شلیک دو راکت از غزه به سوی شهرک‌های صهیونیست‌نشین نامه ایران به سازمان ملل متحد در مورد ربایش احمد متوسلیان و همراهانش توسط رژیم صهیونیستی عراقچی و همتای مصری تلفنی گفت‌و‌گو کردند پزشکیان در آیین عزاداری روز تاسوعای حسینی حضور یافت+ فیلم روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها؛ لزوم توجه به مدیریت محلی در تصمیم‌سازی گزارش تکان‌دهنده رسانه اسرائیلی از بند مخصوص زندانیان متهم به جاسوسی برای ایران + تصاویر نتانیاهو سخنگوی خود را برکنار کرد رومانی: به هیچ وجه در جنگ اوکراین مشارکت نمی‌کنیم ازسرگیری روابط انگلیس با سوریه حمله خمپاره‌ای گردان‌های القسام به نظامیان صهیونیست در شرق جبالیا (۱۴ تیر ۱۴۰۴) حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۴ تیر ۱۴۰۴) آمریکایی‌هایی که حامیان صلح معرفی شدند | برندگان بدنام جایزهٔ صلح نوبل شهادت یک مرزبان در درگیری با قاچاقچیان مواد مخدر در مریوان (۱۴ تیر ۱۴۰۴) تاکید سپاه بر تشکیل کمیته حقیقت‌یاب پرونده ربایش سردار متوسلیان شمار شهدای غزه به ۵۷ هزار و ۳۳۸ نفر رسید (۱۴ تیر ۱۴۰۴) واکنش معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور به انتقادات نسبت به نوع رفتار پزشکیان در دیدار‌های خارجی گلایه مضحک ترامپ به دلیل عدم دریافت جایزه صلح نوبل! طرح شناسایی مشمولان غایب و فراری از خدمت اعتراف یک رسانه عبری: نتانیاهو ماهانه ۱.۲ میلیارد برای ادامه بقایش به اسرائیل ضرر می‌زند تلگراف: ایران ۵ پایگاه نظامی اسرائیل را هدف قرار داد، اما سانسور شد فرماندار تایباد: پس از پایان جنگ ۱۲ روزه، بازگشت افغانستانی‌های خود معرف افزایش یافته است مدیرکل اتباع استانداری خراسان رضوی: در تلاشیم زمینه بازگشت با عزت و کرامت مهاجران افغانستانی غیرمجاز را فراهم کنیم نایب رئیس خانه احزاب: جنگ فرصتی برای حل اختلافات و رسیدن به وحدت است بروجردی: در صورت تجاوز مجدد اسرائیل به ایران، تاریخ پایان این رژیم غاصب به سر خواهدآمد فروشگاه‌های زنجیره‌ای در قلب اروپا فروش محصولات اسرائیلی را ممنوع کردند ادعای ترامپ: ایران غنی‌سازی اورانیوم را متوقف نکرده است شمقدری: بازگشت بیش از ۲۶ هزار افغانستانی ازطریق مرز دوغارون، فقط طی یک روز | نمی‌توانیم بگوییم همه جاسوس‌هایی که بازداشت شده‌اند، افغان بوده‌اند
سرخط خبرها

اعضای کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در زندان اوین

  • کد خبر: ۲۹۶۰۳۲
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۹
اعضای کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در زندان اوین
اعضای کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در راستای تاکیدها و دعوت رئیس قوه قضاییه از نمایندگان مجلس شورای اسلامی مبنی بر بازدید از مراکز مختلف قضاییه، روز سه‌شنبه یکم آبان‌ ۱۴۰۳ از زندان اوین بازدید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، پیش از این بازدید اعضای کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس نشست مشترک غلامعلی محمدی رئیس سازمان زندان‌ها و مدیران ستادی با اعضای کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

در این نشست رئیس سازمان زندان‌ها اظهار داشت: در این دوره از مدیریت قوه قضاییه، تعاملات بین دو قوه قضائیه و مقننه در بالاترین سطح خود قرار دارد و منشأ خیر و برکاتی شده که آثار آن به خوبی مشخص است.

تاکید بر اشتغال صنعت‌محور برای زندانیان

محمدی با قدردانی از تعاملات میان نمایندگان مجلس و مدیریت زندان‌ها گفت: نگاه دستگاه قضا به زندانیان همواره مبتنی بر رأفت و اصلاح و تربیت است. در این راستا اداره زندان‌ها نیز بر مدار عقلانیت، دانایی و بر پایه مبانی علمی و البته با بهره‌گیری از تکنولوژی روز خواهد بود.

وی حمایت از خانواده زندانیان را اولویت جدی این سازمان معرفی کرد و در ادامه افزود: امروز به حرفه‌آموزی و اشتغال زندانیان توجه ویژه داریم؛ زیرا بهترین بستر اصلاح و تربیت را اشتغال‌زایی برای آنان می‌دانیم. براین اساس توسعه اشتغال صنعت‌محور در زندان‌ها را به عنوان یک اولویت در دستور کار گذاشته‌ایم.

محمدی اضافه کرد: امیدواریم نمایندگان مجلس شورای اسلامی نگاه ویژه به اعتبارات سازمان زندان‌ها در لایحه بودجه داشته باشند که این امر در کنار مصوبه مولدسازی می‌تواند در اجرای قانون انتقال زندان‌ها به خارج از شهر‌ها نقش پررنگی ایفا کنند.

در ادامه این جلسه، محمد سرگزی رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت: کار عزیزان در سازمان زندان‌ها بسیار سخت است و ما با تمام توان تلاش می‌کنیم در کنار شما باشیم. ما در مجلس برای اهتمام بیشتر جهت دستیابی به اهداف اصلاحی و تربیتی سازمان زندان‌ها اعلام آمادگی می‌کنیم.

براساس این گزارش، اعضای کمیسیون به همراه رئیس سازمان زندان‌ها در محل مزار شهید گمنام آرمیده در محوطه سازمان زندان‌ها حاضر و با اهدای گل، یاد و خاطره آنان را گرامی داشتند.

پس از این نشست نیز نمایندگان و مدیران ستادی سازمان زندان‌ها از بخش‌های مختلف «بازداشتگاه اوین» به‌ویژه کارگاه‌های اشتغال این مرکز اصلاحی بازدید کردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->