فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

رئیس سازمان پدافند غیرعامل: در فناوری‌های حساس امنیتی نمی‌توان به خارج تکیه کرد

  • کد خبر: ۲۹۶۱۳۴
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۰
رئیس سازمان پدافند غیرعامل: در فناوری‌های حساس امنیتی نمی‌توان به خارج تکیه کرد
رئیس سازمان پدافند غیرعامل تاکید کرد: تجربه انفجار پیجر‌ها در لبنان ثابت کرد که در فناوری‌های حساس امنیتی نمی‌توانیم به خارج متکی باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ غلامرضا جلالی در نشست خبری اظهار کرد: امسال شاهد تولید سرور بومی هستیم که نقش اساسی در دفاع سایبری دارد. این سرور با استفاده از ظرفیت‌های داخلی تولید شده است. این سرور بومی در امنیت سایبری و دفاع سایبری کمک می‌کند. تولید این سرور اقدام موثر و جسورانه‌ای است. انتظار ما این است که دستگاه‌ها سرور خارجی نخرند و از سرور داخلی حمایت کنند. همه باید استفاده و حمایت کنیم.

وی اظهار کرد: در زمینه سامانه‌های کنترل نشر داده که سامانه مهمی است، دو و سه سامانه بومی داخلی تولید شده است. سامانه مدیریت دسترسی داده که در اکثر حملات نیازمند آن بودیم، اکنون بومی سازی شده است. در خصوص سامانه کنترل نقطه انتهایی، اکنون سامانه بومی آن ساخته شده است. در حوزه امنیت سایبری و دفاع سایبری از آن استفاده می‌کنیم.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل تصریح کرد: سامانه سیم را داشتیم که هم در حوزه صنعتی و هم اتوماسیون اداری نقش مهمی داشت. به تکرار بومی سازی شده و امسال شاهد نسل جدید آن هستیم. سامانه اسکادا خط مقدم در جنگ سایبری بود. امروز شاهد هستیم که حداقل ۷ نوع سامانه اسکادا بومی داریم. سامانه انتقال از راه دور داریم. ما در برخی حملات به دلیل آسیب پذیری داخلی آسیب دیدیم و به سمت بومی سازی رفتیم. توصیه ما این است که ضمن استفاده از این موارد در رسانه به آن‌ها پرداخته شود. استفاده از ظرفیت‌های بومی باید یک فرهنگ شود.

وی خاطرنشان کرد: تجربه انفجار پیجر‌ها در لبنان ثابت کرد که در فناوری‌های حساس امنیتی نمی‌توانیم به خارج متکی باشیم. اگر همه این فناوری‌ها را با دقت بررسی کنیم لایه‌هایی از نفود و تهدید وجود دارد. بهترین راه حل استفاده از ظرفیت بومی است. ما نقش حمایتی داشتیم و سعی کردیم گیر‌های قانونی را برطرف کنیم. امیدواریم همه از این فناوری‌های داخلی استقبال کنند.

جلالی در ادامه خاطرنشان کرد: تجربه پاندومی کرونا تجربه بسیار ارزشمند و خون‌باری برای کشور و دنیا داشت. تعداد زیادی از مردم و متخصصان کشور در این پاندومی فوت کردند. در جمع‌بندی با عزیزان این حوزه ۲۵ محور را استخراج کردیم و به نظام پدافند زیستی تبدیل کردیم که با امضای وزارت کشور و دولت به دستگاه‌ها ابلاغ شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->