دانلود قسمت شانزدهم سریال پایتخت ۷ + تماشای آنلاین اختتامیه مرحله استانی چهارمین جشنواره ملی «افتخار من» در مشهد برگزار شد احساس سوختن به تماشا نمی‌شود مستند فریم‌های فلسطینی روی آنتن شبکه یک + زمان پخش دکترای افتخاری برای اولگا توکارچوک، نویسنده برنده نوبل هنر انقلاب، به مسائل ناب انسانی می‌پردازد لزوم حفظ هویت محتوایی هنر انقلابی هنر انقلاب زبان گویای جامعه کاپیتان تیم ملی فوتسال مهمان «۱۰۰۱» می‌شود + زمان پخش احیای سینما به سمت درست تاریخ پرندگان خشمگین ۳ در راه سینما هنر انقلابی مطالبه گر و امید آفرین | گفت وگو با هنرمندان مشهدی به بهانه سالروز شهادت سید مرتضی آوینی و روز هنر انقلاب اسلامی رضایت ادبی و چند پاراگراف درباره‌ سبک نویسندگی همینگوی سیاست در خدمت فرهنگ | در عرضه و معرفی هنر انقلاب اسلامی، به چه راه‌هایی می‌شود رفت؟ انیمیشن‌های «گل‌های کاغذی» و «فصل پریدن» در جشنواره سینمای حقیقی مسکو «نگاهی نو» به هنر نوجوانان در نگارخانه فردوسی مشهد حضور سعید پورصمیمی در فیلم «سوگ» عباس رافعی
سرخط خبرها

پایان جشنواره فیلم رم با نمایش «مودی» جانی دپ

  • کد خبر: ۲۹۵۹۶۹
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۴
پایان جشنواره فیلم رم با نمایش «مودی» جانی دپ
جشنواره فیلم رم با نمایش «مودی» با بازی جانی دپ به پایان می رسد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «مودی» فیلم جدید جانی دپ، روز شنبه، ۲۶ اکتبر (۵ آبان) نوزدهمین جشنواره فیلم رم ۲۰۲۴ را به پایان می‌رساند و ساکنان این شهر دیگر نمی‌توانند بیش از این منتظر حضور بازیگر محبوب‌شان باشند.

در واقع نقطه برجسته دوره ۱۰ روزه جشنواره امسال که چندان درخششی نداشت، بدون شک حضور جانی دپ در روز شنبه برای ارایه فیلم «مودی» است که نخستین بار در جشنواره فیلم سن‌سباستین نمایش داده شد و درباره ۳ روز پر هرج و مرج از زندگی نقاش و مجسمه ساز مشهور ایتالیایی آمادئو مودیلیانی است.

در همین حال، در رویدادی که جدا از جشنواره فیلم برگزار می‌شود، فیلم دپ جمعه شب جایزه کاپری کالت را در همین شهر دریافت خواهد کرد.

بری نویدی، تهیه کننده «مودی» که دوست دیرینه آل پاچینو است، جمعه شب جایزه کاپری را دریافت خواهد کرد. نویدی در این فیلم، در نقش موریس گاگنانت، مجموعه‌دار آثار هنری مجذوب مودیلیانی بازی نیز کرده است.

جایزه کاپری توسط مؤسسه کاپری که یک سازمان غیرانتفاعی است که جشنواره سالانه فیلم کاپری را برگزار می‌کند، اعطا می‌شود. بیست و نهمین دوره جشنواره سالانه کاپری که ۲۷ دسامبر آغاز و توسط لینا ورتمولر اداره می‌شود، سال پیش جایزه بهترین فیلم را به «قربانی میراندا» فیلم مستقلی به کارگردانی میشل دانر اهدا کرده بود.

در این جشن فهرستی از مهمانان صنعت فیلم ایتالیا و فراتر از آن حضور دارند که بیلی آگوست برنده اسکار و دانته فرتی و فرانچسکا لو شیاوو تهیه‌کنندگان برنده اسکار از جمله آنها هستند. ریکاردو اسکامارسیو و آنتونیا دسپلات و شماری از دیگر چهره‌های مشهور ایتالیایی از جمله انریکو وانزینا، ماسیمو گینی، لینا ساستری و … نیز در این مراسم حضور خواهند داشت.

«مودی» مهارت‌های کارگردانی دپ را به نمایش می‌گذارد و فراتر از کلیشه‌های جریان اصلی می‌رود. در این فیلم بازیگران برجسته‌ای از جمله آل پاچینو و ربکا هال بازی کرده‌اند و فیلم چگونگی کاوش در هنر، روابط و مبارزات شخصی نقاش مشهور مودیلیانی را تصویر کرده است.

دپ در این جشنواره شنبه به میان جمعیتی می‌رود که بازار داغی برای تهیه بلیت این فیلم ایجاد کرده‌اند.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->