رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد
سرخط خبرها

عارف: بودجه را در کمترین زمان و بیشترین مشارکت تدوین کردیم

  • کد خبر: ۲۹۶۱۳۰
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۵
عارف: بودجه را در کمترین زمان و بیشترین مشارکت تدوین کردیم
معاون اول رئیس‌جمهور گفت: تدوین بودجه در یک مدت زمان کوتاه و فشرده نشانگر وفاق، صمیمیت، ‌ هماهنگی و همدلی همه بخش های دولت است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا عارف صبح امروز (چهارشنبه، ۲ آبان ۱۴۰۳) در جلسه هیئت دولت با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران با پیروی از اصول منطق، اهل تعامل و مذاکره با کشور‌های جهان است، تصریح کرد: بیانیه کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه اروپا در حالی صادر شده است که همین اروپاییان در تقسیمات جهانی و نقشه‌های تاریخی بار‌ها به مالکیت ایران بر جزایر سه گانه اذعان کرده‌اند و این کشور‌ها باید بدانند جمهوری اسلامی ایران اهل بده بستان سیاسی نیست و برای حفظ یکپارچگی کشور وظایف خود را کامل و به خوبی انجام خواهد داد.

وی با تاکید براینکه ما ایرانیان در طول تاریخ نشان داده ایم که اهل گذشت از یک وجب خاک کشور نیستیم و حفاظت از یک وجب از خاک کشور همانند حافظت از کل خاک میهن عزیزمان است، خطاب به برخی مدعیان و گزافه گویی‌ها در خصوص جزایر سه گانه ایرانی تأکید کرد: به تمامی این کشور‌ها اعلام می‌کنیم که دست از این گونه شیطنت‌ها، بازی رسانه‌ای و ادعا‌های واهی و پوچ بردارند.

معاون اول رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از همکاری و هماهنگی همه دستگاه‌های دولتی و وزارتخانه‌ها و به ویژه مقام معظم رهبری برای مشکل گشایی و حل مسائل در تدوین بودجه و تقدیم به مجلس شورای اسلامی، افزود: همکاری همه وزرا و دولت برای تدوین بودجه در یک زمان فشرده، نشانگر وفاق و همدلی مدنظر دکتر پزشکیان بود و امیدواریم با هماهنگی میان دولت و مجلس بودجه پیشنهادی به تصویب برسد.

عارف خاطرنشان کرد: کوچکترین ناهماهنگی و ایجاد نگاه منفی نسبت به بودجه در بدنه دولت پذیرفتنی نیست و تمام ارکان دولت چهاردهم مسئول کار یکدیگر و موظف به اجرای مصوبات دولت هستیم و وزرای دولت بخشنامه‌ها و نکات مدنظر را به مدیران میانی و زیر مجموعه خود اعلام کنند تا با وفاق و صمیمیت امور کشور را به جلو ببریم.

وی با تاکید بر اینکه موفقیت و همکاری دولت در تدوین بودجه در یک مدت زمان کوتاه و فشرده نشانگر وفاق، صمیمیت، هماهنگی و همدلی همه بخش‌های دولت و مایه افتخار است، به انتخاب استانداران به عنوان جلوه دیگری از وفاق و همدلی در دولت اشاره و خاطرنشان کرد: سیاست و تدبیر‌های لازم برای بررسی و انتخاب استانداران پیشنهادی در دولت اتخاذ شده است و راهبرد دولت بر این استوار است که تمامی لیست‌های پیشنهادی بررسی و بر اساس ضوابط معین استانداران انتخاب شوند.

معاون اول رئیس‌جمهور تصریح کرد: استانداران با انتخاب چهره‌های شایسته و برجسته در حل مشکلات منطقه خود، در عمل وفاق را در جامعه نشان دهند و معتقدیم استانداران حاکم استان خود هستند و باید از همه پتانسیل کشور برای حل مشکلات مردم و توسعه و رشد اقتصادی استفاده کنند.

عارف از وزرای دولت خواست پس از نهایی شدن انتخاب استانداران آیین نامه‌های برنامه هفتم توسعه هر چه سریعتر به استانداران ابلاغ شود تا مسیر آینده کاری آنان روشن باشد.

وی خطاب به استانداران دولت چهاردهم، تاکید کرد: از استانداران می‌خواهیم که اولویت‌های استانی خود را تا پایان سال مشخص کنند تا دولت بتواند در پایان سال به مردم گزارش دهد تا کارنامه قابل قبولی در مسیر خدمت رسانی به مردم در انتهای سال داشته باشیم.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به حضور دکتر پزشکیان در روسیه به منظور شرکت در نشست سران «بریکس» و عضویت رسمی جمهوری اسلامی ایران در این اتحادیه مهم بین‌المللی تاکید کرد: رئیس جمهوری در حاشیه این اجلاس مذاکرات بسیار خوبی با سران کشور‌های مختلف انجام می‌دهند و افزایش ارتباطات با همسایگان و اتحادیه‌ها و تشکل‌های منطقه‌ای راهبرد و اولویت جدی دولت چهاردهم است و بدنه دولت نیز باید در این راستا برنامه ریزی و عمل کنند.

منبع: دولت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->