مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد حذف ارز ترجیحی گوشت چه تبعاتی دارد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نفت ایران نزدیک به ۷۰ دلار فروخته شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قطع برق صنایع پرمصرف برای توزیع عادلانه انرژی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی و گردشگری آغاز شد| مشهدالرضا(ع) میزبان ۴۹۰ شرکت از ۳۲ استان کشور+ فیلم پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاملات اوراق مالی اسلامی در بازار سرمایه از مالیات معاف شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قول رئیس جمهور به گندمکاران: امروز مطالبات گندمکاران به حسابشان واریز می‌شود (یکم آبان ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۵۸۸۱
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹
قول رئیس جمهور به گندمکاران: امروز مطالبات گندمکاران به حسابشان واریز می‌شود (یکم آبان ۱۴۰۳)
رئیس جمهور در مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که منابع پرداخت مطالبات گندمکاران تأمین شده و امروز به حساب این عزیزان واریز خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسئله‌ پرداخت مطالبات گندمکاران از موضوعاتی بود که یکی،دو ماه اخیر به صدر اخبار آمده بود و دولت نیز اعلام کرده بود که ۵۰ همت کسریِ موجود در این زمینه را که حاصل خرید بیش از سقف بودجه‌ گندم بوده است، با مصوبه‌ سران قوا و از طریق انتشار اوراق پرداخت خواهد کرد.

 البته حدود ۱۷۰ همت از مجموع ۲۲۰ همت مطالبات گندمکاران پرداخت شده و فقط ۵۰ همت باقی‌مانده بود. مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور صبح امروز در آیین تقدیم بودجه سال ۱۴۰۴ به مجلس درباره‌ی این ماجرا گفت میزان خرید گندم بیش از سقف بودجه بود و در این‌باره از مقام معظم رهبری اجازه گرفتیم تا بتوانیم مطالبات این عزیزان را پرداخت کنیم. 

وی اعلام کرد: کار تأمین منابع انجام شده و امروز این ارقام به حساب گندمکاران واریز خواهد شد.

بر اساس این گزارش، رئیس‌جمهور امروز هم‌چنین اعلام کرد که اعداد لازم برای خرید تضمینی گندم از کشاورزان برای سال آینده را در بودجه مد نظر قرار داده‌ایم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->