌آورد.

پیشتر روزنامه عبری «هاآرتص» گزارش داد کشتار غیرنظامیان در مقیاسی که پیش از جنگ غزه غیرقابل‌تصور بود، به یک روال عادی تبدیل شده و سرکوب اقتصادی شدیدی علیه فلسطینیان در کرانه باختری در جریان است. بر اساس این گزارش، اگر این روند ادامه یابد، در نهایت کرانه باختری شاهد افزایش خشونت و تنش روزانه بین فلسطینی‌ها، شهرک‌نشینان و ارتش رژیم صهیونیستی بوده و غزه‌ای دیگر رقم خواهد خورد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->