عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود
سرخط خبرها

نامه ایران به شورای امنیت در واکنش به اطلاع بایدن از زمانبندی شرارت احتمالی صهیونیستها علیه کشورمان

  • کد خبر: ۲۹۵۸۳۰
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
نامه ایران به شورای امنیت در واکنش به اطلاع بایدن از زمانبندی شرارت احتمالی صهیونیستها علیه کشورمان
سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نامه ای به دبیرکل سازمان ملل و شورای امنیت در پی اظهارات جو بایدن رئیس جمهور آمریکا پیرامون اطلاع از زمان‌بندی شرارت احتمالی رژیم اسرائیل علیه تهران، این اظهارات را «به شدت نگران‌کننده و تحریک‌آمیز» دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل روز دوشنبه به وقت محلی در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل و شورای امنیت نوشت: این اظهارات (بایدن) تحریک‌آمیز عمیقاً نگران‌کننده است، زیرا نشان‌دهنده تأیید ضمنی و حمایت آشکار ایالات متحده از تجاوز نظامی غیرقانونی رژیم اسرائیل علیه ایران است. چنین اظهاراتی همچنین با ادعا‌های مکرر ایالات متحده مبنی بر حمایت از کاهش تنش در منطقه تناقض دارد.

متن کامل نامه امیر سعید ایروانی، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد، به شورای امنیت و دبیر کل سازمان ملل متحد پیرامون اظهارات جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا، پیرامون اطلاع از زمان و نحوه شرارت احتمالی رژیم صهیونیستی علیه کشورمان به آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد و پاسکال کریستین، رئیس شورای امنیت سازمان ملل متحد به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

پیرو دستور دولت متبوعم، مکاتبه حاضر به منظور جلب توجه شما به اظهار نظر به شدت نگران‌کننده و تحریک‌آمیز رئیس‌جمهور ایالات متحده در ۱۸ اکتبر ۲۰۲۴ که در جریان نشست خبری در برلین مطرح شد، ارسال می‌گردد. رئیس‌جمهور ایالات متحده در سخنان خود فاش کرد که از چگونگی و زمان‌بندی حمله احتمالی رژیم اسرائیل علیه جمهوری اسلامی ایران اطلاع دارد. این اظهارات تحریک‌آمیز عمیقاً نگران‌کننده است، زیرا نشان‌دهنده تأیید ضمنی و حمایت آشکار ایالات متحده از تجاوز نظامی غیرقانونی رژیم اسرائیل علیه ایران است. چنین اظهاراتی همچنین با ادعا‌های مکرر ایالات متحده مبنی بر حمایت از کاهش تنش در منطقه تناقض دارد.

در پاسخ به این تحریک خطرناک و نقض آشکار حقوق بین‌الملل، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ۱۸ اکتبر ۲۰۲۴، از طریق شبکه اجتماعی X (که قبلاً به‌عنوان توییتر شناخته می‌شد)، به‌طور واضح بیان کرد: «هر فردی که از چگونگی و زمان‌بندی حمله اسرائیل به ایران مطلع باشد و/یا وسایل و پشتیبانی برای چنین حماقتی فراهم کند، به‌طور منطقی باید برای هرگونه تلفات احتمالی پاسخگو باشد.»

علاوه بر این، دخالت ایالات متحده از طریق فراهم نمودن کمک‌های فنی و تسلیحات پیشرفته، از جمله سامانه‌های دفاع هوایی پیشرفته به رژیم اسرائیل، که بیشتر باعث تحریک و جسارت این رژیم برای انجام حملات تجاوزگرانه علیه ایران می‌شود، باعث می‌شود که دولت ایالات متحده در هرگونه تجاوز صهیونیست‌ها علیه ایران و پیامد‌های آن «همدست» باشد؛ همان‌طور که در جنایات جنگی و کارزار نسل‌کشی جاری علیه غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی در غزه و لبنان نیز همدست بوده است.

لذا، ایالات متحده مسئولیت کامل نقش خود در تحریک، تشویق و تسهیل هرگونه اقدامات تجاوزگرانه توسط رژیم اسرائیل علیه جمهوری اسلامی ایران را بر عهده خواهد داشت. این اقدامات تجاوزگرانه به‌طور آشکار ناقض اصول اساسی حقوق بین‌الملل و منشور سازمان ملل متحد، از جمله اصل منع استفاده از زور ذیل ماده ۲ (۴) منشور بوده، و همچنین پیامد‌های فاجعه‌باری برای صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی دارد.

جمهوری اسلامی ایران از شورای امنیت درخواست می‌کند که این تحریک بی‌پروا را به‌طور صریح محکوم نموده و از ایالات متحده، به‌عنوان یکی از اعضای دائمی، بخواهد که به تعهدات خود طبق حقوق بین‌الملل و منشور سازمان ملل متحد عمل کند. علاوه بر این، شورای امنیت باید از ایالات متحده بخواهد که با استفاده از نفوذ قابل‌توجه خود، رژیم اسرائیل را وادار کند تا با قید فوریت به جنایات جنگی مداوم و کارزار نسل‌کشی علیه مردم فلسطین در غزه و مردم لبنان پایان دهد. این جنایات نه تنها منطقه را بی‌ثبات می‌کند، بلکه تهدیدی جدی برای صلح و امنیت بین‌المللی نیز به شمار می‌رود.

موجب امتنان خواهد بود چنانچه مکاتبه حاضر به‌عنوان سند شورای امنیت ثبت و توزیع گردد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->